Bd.Unirii nr.16, 430232, Baia Mare, Romania, tel.40-262-221510, fax.40-262-225794      Termeni de utilizare    Contact   
Cauta   EN  RO 
 
 Acasa  
Informatii de afaceri
Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş, prin serviciul de Informaţii de afaceri interne-externe, vă oferă posibilitatea promovării produselor/serviciilor firmei Dvs., precum şi posibilitatea identificării de parteneri de afaceri, investitori şi potenţiale pieţe de afaceri.

Contactul constant şi relaţiile de colaborare cu Camerele de Comerţ şi Industrie teritoriale, Camerele de Comerţ şi Industrie străine, ambasadele ţărilor străine în România şi a celor româneşti în străinătate , departamentele guvernamentale, alte organizaţii, fac din bazele de date ale Camerei de Comerţ şi Industrie surse viabile de informaţii.

Se pot obţine:

  • informaţii punctuale despre firme din ţară sau din străinătate (date de identificare, administratori, asociaţi, capital social, obiect de activitate, date financiare)
  • informatii despre firme din judetul Maramures inscrise in portalul ProAfaceri.ro, portal administrat de Camera de Comert si Industrie Maramures ( date de identificare, persoane de contact, obiect de activitate, cerere-oferta, etc.)
  • informaţii pe domenii de interes (de exemplu identificare de potenţiali clienţi atât din ţară cât şi din străinătate)
  • informaţii privind manifestări expoziţionale organizate în ţară şi în străinătate

La solicitarea operatorilor economici, se pot transmite oferte şi cereri de oferte atât în ţară (la Camerele de Comerţ teritoriale) cât şi în străinătate ( la Camerele de Comerţ din ţările dorite, la ambasadele ţărilor străine în România şi ambasadele României în străinătate ).

Prin intermediul portalului ProAfaceri.ro, administrat de Camera de Comert si Industrie Maramures, exista posibilitatea prezentarii on-line a firmei Dvs. in vederea stabilirii de contacte si de parteneriate precum si a identificarii de posibili parteneri si de potentiale piete de desfacere pentru produsele Dvs.

Contact: Sediul CCI Maramures, bd.Unirii nr.16, parter - cam. 6, tel. 221510, fax 225794
Responsabil: Florinela Petrovan
Email: cci_mm@ccimm.ro

Documente necesare
cerere de furnizare informaţii (formular al CCI Maramureş) sau cerere redactată de solicitant adresată CCI Maramureş
 
Termen de realizare a serviciului
Termenul de realizare al serviciului depinde de complexitatea informatiilor solicitate.

Solicitantul este anunţat în legătură cu contravaloare informaţiilor, cum le poate achita şi cum va intra în posesia răspunsului.

 
Orar cu publicul
-luni – joi: 8,30 – 15,00

-vineri: 8,30 – 12,00

 
Promovare cerere-oferta
Promovați-vă cererea și oferta prin C.C.I. MARAMUREȘ !

Dacă sunteți interesați să vă promovați firma și/sau să identificați noi parteneri pentru afacerea Dvs., Camera de Comerț și Industrie Maramureș vă oferă posibilitatea de a vă înscrie gratuit în bazele de date proprii și de a vă promova cererea-oferta pe piața internă și internațională.

Cum trebuie să procedați?

Foarte simplu! Completați formularul de cerere-ofertă și transmiteți-l pe adresa cci_mm@ccimm.ro sau prin fax la nr. 0262-225794.

 
Oportunitati de afaceri

MARAMUREȘ

OFERTE

Firma producatoare de mobilier tapitat (coltare, fotolii stil , scaune) este interesata sa comercializeze produsele sale atat pe piata interna cat si externa: Olanda, Belgia, Franta, Germania. Produsele sunt efectuate pe saltea relaxa de o calitate superioara ,materialele de acoperire import ,scheletele sunt pe lemn fag ,scaunele optional si pe stejar . Transportul este asigurat in Romania iar extern contra cost. (1029)

Produce și comercializează arbori și arbuști ornamentali, garduri vii (tuia, camaecipar, brad , molid, ligustrum, lonicera, euonimus, magnolia, caprifoi, iedera, cotonaster, ienupăr, dracila, piracanta). Amenajează spații verzi, parcuri și grădini; Execută plantări de arbori și arbuști vii, garduri vii. Asigură servicii de curățare pomi fructiferi, erbicidare, însămânțare și întreținere gazon. (1028)

