Bd.Unirii nr.16, 430232, Baia Mare, Romania, tel.40-262-221510, fax.40-262-225794      Termeni de utilizare    Contact   
Cauta   EN  RO 
 
 Acasa  
Informatii de afaceri
Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş, prin serviciul de Informaţii de afaceri interne-externe, vă oferă posibilitatea promovării produselor/serviciilor firmei Dvs., precum şi posibilitatea identificării de parteneri de afaceri, investitori şi potenţiale pieţe de afaceri.

Contactul constant şi relaţiile de colaborare cu Camerele de Comerţ şi Industrie teritoriale, Camerele de Comerţ şi Industrie străine, ambasadele ţărilor străine în România şi a celor româneşti în străinătate , departamentele guvernamentale, alte organizaţii, fac din bazele de date ale Camerei de Comerţ şi Industrie surse viabile de informaţii.

Se pot obţine:

  • informaţii punctuale despre firme din ţară sau din străinătate (date de identificare, administratori, asociaţi, capital social, obiect de activitate, date financiare)
  • informatii despre firme din judetul Maramures inscrise in portalul ProAfaceri.ro, portal administrat de Camera de Comert si Industrie Maramures ( date de identificare, persoane de contact, obiect de activitate, cerere-oferta, etc.)
  • informaţii pe domenii de interes (de exemplu identificare de potenţiali clienţi atât din ţară cât şi din străinătate)
  • informaţii privind manifestări expoziţionale organizate în ţară şi în străinătate

La solicitarea operatorilor economici, se pot transmite oferte şi cereri de oferte atât în ţară (la Camerele de Comerţ teritoriale) cât şi în străinătate ( la Camerele de Comerţ din ţările dorite, la ambasadele ţărilor străine în România şi ambasadele României în străinătate ).

Prin intermediul portalului ProAfaceri.ro, administrat de Camera de Comert si Industrie Maramures, exista posibilitatea prezentarii on-line a firmei Dvs. in vederea stabilirii de contacte si de parteneriate precum si a identificarii de posibili parteneri si de potentiale piete de desfacere pentru produsele Dvs.

Contact: Sediul CCI Maramures, bd.Unirii nr.16 et. III, cam. 9, tel. 221510, fax 225794
Responsabil: Florinela Petrovan
Email: cci_mm@ccimm.ro

Documente necesare
cerere de furnizare informaţii (formular al CCI Maramureş) sau cerere redactată de solicitant adresată CCI Maramureş
 
Termen de realizare a serviciului
Termenul de realizare al serviciului depinde de complexitatea informatiilor solicitate.

Solicitantul este anunţat în legătură cu contravaloare informaţiilor, cum le poate achita şi cum va intra în posesia răspunsului.

 
Orar cu publicul
-luni – joi: 8,30 – 15,00

-vineri: 8,30 – 12,00

 
Oportunitati de afaceri

OPORTUNITATI DE AFACERI 2014

Oportunitati de afaceri din Maramureș

OFERTE

Producator, ofera produse farmaceutice:

  • MEDICAMENTE: Atenocor, Carbepsil, Cordamil, Alspiron; ASpirin cardio, reuprofen, salazidin, sintenal, etc;
  • SUPIMENTE ALIMENTARE: Adaptogen, Biominerale par, unghii, Coenzima Q10, Echinaceea Vitalis, etc. (583).

Producator, ofera produse textile Horeca. (5614)

Oportunitati de afaceri din strainatate

Cereri

MARTIE 2014

CEHIA

Solicită articole de îmbrăcăminte pentru copii, execuție conform norme UE și a prevederilor contractuale. Compania a fost înființată in anul 1991 și este un distribuitor online de îmbrăcăminte pentru copii și mame. Este reprezentant al unor mărci importante. (5687)

FRANTA

Țesături specializate pentru scaune și plafon automobile . (5685)

Dorește parteneriat pentru fabricarea de jucării din lemn (producători specializați în realizarea de cutii din lemn) (5684)

OLANDA

Se dorește identificarea unor exportatori români de fier vechi, aceștia urmând a primi solicitări ferme de la partenerul olandez. (5688)

Solicită confecții / textile conform modelelor din website. Se caută numai producători din România, care au capacitate producție și export în Olanda. Firmele românești vor primi comenzi de producție și export conform specificațiilor partenerului extern – conform modelelor din website-ul firmei olandeze. (5689)

Solicită confecții / textile pentru bărbați: costume, sacouri și pantaloni. Se caută numai producători din România (cunoscători de limba engleză), care au capacitate de producție și export în Olanda. Firmele românești vor primi comenzi de producție și export conform specificațiilor partenerului extern. (5690)

