Bd.Unirii nr.16, 430232, Baia Mare, Romania, tel.40-262-221510, fax.40-262-225794      Termeni de utilizare    Contact   
Cauta   EN  RO 
 
 Acasa  
Informatii de afaceri
Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş, prin serviciul de Informaţii de afaceri interne-externe, vă oferă posibilitatea promovării produselor/serviciilor firmei Dvs., precum şi posibilitatea identificării de parteneri de afaceri, investitori şi potenţiale pieţe de afaceri.

Contactul constant şi relaţiile de colaborare cu Camerele de Comerţ şi Industrie teritoriale, Camerele de Comerţ şi Industrie străine, ambasadele ţărilor străine în România şi a celor româneşti în străinătate , departamentele guvernamentale, alte organizaţii, fac din bazele de date ale Camerei de Comerţ şi Industrie surse viabile de informaţii.

Se pot obţine:

  • informaţii punctuale despre firme din ţară sau din străinătate (date de identificare, administratori, asociaţi, capital social, obiect de activitate, date financiare)
  • informatii despre firme din judetul Maramures inscrise in portalul ProAfaceri.ro, portal administrat de Camera de Comert si Industrie Maramures ( date de identificare, persoane de contact, obiect de activitate, cerere-oferta, etc.)
  • informaţii pe domenii de interes (de exemplu identificare de potenţiali clienţi atât din ţară cât şi din străinătate)
  • informaţii privind manifestări expoziţionale organizate în ţară şi în străinătate

La solicitarea operatorilor economici, se pot transmite oferte şi cereri de oferte atât în ţară (la Camerele de Comerţ teritoriale) cât şi în străinătate ( la Camerele de Comerţ din ţările dorite, la ambasadele ţărilor străine în România şi ambasadele României în străinătate ).

Prin intermediul portalului ProAfaceri.ro, administrat de Camera de Comert si Industrie Maramures, exista posibilitatea prezentarii on-line a firmei Dvs. in vederea stabilirii de contacte si de parteneriate precum si a identificarii de posibili parteneri si de potentiale piete de desfacere pentru produsele Dvs.

Contact: Sediul CCI Maramures, bd.Unirii nr.16 et. III, cam. 9, tel. 221510, fax 225794
Responsabil: Florinela Petrovan
Email: cci_mm@ccimm.ro

Documente necesare
cerere de furnizare informaţii (formular al CCI Maramureş) sau cerere redactată de solicitant adresată CCI Maramureş
 
Termen de realizare a serviciului
Termenul de realizare al serviciului depinde de complexitatea informatiilor solicitate.

Solicitantul este anunţat în legătură cu contravaloare informaţiilor, cum le poate achita şi cum va intra în posesia răspunsului.

 
Orar cu publicul
-luni – joi: 8,30 – 15,00

-vineri: 8,30 – 12,00

 
Promovare cerere-oferta
Promovați-vă cererea și oferta prin C.C.I. MARAMUREȘ !

Dacă sunteți interesați să vă promovați firma și/sau să identificați noi parteneri pentru afacerea Dvs., Camera de Comerț și Industrie Maramureș vă oferă posibilitatea de a vă înscrie gratuit în bazele de date proprii și de a vă promova cererea-oferta pe piața internă și internațională.

Cum trebuie să procedați?

Foarte simplu! Completați formularul de cerere-ofertă și transmiteți-l pe adresa cci_mm@ccimm.ro sau prin fax la nr. 0262-225794.

 
Oportunitati de afaceri

MARAMUREȘ

OFERTE

Firma producatoare de mobilier tapitat (coltare, fotolii stil , scaune) este interesata sa comercializeze produsele sale atat pe piata interna cat si externa: Olanda, Belgia, Franta, Germania. Produsele sunt efectuate pe saltea relaxa de o calitate superioara ,materialele de acoperire import ,scheletele sunt pe lemn fag ,scaunele optional si pe stejar . Transportul este asigurat in Romania iar extern contra cost. (1029)

Produce și comercializează arbori și arbuști ornamentali, garduri vii (tuia, camaecipar, brad , molid, ligustrum, lonicera, euonimus, magnolia, caprifoi, iedera, cotonaster, ienupăr, dracila, piracanta). Amenajează spații verzi, parcuri și grădini; Execută plantări de arbori și arbuști vii, garduri vii. Asigură servicii de curățare pomi fructiferi, erbicidare, însămânțare și întreținere gazon. (1028)

CERERI DIN STRĂINĂTATE 2015

DECEMBRIE

COREEA SUD

Dorește import din România de dulciuri și produse panificație. Compania se numără printre principalii importatori sud-coreeni de dulciuri și produse de panificație, cu vânzări anuale de peste 45 milioane USD. (5857)

