Bd.Unirii nr.16, 430232, Baia Mare, Romania, tel.40-262-221510, fax.40-262-225794      Termeni de utilizare    Contact   
Cauta   EN  RO 
 
 Acasa  
Informatii de afaceri
Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş, prin serviciul de Informaţii de afaceri interne-externe, vă oferă posibilitatea promovării produselor/serviciilor firmei Dvs., precum şi posibilitatea identificării de parteneri de afaceri, investitori şi potenţiale pieţe de afaceri.

Contactul constant şi relaţiile de colaborare cu Camerele de Comerţ şi Industrie teritoriale, Camerele de Comerţ şi Industrie străine, ambasadele ţărilor străine în România şi a celor româneşti în străinătate , departamentele guvernamentale, alte organizaţii, fac din bazele de date ale Camerei de Comerţ şi Industrie surse viabile de informaţii.

Se pot obţine:

  • informaţii punctuale despre firme din ţară sau din străinătate (date de identificare, administratori, asociaţi, capital social, obiect de activitate, date financiare)
  • informatii despre firme din judetul Maramures inscrise in portalul ProAfaceri.ro, portal administrat de Camera de Comert si Industrie Maramures ( date de identificare, persoane de contact, obiect de activitate, cerere-oferta, etc.)
  • informaţii pe domenii de interes (de exemplu identificare de potenţiali clienţi atât din ţară cât şi din străinătate)
  • informaţii privind manifestări expoziţionale organizate în ţară şi în străinătate

La solicitarea operatorilor economici, se pot transmite oferte şi cereri de oferte atât în ţară (la Camerele de Comerţ teritoriale) cât şi în străinătate ( la Camerele de Comerţ din ţările dorite, la ambasadele ţărilor străine în România şi ambasadele României în străinătate ).

Prin intermediul portalului ProAfaceri.ro, administrat de Camera de Comert si Industrie Maramures, exista posibilitatea prezentarii on-line a firmei Dvs. in vederea stabilirii de contacte si de parteneriate precum si a identificarii de posibili parteneri si de potentiale piete de desfacere pentru produsele Dvs.

Contact: Sediul CCI Maramures, bd.Unirii nr.16 et. III, cam. 9, tel. 221510, fax 225794
Responsabil: Florinela Petrovan
Email: cci_mm@ccimm.ro

Documente necesare
cerere de furnizare informaţii (formular al CCI Maramureş) sau cerere redactată de solicitant adresată CCI Maramureş
 
Termen de realizare a serviciului
Termenul de realizare al serviciului depinde de complexitatea informatiilor solicitate.

Solicitantul este anunţat în legătură cu contravaloare informaţiilor, cum le poate achita şi cum va intra în posesia răspunsului.

 
Orar cu publicul
-luni – joi: 8,30 – 15,00

-vineri: 8,30 – 12,00

 
Promovare cerere-oferta
Promovați-vă cererea și oferta prin C.C.I. MARAMUREȘ !

Dacă sunteți interesați să vă promovați firma și/sau să identificați noi parteneri pentru afacerea Dvs., Camera de Comerț și Industrie Maramureș vă oferă posibilitatea de a vă înscrie gratuit în bazele de date proprii și de a vă promova cererea-oferta pe piața internă și internațională.

Cum trebuie să procedați?

Foarte simplu! Completați formularul de cerere-ofertă și transmiteți-l pe adresa cci_mm@ccimm.ro sau prin fax la nr. 0262-225794.

 
Oportunitati de afaceri
CERERI DIN STRĂINĂTATE

Mai 2015

FRANTA

Solicită carne de pui proaspătă: pui întregi (de 1 kg sau peste 1,8kg), pulpe, copane , aripi de pui, file de pui, organe, etc. Produsele trebuie să fie proaspete și condiționate în cartoane de 10 kg net ; Cantitate: între 5 și 10 tone, săptămânal. Firma franceză este specializată în import-export de pui și Funcționează în complexul Rungis (cea mai mare piață de gros din Franța). Firma dorește să lucreze cu abatoare specializate de pui din România, inclusiv pentru livrări de carne halal. (5794)

Solicită cutii de carton rigid tip ambalaj design pentru industria alimentara și produse cosmetice. Firma franceză este specializată în designul de ambalaje pentru produse cosmetice și industria alimentară și caută parteneri pentru realizarea produselor în România. (5795)