CERERI DIN STRĂINĂTATE 2016

Luna August

SPANIA

Firma spaniolă cu sucursala în Muntenegru caută furnizori români

de carne de porc pentru zona Balcanilor, cantitate 12 camioane/an. (5939)

Companie spaniolă dorește să importe carne de porc din România

(obraji de porc). Cantitate - 24 tone - în pungi de 1kg, congelate. (5940)

Firma caută agenți/ distribuitori pentru piața românească pentru

Harbour 40ş 48'N Distilled Gin - un gin Premium de producție limitată, realizat cu alge marine proaspete culese manual de pe plajele din l'Ampolla - Delta Ebrului, cu proprietăți organoleptice unice, cu accente marine. (5941)

Firma spaniolă dorește, pentru export în Iran, lunar, cca. 1 milion ouă și 500 to. carne de pui întregi congelați, tăiați conform normelor Halal. (5942)

Compania spaniolă dorește să achiziționeze îmbrăcăminte de uz

profesional. (5946)

BOSNIA-HERTEGOVINA

Firma si-a manifestat interesul pentru realizarea unei legături de afaceri cu parteneri din România, în vederea extinderii unei afaceri locale de creștere, producție și export păstrăv (și derivate: ex. icre).Compania situată în orașul Mostar deține deja două ferme/păstrăvării pe râurile Neretva și Buna (râuri cu o calitate ridicată a apei), într-o zonă comercială foarte bine cotată din Bosnia și Herțegovina, dorind extinderea afacerii și găsirea unui partener care să co-finanțeze noi ferme de pește. Se solicită expertiza care să asigure inclusiv angajarea de fonduri UE (eventual IPA). (5945)

CHILE

Firma chiliană este interesată să intre în contact cu producători români de strunguri, freze, mașini de găurit, pliere și alte mașini de prelucrare a metalului. (5944)

KIRGIZSTAN

Compania intenționează să utilizeze o parte dintr-un împrumut de la (EBRD) pentru un proiect de reconstrucție parțială a clădirii terminalului aeroportului Manas. Proiectul are un cost total estimat de 9,87 mil EUR, și va necesita, printre altele, achiziționarea de bunuri, lucrari și servicii, precum: echipamente pentru terminal: lucrari montaj instalații electrice de ventilație / încălzire și sistem de climatizare. Contractele care urmează sa fie finanțate dintr-un împrumut de la EBRD vor fi supuse politicilor și regulilor de achiziții ale acesteia și vor fi deschise pentru firmele din orice țară. Companiile interesate sunt rugate să se adreseze pentru detalii și clarificări firmei .

(5937)

LIBAN

Companie importatoare și distribuitoare pe piața din Liban de echipamente de îmbuteliere băuturi alcoolice și răcoritoare dorește să achiziționeze sticle pentru îmbutelierea de apă minerală, sucuri naturale și vin. Pentru sticlele de apă minerală culorile vizate sunt verde și albastru deschis. (5938)

S.U.A.

Compania din SUA dorește să colaboreze cu firme românești producătoare de elemente de caroserie și piese de schimb auto.

(5943)

Luna Iulie

EGIPT

Experți în distribuția de produse de înaltă calitate, firma oferă la export rodii. (5935)

IRAK

Compania irakiană este interesată de cooperare cu firme românești de construcții pentru realizarea, în Bagdad, a două facilități industriale pe structură metalică aferente unei fabrici de materiale de construcții (5934)

KAZAHSTAN

Propunere cooperare energie regenerabilă: sisteme (integrate sau individuale) de producere energie electrica eoliană și solara ,off-grid' pentru comunități izolate, ferme agricole și zootehnice. Firmele românești deținătoare de tehnologie, interesate de piața kazahă, vor fi spijinite să deschidă un punct de asamblare, distribuție, montaj, asigurare a mentenanței și asistență tehnică. (5927)

SPANIA

Propunere cooperare în producția de cutii din carton pentru bomboane, conform desenului firmei spaniole. Firma spaniolă urmează să lanseze pe piață o nouă linie de bomboane pentru care caută să identifice un producător pentru cutiile de carton în care vor fi ambalate acestea. (5926)