POLONIA

Firma poloneză este interesată să importe cartofi din România. (5680)

Firma poloneză - producător de înghețată, fructe și legume congelate și distribuitor de produse pentru gastronomie - este interesată să importe din România: legume și fructe congelate, ambalate în pungi / saci transparenți de 2,5 si 10 kg; cartofi-pai congelați; pește și fructe de mare congelate;conserve

de fructe și legume: piersici – jumătăți, ananas, roșii, porumb, mazăre etc ; alte produse pentru industria gastronomică. (5681)

Firmă poloneză distribuitor en-gros de cosmetice, farmaceutice, para-farmaceutice, suplimente dietetice s.a - dorește să importe din România produse din gamele Adidas, Colgate, Palmolive, Aquafresh, Schwarzkopf, Palmers Persil s.a. (5682)

Firmă poloneză specializată în mașini de etichetare sticle, dorește să coopereze cu producători români de mașini de îmbuteliere, benzi transportoare sau alte firme romanești potențial interesate, pentru realizarea de linii complete de îmbuteliere a apei minerale, băuturilor răcoritoare și alcoolice. (5683)

Filiala poloneză a firmei din Olanda ar dori să importe din România lapte praf. (5686)

PORTUGALIA

Dorește să importe lapte de oaie. Variante de lucru: import de lapte de oaie în Portugalia sau colectarea laptelui și transformarea sa în brânză într-o unitate din România. (5679)

**********

FEBRUARIE 2014

CERERI

AFRICA DE SUD

Dorește sa importe calculatoare și laptopuri uzate; 1000 bucăți lunar; Condiții tehnice :Pentium IV; Hard drive: 80 GB; RAM: 1 GB; Procesor: 1-2 GHZ. (5664)

Dorește să cumpere carne de vită congelată . (5672)

CIPRU

Ulei de floarea-soarelui și soia; diverse conserve de legume și fructe (castraveciori murați, murături diverse, fasole fiartă, fasole roșie, anghinare, sfeclă roșie, ciuperci, piersici tăiate, pere, ananans, căpșuni, cireșe, salată de fructe), pastă de roșii, bulion, gemuri, suc de lămaie, muștar, maioneză, ketchup

(5662)

FEDERATIA RUSA

Articole tradiționale de cofetărie neperisabile/necongelate, cu termen de valabilitate mai mare de 3 luni. (5665)

FRANȚA

Firma franceză este interesată să găsească parteneri care realizează produse tricotate de calitate, executate după model, din bumbac sau amestec de fire fantezie, produse de calitate și care respectă termenele de livrare. (5668)

Tricouri și confecții sportive; confecții profesionale impermeabilizate pentru exterior (combinezoane, salopete, bluze de lucru) (5669)

Cutii de carton de diverse mărimi pentru ambalare bijuterii și ceasuri; Sacoșe de hârtie tip ambalaj de diverse dimensiuni, imprimate conform modelului furnizat de solicitant. (5670)

Veselă specifică pentru mic-dejun (cani, boluri, cesti de cafea, lingurite, conform modelelor) din portelan si ceramica. Firma are o experienta de peste 30 de ani in domeniul distributiei de produse nealimentare pentru casa si familie, cu o retea de cca. 400 de magazine in Franta si in strainatate. Firma repozitioneaza

raionul pentru articole de mic-dejun si cauta noi furnizori. (5671)

Containere din metal pentru colectarea de deșeuri produse textile. (5673)

INDIA

Solicită: uși și ferestre termopan:- culisante; spațiul de 6mm între geamuri,- spațiul umplut cu gaz organic - culoarea cadrului: ivoar, sau wenge; dimensiunea ferestrelor: lungime 10 picioare, lățime 8 picioare; dimensiuni ușă : înălțime 10 picioare, lățime 3 picioare; cadre pentru ferestre și uși din lemn - diverse dimensiuni (5666)

Solicită cherestea de lemn alb : pin, molid, fag pentru construcția de paleți și cofraje în construcții, calitate A, B și C (5667)

IRLANDA

Importator/distribuitor/prestator servicii este interesat de colaborări cu producători/exportatori români de piese de schimb pentru calculatoare și firme prestatoare de servicii de mentenanță în IT. (5663)

JAPONIA

Nuci, fructe deshidratate (măceșe, mure, fragi, căpșuni, afine etc.) (5661)

UNGARIA

Companie având activitatea principală fabricarea de lenjerie de corp, lenjerie funcțională caută fabrici de tricotaje textile din România care au produse cu calificarea Oeco Tex 100, si care pot livra în cantități de peste 10.000 m de tricotaj dintr-un fel de produs. (5676)