IRAK

Dorește achiziționarea unei fabrici de producție bolțari din România în integralitate sau construirea unei fabrici în Irak. Capacitate producție - 12000 bolțari / zi. Compania irakiană este membră a Iraqi National Business Council, entitate care selectează cu rigurozitate membrii. Cooperează și cu firme din state precum Cehia. Directorul general este deschis pentru vizite în România în vederea unor discuții cu potențiali colaboratori. (5858)

IRLANDA

Dorește import de mobilier pentru birouri din lemn și metal (5860)

Dorește cooperare cu un transportator internațional de mărfuri român, în special pe spațiul UE (5861)

POLONIA

Solicită ulei de rapiță pentru producția de metil-esteri și biocombustibili (methyl esters and biofuel production), cantități mari destinate celui mai mare furnizor de biocombustibili de pe piață. (5862)

QATAR

Interesat de firme de construcții civile capabile de a se califica în Qatar ca și contractor de gradul 'A' . Solicită totodata transmiterea de către respectivele firme a profilului lor de activitate. (5863)

SPANIA

Dorește import de îmbrăcăminte sport profesionala de iarnă/vară (hanorace de schi, pantaloni de schi, mănuși de schi, căciuli de schi, pantaloni scurți, tricouri, bluze, jachete sport profesionale, etc) (5855)

Solicită prumb întreg (nu boabe) pentru consum animal, în funcție de preț, între 20 si 30 tone/lunar, pe o durată de 12 luni (5859)

OFERTE

SPANIA

Oferă mașini industriale (destinate sectorului chimic, farmaceutic, alimentar). Compania este lider pe piața spaniolă în fabricarea de mașini industriale. În peste cei 100 ani de functionare, si-a creat o rețea la nivel internațional, fiind

prezentă în 50 de țări. Au prezentat interes pentru extinderea prezenței și pe piața românească, prin identificarea de distribuitori sau cooperarea în proiecte comune. (5856)

NOIEMBRIE

GERMANIA

Se cauta capacități de producție în vederea plasării de comenzi pentru: ciorapi, dresuri, confecții, tricotaje,broderii (5853)

IRLANDA

Dorește cooperare cu fabrici de tricotaje și confecții textile din România pentru mutarea producției din China în Europa, producție în lohn / cantități mari de produse. Produse implicate: flanel din bumbac, lenjerie, lenjerie de bumbac, tricouri, cămăși, pijamale . (5852)

Dorește import tricotaje și confecții textile din România : îmbrăcăminte femei – confecții din bumbac, tricotaje din fire acrilice în amestec cu lâna, jachete din poliester, în vederea extinderii producției din China în Europa (5854)

POLONIA

Deține rețelele de magazine de bricolaj B&Q în diverse țări. Dorește să achiziționeze loturi mari pentru rețele de magazine de bricolaj de produse diverse: covoare și carpete, jaluzele, lumânări, materiale textile pentru draperii, perne decorative, rame din lemn pentru fotografii. (5844)

QATAR

Dorește să achiziționeze mobilă de bucătărie (kitchen cabinets), dulapuri/șifoniere (Wardrobes) din MDF, melamină, s.a. materiale (dar nu din lemn masiv), la prețuri competitive. În cazul unor oferte interesante persoana este dispusă a efectua o deplasare în România pana la finele a.c. (5845)

S.U.A.

Solicită diverse produse alimentare românești (cozonaci, apă minerală, zacuscă, dulceață de trandafiri etc) (5851)

SPANIA

Firma este interesată să găsească producători pentru piese de mobilier diverse - mobilier lemn pentru terasă/gradină; canapele și fotolii; scaune și taburete pentru săli de așteptare. (5849)

Firma este interesată să găsească producători pentru articole textile pentru hoteluri și spa (prosoape, halate/kimono, huse pentru mese de masaj, papuci de unică folosință) (5850)

SEPTEMBRIE- OCTOMBRIE 2015

INDIA

Solicită bușteni de lemn diferite specii, folositi la pardoseli (case, ambarcațiuni) precum și alte utilități. Cantitate 27.000 metri/cubi/lună (5835)

IRAK

Cooperare cu firme romanești din domeniul construcțiilor (infrastructură, rezidențiale etc.). Astfel propune/intenționează obținerea de proiecte pentru companii din domeniul construcțiilor, în baza exprimării de către acestea a unui interes față de piață și urmare transmiterii, în faza inițială, a unui profil al companiei. În prezent, conform interlocutorului, este posibilă implicare în doua proiecte: construirea unui pod (aprox. 40 mil. USD), precum și a unui spital. Sunt vizate proiecte în zona de sud a Irakului, neafectată în mod direct de conflictul cu ISIS. (5834)

IRLANDA

Solicită mobilier la comandă, fotolii, canapele. (5843)

POLONIA

Solicită porumb furajer, cantitate (6000 Tone/lună). (5841)

PORTUGALIA

Companie cu experiență în distribuția produselor alimentare și a băuturilor, în sistemul retail HORECA, caută producatori români interesați de vânzarea produselor lor pe piața portugheză. Pot fi acoperite inclusiv piețele vecine, cum ar fi zona Galicia din Spania, Maroc și țările vorbitoare de limba

portugheza din Africa (Angola, Capo Verde, etc). Produse: produse alimentare de calitate; delicatese; alimente naturiste; băuturi fine;conserve; produse dietetice, etc; (5840)

S.U.A.