Solicită produse de feronerie pentru uși de sticlă. Firma este în proces de extindere internațională și caută agenți/ distribuitori pentru piața românească pentru marca TRIVEL. (5928)

Dorește import de articole de marochinărie. Compania spaniolă este una din companiile de bijuterii cu cea mai mare recunoaștere la nivel mondial; deține peste 500 de magazine în 5 continente. Secțiunea de accesorii a brand-ului este axată pe articole din piele, brelocuri, eșarfe, etc. Compania este interesată să identifice producători specializați în genți și marochinărie, în

România (cu un nivel calitativ la înălțimea mărcii). (5929)

Firma spaniolă dorește să achiziționeze traverse din lemn pentru cale ferată recuperate de la lucrările de modernizare a infrastructurii feroviare. (5930)

Firma caută importatori/distribuitori pentru piața româneasca, pentru produsele elaborate: unelte și ustensile cu mânere din lemn pentru agricultură (lopeți, furci, greble, sape, etc.) (5931)

Solicită colaboratori în România pentru distribuție de produse spaniole pe piața românească. Compania spaniola fabrică produse din carne, cerdo ibérico (porc ibérico), produse din brânză și cramă de vinuri (Rioja, Ribera de Duero si Rueda) (5932)

Firma spaniolă este interesată de articole textile pentru activități outdoor / vânătoare în vederea importului. Cantitate solicitată: 500/1.000 unități per comandă/model. Condițiile tehnice specifice (certificări, standarde, etc.) se vor stabili de către părți, în funcție de materiale . (5933)

Fabrică de țiglă și marmură este interesată în stabilirea unor relații de afaceri cu societăți românești din domeniu, pentru distribuția produselor proprii (5936)

LUNA IUNIE

COREEA SUD

Dorește import din România de miez de nucă și fructe uscate.

Compania sud-coreeana a importat râșnițe de cafea din România.

(5919)

EMIRATELE ARABE UNITE

Companie emirateză înființată în anul 1999 solicită bări oțel-beton, Dimensiune - bara 12 m lungime, Fee 500.3 / B500B / B500SD, Diametru: 8 to 32 mm (8 mm max 15%), Cantitate: 5000 mtone. Firma are ca domeniu de activitate comerțul internațional cu mărfuri și produse alimentare și materiale de construcții. (5920)

INDIA

Solicită mobilier pentru casă: mobilier pentru sufragerie, mobilier pentru dining, mobilier pentru dormitor, mobilier pentru birou, mobilier de bucătărie. Cantitate 6 containere / lună. Mobila va fi destinată magazinelor de retail din întreaga Indie, aprovizionate de firma indiană (5925)

IRLANDA

Propunere de cooperare pentru producerea în România și export în

Irlanda a produselor de mobilier: șifoniere cu componente glisabile, șifoniere încorporate, biblioteci și rafturi la comandă conform design-ului clientului .Firma este înființată de întreprinzători polonezi în Irlanda. Participa la toate târgurile și expozițiile de mobilă organizate la Dublin. (5917)

Solicită mobilier stradal - stâlpi de marcaj din oțel, lemn, fontă și poliuretan, bănci din metal și lemn, cutii pentru plante ornamentale din metal, beton sau lemn, semne de circulație fixe și flexibile, pubele și coșuri de gunoi, marcaje stradale, dispozitive de parcare pentru biciclete, amenajare locuri de joacă pentru copii, sisteme electrice de deconectare. Firma este înființată în anul 2012, specializată în furnizarea, montarea și întreținerea elementelor de mobilier stradal (5918)

SPANIA

Firma spaniolă caută producător român de confecții pentru bărbați

executate pe măsura clientului, pentru rețeaua de magazine din Spania: sacouri, pantaloni, costume pentru bărbați, fabricate pe măsura clientului; cantitate 2.000 buc /an (5921)

Firma spaniolă caută furnizor pentru articole promoționale personalizate pentru clienții din Spania: pungi, flyere, postere; cantitate 1.000-5.000 buc/comandă. (5923)

Firma caută distribuitori pentru piața românească, pentru produse preparate din diverse specii de pește (macrou, sardina, etc.) și

moluște (sepie, caracatiță, etc.) (5924)