OFERTE

EGIPT

Producător și exportator egiptean în domeniul de ierburi, condimente și semințe (cum ar fi: plante medicinale și aromatice, hibiscus, fenicul, anason, cimbru, coriandru, busuioc, mentă, etc). , dorește să exporte astfel de produse pe piața românească. (5659)

Producător egiptean în domeniul amestecurilor de prafuri pentru desert (pentru înghețate, creme pentru prăjituri, băuturi instant de ciocolată, caramel, etc)., dorește să exporte în România aceste produse. (5660)

Producător de piele , dorește să exporte piele pentru încălțăminte, bunuri de larg consum, etc. (5677)

Producător egiptean de hârtie de xerox de diverse grosimi, dorește să exporte produsele sale în România. (5678)

UNGARIA

Compania asigură necesarul de piese pentru trei sectoare industriale: obiecte de uz casnic,unelte de mână și industria automobilelor. 85% din producție merge la export. Produce 90 de componente diferite pentru clienți binecunoscuți din

Germania, Marea Britanie,Portugalia și Slovacia cum sunt: Miele, BSH, Brose Bosch, Globe Motors și TRW. (5674)

Produce și exportă rezervoare WC cu economie de apă. (5675)

UCRAINA

Compania ucraineană produce și comercializează următoarele produse:- Ulei de floarea soarelui, ulei de soia, făina;- soia, grâu, porumb, orz, etc;- Faina de grâu (w / c, 1c, 2c), secară, cereale;produse cu grăsimi (maioneza, ketchup, muștar,

oțet, pastă de tomate). Compania furnizează produse la mai mult de 40 de țări în toată lumea și continuă să dezvolte relații cu noi parteneri. Toate produsele sunt certificate la cele mai înalte standarde internaționale. (5651)

*******

Ianuarie 2014

CERERI

AUSTRIA

Intreprindere mică specializată în proiectarea și producția de roți dințate și angrenaje de roți dințate este interesată să colaboreze cu producători români specializați în fabricarea de roți dințate, având comenzi pe care le poate onora numai în colaborare cu un producător specializat, de preferință din zona de vest a României. La început, comenzile vor fi de serie mică, de probă ( 1 buc. - 40 buc.).Produse solicitate – roți dințate elicoidale, cu diametrul până la 500 mm,- angrenaje conice și straigt, cu diammetru până la 250 mm.

Roțile dințate trebuie ca, uneori, să fie tratate termic ( recoacere, tratate cu carbon) iar dinții și alezajele acestora să fie, de asemenea, tratate. (5648)

FRANȚA

Solicită produse pentru amenajarea grădinilor (minisere din plastic, instrumente de grădinărit, saci din plastic, gazon artifical, dale pentru terase, storuri naturale și sintetice, etc., conform catalogului de pe site-ul firmei). Firma franceză este specializată în toată gama de produse destinate amenajării grădinilor, fiind constituită în 1967. În prezent, încearcă să-și diversifice furnizorii. (5650)

GRECIA

Solicită peleți din lemn. (5652)

Dorește import de piele tăbăcita de porc și oaie. (5654)

IRAK

Caută firme de construcții pentru Iraq,în regim de Antrepriăa generală și subantrepriză. (5641)

ITALIA

Dorește import de coșciuge nevopsite din lemn de pin și brad. (5653)

LIBAN

Companie libaneză care activează în domeniul importului și distribuției, solicită cabluri din cupru de diferite dimensiuni. (5655)

PORTUGALIA

Se solicită achiziția de unt și brânză în cadrul Fondului European de Sprijin al Persoanelor în Dificultate (Regulamentul UE nr. 807/2010).Termen de depunere al ofertei: 10.02.2014, ora 23:59. Oferta trebuie elaborata în limba portugheză. (5645)

Solicită încălțăminte injectata din piele. (5646)

Societatea portugheză solicită sprijin pentru înființarea unei companii in România, în sectorul construcții și prelucrări metale.Corespondenta va fi redactata in limba engleza. (5649)

OFERTE

CHINA

Oferă module de comunicare wireless, amplificatoare de putere, routere etc. (5657)

Oferă camere de supraveghere. (5658)

EGIPT

Companie egipteană producătoare de diverse materiale de construcții, cum ar fi marmură și granit, dorește să exporte produsele sale pe piața din România. (5642)

Producător de diverse produse din măsline: ulei de masline, masline verzi si negre, masline felii si umplute, dorește sa le exporte pe piata romaneasca. (5643)

Producător egiptean de produse cu magneziu utilizate în industria de îngrășăminte și materii prime: oxid de magneziu, clorură de magneziu, dolomita calcinată, caolin calcinat, var nestins, dorește să le exporte pe piața românească. (5644)