GERMANIA

Solicită produse turnate (dorește colaborarea cu turnătorii).Produsele vor respecta normele de calitate din cadrul UE. (5792)

Dorește colaborare cusătorii (domeniul producția de mobilier) (5793)

SPANIA

Solicită carcase de vita. Compania spaniolă va organiza o deplasare în România pentru a vizita abatoare de bovine și a discuta despre achiziționarea de carcase de vita (transport în Spania cu camioane frigorifice) (5790)

Solicită produse vestimentare artizanale și bijuterii artizanale tipic românești (brâuri, bentițe, mărgele, brațări, etc) (5791)

SUEDIA

Caută firme romanești care se pot califica pentru a deveni furnizorii săi autorizați de piese metalice obținute prin strunjire, frezare, sudura, ștanțare, presare. (5789)

Solicită uși (interior, exterior) și ferestre lemn și aluminiu. Compania suedeză este un distribuitor cu tradiție pe piața suedeză, de uși și ferestre. Caută furnizori români capabili să producă și livreze produse conforme cu standardul scandinav. (5796)

Aprilie 2015

CIPRU

Cerere de ofertă - Mobilă (5784)

Lenjerii de pat (5787)

INDIA

Dorește încheierea unui parteneriat care are ca obiect de activitate producția și distribuția de miere de albine în statele membre ale Uniunii Europene. Se propune formarea unei Societati Mixte, cu o firmă română producătoare de miere în vederea obținerii unor blenduri între mierea de albine română și mierea de albine provenită de la firma indiană. Compania indiană se numără printre cei mai mari producători/distribuitori de miere din zona de nord a Indiei. Firma indiană propune ca mierea rezultată din urma parteneriatului să fie exportata în UE, ca miere fabricată în România. (5785)

ITALIA

Dorește subcontractare producție componente electrice destinate uzului industrial . Firmă producătoare, din anul 1938, de produse electrotehnice destinate uzului industrial; este interesată să găsească firme românești cu care să colaboreze în domeniul respectiv, în scopul asamblării și realizării de componente electrice (5786)

OLANDA

Solicită genți din piele și pânză. Gențile să fie realizate din pânză; să conțină multe compartimente diferite; cu mânere din curele de piele; furnizorul va trebui să fie în măsură să aplice broderie pe genți; calitatea foarte înaltă. Se caută numai producători din România (cunoscători de limba engleză), care au capacitate producție și export în Olanda. Firmele românești vor primi comenzi de producție și export conform specificațiilor partenerului extern. Producătorii români trebuie sa fie familiarizați cu realizarea unor genți din piele și pânză (5788)

SERBIA

Se caută producători de vase emailate și ceramică pentru exporturi în Serbia (5783)

SPANIA

Solicită produse de îmbrăcăminte (femei, bărbați, copii) pentru mărcile grupului Inditex Zara, Pull & Bear, etc. Compania spaniolă dorește încheierea unor acorduri de cooperare cu companii românești pentru producția de articole de îmbrăcăminte pentru grupul Inditex și alți mari producători (5780)

Firma spaniolă caută furnizori romani de alimente congelate: - specialități de pui, cartofi, vită, pește, legume, cartofi congelați pentru prăjit, etc. Compania spaniolă dorește colaborarea cu un IMM românesc (pâna la 50 de angajați) care deține cuptor pentru produse congelate și instalație (tunel) de congelare (5782)

Solicită produse de îmbrăcăminte (textile, tricotaje) pentru copii între 0 și 3 ani pijamale, salopete, body-uri, etc. Comanda medie 5.000 articole/tip de produs (5781)

MARAMUREȘ

OFERTĂ

Produce și comercializează arbori și arbuști ornamentali, garduri vii (tuia, camaecipar, brad , molid, ligustrum, lonicera, euonimus, magnolia, caprifoi, iedera, cotonaster, ienupăr, dracila, piracanta). Amenajează spații verzi, parcuri și grădini; Execută plantări de arbori și arbuști vii, garduri vii. Asigură servicii de curățare pomi fructiferi, erbicidare, însămânțare și întreținere gazon. (1028)

 
Formulare
Titlu Salvare
Solicitare informatii   Fisa_solicitare_inf_07-14-02.doc

Programming Pool Romania