Solicită diverse produse alimentare românești alimentare (cozonaci, apă minerală, zacuscă, dulceață de trandafiri etc). (5842)

SPANIA

Firma spaniolă interesată să găsească producători pentru piese de mobilier și accesorii pentru baie (piese de mobilier cu chiuvete încorporate, diverse suporturi cromate) (5836)

Companie spaniolă dorește colaborare cu un producător român de piese prelucrate din oțel și aluminiu, de dimensiuni mici (sub 500mm), serii mici. (5837)

Firmă spaniolă caută producător român de piese din aluminiu pentru radiatoare auto, cantitate 5.000 seturi/ an. (5838)

Firma spaniolă este interesată să comercializeze mobilier din lemn (stejar, fag mese, scaune, sufragerii etc). (5839)

IULIE - AUGUST 2015

CERERI

OLANDA

Solicită confecții din piele - costume de motociclist (civile; pentru armată și poliție). Se caută numai producători din România (cunoscători de limba engleză), care au capacitate de producție și export în Olanda. Firmele românești vor primi comenzi de producție și export conform specificațiilor partenerului extern. (5830)

Solicită mobilă - paturi din lemn. (5831)

SPANIA

Se caută articole promoționale și pentru cadouri care se pretează la personalizare. (5825)

Solicită confecții de damă: bluze, fuste, șaluri, etc. (5826)

Firma spaniolă dorește să distribuie mobilier metalic pentru sufragerie/bucatărie: mese și scaune - similar celor aflate pe site-ul firmei spaniole. (5827)

Producător de suplimente nutriționale pentru sportivi caută distribuitori pentru România. Produsele sunt disponibile în acest moment pe 11 piețe de desfacere în afara Spaniei. (5828)

Producător spaniol de încălțăminte caută agenți / distribuitori pentru România (lanturi de retail, diferite retele de magazine, etc.). Produsele spaniole sunt 100% Made in Spania, se evidențiază prin comfort și design și folosesc exclusiv materiale naturale de cea mai înaltă calitate. (5832)

SUEDIA

Solicită lagăre alunecare, bucșe bronz, alte tipuri de bucșe (5829)

OFERTE

DIN ȚARĂ

Oferă: Bannere imprimate, autocolante imprimate, firme luminoase,tablouri canvas, căni personalizate, textile - tricouri .

Condiții tehnice specifice: Produsele îndeplinesc standardele OEKO-TEX, cerneala HP latex cu care bannerele, tablourile canvas cât și alte materiale sunt imprimate, îndeplinesc standardul Nordic Ecolabel (Nordic Swan). Piețe de interes U.E. - Germania, Suedia, Danemarca, Norvegia, Marea Britanie. (5833)

IUNIE 2015

CIPRU

Solicită porumb si orz boabe pentru hrana animalelor (5809)

EGIPT

Firma este interesata de contacte cu firme producatoare românesti, in special branduri de modă, pentru discuții privind importul de marochinărie și accesorii. Firma este cel mai mare brand local de retail din Egipt, având 43 magazine, cu o cifră de afaceri de peste 250 milioane lire egiptene (circa 30 milioane dolari SUA). Compania face parte din Grupul ARAFA, unul din cele mai mari din Orientul Mijlociu, producător de confecții textile, care deținde 6 fabrici în Egipt, având peste 5000 de angajați. (5811)

GERMANIA

Firma își desfășoară activitatea ca subcontractant și furnizor în domeniul prelucrării metalelor. Portofoliul firmei cuprinde piese turnate, piese forjate, foi metalice, piese strunjite și frezate, clienții fiind societăți din domeniul automotiv, constructori de mașini agricole, din industria alimentară, firme care dețin autovehicule pentru transport de mărfuri și persoane, constructori de utilaje de precizie etc. Pentru piese turnate, reprezentantul firmei germane dorește colaborarea cu un partener din România, care poate livra aceste piese, gata prelucrate. Conform recomandării părții germane, un partener ar putea fi o turnatorie, care are posibilitatea de a prelucra fonta și fonta ductilă sau o firmă de prelucrare cu control numeric computerizat. Greutatea piesei prelucrate se ridică la max. 60 kg, predominând însa piesele turnate cu greutate între 3-22 kg. (5815)

Solicită lapte. Firma caută producători/exportatori de lapte în România. (5816)