Producător în domeniul utilajelor de construcții: generatoare, pompe de apă, freze pentru beton, vibratoare de beton, mistrii electrice, vinciuri de ridicare, dorește să exporte produsele sale pe piața românească. (5647)

TURCIA

Companie turcă dorește să exporte faina . (5656)

UCRAINA

Compania ucraineană produce și comercializează următoarele produse:- Ulei de floarea soarelui, ulei de soia, făina;- soia, grâu, porumb, orz, etc;- Faina de grâu (w / c, 1c, 2c), secară, cereale;produse cu grăsimi (maioneza, ketchup, muștar,

oțet, pastă de tomate). Compania furnizează produse la mai mult de 40 de țări în toată lumea și continuă să dezvolte relații cu noi parteneri. Toate produsele sunt certificate la cele mai înalte standarde internaționale. (5651)

*********

Decembrie 2013

AUSTRIA

Solicită potcoave pentru cai conform specificației importatorului, 10.000 buc. (primul lot) (5632)

CANADA

Dorește parteneriat pentru realizarea de import și distribuție cherestea rășinoase în Canada și terței piețe. (5628)

FRANȚA

Dorește achiziționarea de corpuri de iluminat pentru interior (lămpi de birou, veioze, lămpi decorative). Firma are o experiență de peste 30 de ani în domeniul distribuției de produse nealimentare pentru casă și familie, cu o rețea de peste 380 de magazine în Franța și în străinătate. (5629)

Solicită servicii informatice: Servicii profesionale de dezvoltare web Magento SugarCrm, conform urmatoarelor criterii: programare CMS (PH, Zend Framework, MySQL, Magento, CSS, Javascript PHP5, Virtualisation); limbi străine: engleza și franceză (5639)

Peleți din lemn de rășinoase, norma DIN, în saci de 15 kg, 26 tone (un camion) pentru început, apoi 200 de tone/an la acelasi nivel de calitate. (5640)

IORDANIA

Dorește să importe carne de ovine refrigerată/congelată. Firma iordaniana are relații de afaceri cu producatori de renume din domeniul alimentar (5638)

IRLANDA

Firma irlandeză este interesată de colaborari cu producători /exportatori români de bijuterii din aur. (5634)

Distribuitor diverse produse industriale (tuburi, țevi, conducte, fitinguri etc.) este interesat de colaborări cu producători/ exportatori români în domeniu. (5635)

Firma irlandeză este interesată de colaborări cu firme românești pentru importul de plastice reciclabile (5636)

LIBAN

Compania activează în domeniul importului și distribuției de sicrie din lemn. Este interesată să viziteze producătorii români de sicrie și cruci din lemn interesați de o posibilă cooperare (5627)

Solicită piese din oțel inoxidabil pentru construcții, prelucrate prin pliere și modelare la rece. (5630)

Compania activează în domeniul importului și distribuției de produse din lemn. Solicită cărbune din lemn de stejar (mangal). (5631)

PORTUGALIA

Dorește stabilirea unor relații comerciale (import/export) cu societăți din România. Solicită produse de igienă (șampon, săpun, gel etc) /detergent /produse cosmetice. Corespondența va fi redactată în limba engleză. (5633)

Vânzare/cumpărare de hoteluri, unități turistice, spa, unități de cazare rurală etc. (5637)

Solicita materii prime pentru industria farmaceutica (583).

Societate specializată în cultivarea cerealelor, precum şi în activităţi de morărit, panificaţie, producţie de paste făinoase şi comerţ cu produsele realizate, este interesată să livreze paste făinoase la prețuri avantajoase în cantități considerabile. Produsele realizate sunt de o foarte bună calitate şi nu conțin amelioratori, conservanţi şi coloranţi. Este interesată de contacte cu firme din străinătate care importă și exportă produse alimentare din grâu și porumb.(994)

***************

Cereri noiembrie

 
Proiecte de investitii
 
Piete internationale
 
Promovare cerere-oferta
Promovați-vă cererea și oferta prin C.C.I. MARAMUREȘ !

Dacă sunteți interesați să vă promovați firma și/sau să identificați noi parteneri pentru afacerea Dvs., Camera de Comerț și Industrie Maramureș vă oferă posibilitatea de a vă înscrie gratuit în bazele de date proprii și de a vă promova cererea-oferta pe piața internă și internațională.

Cum trebuie să procedați?

Foarte simplu! Completați formularul de cerere-ofertă de mai jos și transmiteți-l pe adresa cci_mm@ccimm.ro sau prin fax la nr. 0262-225794.

 
Formulare
Titlu Salvare
Solicitare informatii   Fisa_solicitare_inf_07-14-02.doc
Fisa active   FISA_ACTIVE.doc

Programming Pool Romania