SUEDIA

Solicită costume de baie și haine de sport în general (5922)

LUNA MAI 2016

EGIPT

Solicită cherestea de fag, frasin și pin de diferite dimensiuni. (5901)

INDIA

Cerere de ofertă pentru echipamente industriale - pompe, flanșe, cabluri electrice etc. (5902)

IRLANDA

Firma desfasoară activități în domeniul tehnologiei informației, având aplicații software in domeniul 'management facilities'. Firma are o reprezentanță și în Marea Britanie. În Irlanda are și angajați români. Caută partener de afaceri pentru implementarea în România a aplicațiilor software pentru managementul, administrarea și întreținerea activelor imobiliare (complexuri de locuințe, mall-uri, centre comerciale) (5896)

Dorește importul din România al chioșcurilor și caselor din lemn gata confecționate și finisate, dotate cu mese și bănci, case personalizate din lemn (5903)

Caută partener de afaceri pentru producerea în România de cilindrii hidraulici uz industrial sau componente pentru cilindrii hidraulici. Firma irlandeză este recunoscută ca un producător important de cilindri hidraulici pentru toate tipurile de utilaje mobile din domeniul construcțiilor. (5904)

Dorește cooperare cu firme din România furnizoare de forță de muncă în construcții. Caută dulgheri cu 3-5 ani experiență de lucru pentru a lucra pe șantiere de construcții în Irlanda, în special în zona Dublin (nord, centru-sud). (5905)

Firmă cu tradiție în fabricarea manuală a mobilei și obiectelor de artizanat, dorește colaborarea cu fabrici de mobila în vederea producerii în România de mobilă personalizată de bucătărie și elemente de mobilier din lemn masiv de stejar (5906)

Dorește importul din România al produselor din lemn : pardoseli din lemn masiv, dușumele, parchet din stejar, fag, arțar, nuc, cireș; parchet laminat de 6-14 mm; plinte, cadre, grinzi din stejar, fag, arțar, pin (5907)

OLANDA

Cerere de ofertă - - ulei alimentar de floarea soarelui și soia. Se caută numai comercianți și producători din România (cunoscători de limba engleză), care au capacitate de export în Olanda. Firmele românești vor primi comenzi de export conform specificațiilor partenerului extern. (5897)

SPANIA

Firma spaniolă caută agent comercial, reprezentant sau distribuitor pentru piața românească, pentru brand-ul Worlddermic - produse cosmetice de înfrumusețare. (5898)

Firmă de consultanță specializată pe achizițiile publice în sistemul de sănătate spaniol dorește să coopereze cu companii din România interesate să exporte medicamente și produse sanitare în Spania utilizând sistemele de achiziții publice (5899)

SUEDIA

Dorește import de carne de pui sacrificați dupa metoda halal (5900)

LUNA APRILIE 2016

AUSTRIA

Firma oferĂ servicii de tip EMS(Electronics Manufacturing Services). Solicită cooperare cu firmă românească de profil similar pentru externalizarea unora dintre comenzi (5892)

EGIPT

Producător, oferă la export orez alb. (5894)

IRLANDA

Dorește importul produselor destinate controlului și dirijării traficului, menționate mai jos:

- Panouri rutiere reflectorizante pentru reglementarea și siguranța traficului rutier, avertizare lucrări construcții și reparații, din tablă de oțel galvanizat, aluminiu, plastic

- Separatoare din plastic pentru sensuri de circulație (umplute cu apă), garduri de protecție din plastic, conuri plastic/cauciuc pentru drumuri dimensiuni 45, 60, 75, 100 cm, bariere din plastic pentru pietoni cu elemente de asamblare și fixare, rampe din cauciuc pentru controlul vitezei autovehiculelor (înălțime 50 mm și 75 mm) cu elemente de fixare, stâlpi plastic 1 m înălțime, în culori alb-roșu, elastici, cu elemente fixare, covoare și panouri din plastic anti-alunecare pentru pasaje sau platforme de construcții

- Țeavă oțel galvanizată O 76 mm, O 89 mm. Parapete metalice pentru separarea traficului din țeavă și tablă, bariere metalice din țeavă galvanizată.