Solicită: Tricotaje realizate în următoarele condiții: structura: textile 3d tip de mașină: ac dublu ecartament mașină: E 22 compoziție: 100% Polyester înălțime: 1,8 mm gramaj: 260 g/m2. Cantitate: 45.000 - 90.000 m˛ anual. (5817)

Firma este o companie de import-export și consultanță cu sediul în Mannheim / Germania. Caută o colaborare cu exportatori de deșeuri de metal cum ar fi HMS 1/2 80:20, vrac, mai multe informații și detalii fiind oferite după primul contact. (5819)

IRAK

Compania irakiana este interesată de cooperare cu exportatori români de legume și fructe. Există interes de vizitare a companiilor românești interesate în cadrul unei deplasări mai extinse în Europa. Este importator net pe palierul produselor agricole. (5810)

SPANIA

Solicită: Produse vestimentare artizanale și bijuterii artizanale tipic românești (brâuri, bentițe, mărgele, brățări, etc). (5818)

SUEDIA

Compania este specializată în producția și importul de scule pentru turnare prin injecție și presiune. În prezent peste 70% din vanzările pe piața internă făcute de companie provin din import. Se dorește găsirea unor furnizori români. (5812)

Compania este specializată în distribuția de steaguri și bannere imprimate cu mesaje de publicitare, în vederea activitații de promovare. Ca urmare, dorește furnizori de steaguri și bannere imprimate cu mesaje publicitare dorite de clienții finali, companii suedeze (5813)

Compania suedeză este specializată în realizarea de obiecte-cadou personalizate, la comanda unor mari companii suedeze, în vederea activitații de promovare. Ca urmare dorește furnizori de tricouri, prosoape, care apoi urmează a fi imprimate, în Suedia, conform solicitării clientului (5814).

********

Mai 2015

FRANTA

Solicită carne de pui proaspătă: pui întregi (de 1 kg sau peste 1,8kg), pulpe, copane , aripi de pui, file de pui, organe, etc. Produsele trebuie să fie proaspete și condiționate în cartoane de 10 kg net ; Cantitate: între 5 și 10 tone, săptămânal. Firma franceză este specializată în import-export de pui și Funcționează în complexul Rungis (cea mai mare piață de gros din Franța). Firma dorește să lucreze cu abatoare specializate de pui din România, inclusiv pentru livrări de carne halal. (5794)

Solicită cutii de carton rigid tip ambalaj design pentru industria alimentara și produse cosmetice. Firma franceză este specializată în designul de ambalaje pentru produse cosmetice și industria alimentară și caută parteneri pentru realizarea produselor în România. (5795)

GERMANIA

Solicită produse turnate (dorește colaborarea cu turnătorii).Produsele vor respecta normele de calitate din cadrul UE. (5792)

Dorește colaborare cusătorii (domeniul producția de mobilier) (5793)

SPANIA

Solicită carcase de vita. Compania spaniolă va organiza o deplasare în România pentru a vizita abatoare de bovine și a discuta despre achiziționarea de carcase de vita (transport în Spania cu camioane frigorifice) (5790)

Solicită produse vestimentare artizanale și bijuterii artizanale tipic românești (brâuri, bentițe, mărgele, brațări, etc) (5791)

SUEDIA

Caută firme romanești care se pot califica pentru a deveni furnizorii săi autorizați de piese metalice obținute prin strunjire, frezare, sudura, ștanțare, presare. (5789)

Solicită uși (interior, exterior) și ferestre lemn și aluminiu. Compania suedeză este un distribuitor cu tradiție pe piața suedeză, de uși și ferestre. Caută furnizori români capabili să producă și livreze produse conforme cu standardul scandinav. (5796)

*********

Aprilie 2015

CIPRU

Cerere de ofertă - Mobilă (5784)

Lenjerii de pat (5787)

INDIA

Dorește încheierea unui parteneriat care are ca obiect de activitate producția și distribuția de miere de albine în statele membre ale Uniunii Europene. Se propune formarea unei Societati Mixte, cu o firmă română producătoare de miere în vederea obținerii unor blenduri între mierea de albine română și mierea de albine provenită de la firma indiană. Compania indiană se numără printre cei mai mari producători/distribuitori de miere din zona de nord a Indiei. Firma indiană propune ca mierea rezultată din urma parteneriatului să fie exportata în UE, ca miere fabricată în România. (5785)

ITALIA

Dorește subcontractare producție componente electrice destinate uzului industrial . Firmă producătoare, din anul 1938, de produse electrotehnice destinate uzului industrial; este interesată să găsească firme românești cu care să colaboreze în domeniul respectiv, în scopul asamblării și realizării de componente electrice (5786)

 
Formulare
Titlu Salvare
Solicitare informatii   Fisa_solicitare_inf_07-14-02.doc

Programming Pool Romania