(5885)

Propunere de cooperare cu parteneri români în domeniul design-ului industrial hi-tech, sistemelor de fabricație și inspecție pentru sectoarele: medical, electronic, semi-conductoare, farmaceutic și industria alimentară (5886)

Import tricouri pentru sport performanță personalizate conform design-ului și brand-ului clientului pentru sporturi de performanță în echipă (5887)

MAREA BRITANIE

Solicită îmbrăcăminte militară, rucsaci militari, veste antiglonț, alte articole (5893)

OLANDA

Cerere de ofertă-producție si export genți din material textil, sub brandul firmei olandeze, conform modelelor existente pe pagina web. Se caută numai producători din România (cunoscatori de limba engleză), care au capacitate producție și export în Olanda. (5888)

QATAR

Solicită produse alimentare diverse și sucuri. Compania este înființată în 1963. Distribuitor pentru 78% din piața qatareză de produse alimentare, atât pentru angrosiști cât și pentru hypermarketuri: Carrefour, Monoprix, Geant, etc (5895)

SPANIA

Firma caută furnizor pentru 3.000 tone porumb alimentar prajit sau porumb alimentar natural. (5889)

SUEDIA

Solicită încălțăminte sport (5890)

Solicită suporturi șervețele realizate din lemn sau aluminiu (5891)

LUNA MARTIE 2016

EGIPT

Solicită firme românești producătoare de diverse tipuri de mobilă în vederea obținerii de oferte. Este unul din cei mai mari producători de saltele și produce scaune complete pentru industria de autovehicule din Egipt. Este și importator de mobilă și deține o rețea de 17 magazine pentru mobilă și saltele. (5880)

GERMANIA

Solicită PROPOLIS NEPROCESAT (Rohpropolis), eventual parteneriat. Cantitate 100-1000 k, livrări repetabile. (5879)

INDIA

Solicită cherestea de lemn diverse esențe: 1) lemn esență tare: Dimensiuni : - lațime : 3.5 Inch, 4 Inch, 5 Inch, 6 Inch sau funcție de comandă - grosime: 2.5 Inch, 3 inch sau funcție de comandă - lungime: 3 - 12 feet sau funcție de comandă

2) lemn de esență moale : Dimensiuni – lățime : 75 mm - 254 mm, funcție de comandă - grosime: 22 mm - 38 mm, funcție de comandă - lungime: 2.40m - 5.0 m, funcție de comandă (5881)

IRLANDA

Dorește import de plante medicinale, produse farmaceutice pe bază de plante, suplimente alimentare din plante, produse pentru menținerea / îngrijirea sănătății cu specific tradițional. Cooperare în fabricarea produselor farmaceutice pe bază de plante. (5872)

Dorește cooperare cu firme din România în domeniul transportului internațional de mărfuri alimentare congelate, acoperire Europa Centrala și de Est (5873)

Propunere de cooperare cu o firmă specializată din România atât pentru producerea de echipamente de protecție (combinezoane, halate de munca, veste de semnalizare rutieră, etc), cât și de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru outdoor (waterproof) pentru femei, bărbați și copii (5882)

Propunere de cooperare cu firme din România în domeniul ambalajelor din lemn, paleților și a reciclării deșeurilor lemnoase (5883)

Solicită garnituri hidraulice, garnituri pentru ulei, rulmenți, lanțuri, pinioane, curele, scripeți, furtune și fitinguri hidraulice. (5884)

SPANIA

Compania spaniolă dorește să importe din România carne de cal de categoria a 3-a pentru producția de hrană pentru animale de companie (5874)

Se caută diverse articole textile din bumbac: (prosoape, halate, cearsafuri, papuci). Articole de unică folosință (țesături netextile, TNT / spunlace); îmbrăcăminte de lucru (uniforme) din bumbac. (5875)

Firma este în proces de extindere internațională, caută agenți/ distribuitori pentru piața românească de vopsele industriale (destinate protecției și acoperirii suprafețelor, în diverse domenii) (5876)

SUEDIA

Solicită țesături din cânepă organică. (5877)

Solicită suporturi șervețele realizate din lemn sau aluminiu, cantitate 5000. (5878)

LUNA FEBRUARIE 2016

 
Formulare
Titlu Salvare
Solicitare informatii   Fisa_solicitare_inf_07-14-02.doc

Programming Pool Romania