Bd.Unirii nr.16, 430232, Baia Mare, Romania, tel.40-262-221510, fax.40-262-225794      Termeni de utilizare    Contact   
Cauta   EN  RO 
 
 Acasa  
Informatii de afaceri
Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş, prin serviciul de Informaţii de afaceri interne-externe, vă oferă posibilitatea promovării produselor/serviciilor firmei Dvs., precum şi posibilitatea identificării de parteneri de afaceri, investitori şi potenţiale pieţe de afaceri.

Contactul constant şi relaţiile de colaborare cu Camerele de Comerţ şi Industrie teritoriale, Camerele de Comerţ şi Industrie străine, ambasadele ţărilor străine în România şi a celor româneşti în străinătate , departamentele guvernamentale, alte organizaţii, fac din bazele de date ale Camerei de Comerţ şi Industrie surse viabile de informaţii.

Se pot obţine:

  • informaţii punctuale despre firme din ţară sau din străinătate (date de identificare, administratori, asociaţi, capital social, obiect de activitate, date financiare)
  • informatii despre firme din judetul Maramures inscrise in portalul ProAfaceri.ro, portal administrat de Camera de Comert si Industrie Maramures ( date de identificare, persoane de contact, obiect de activitate, cerere-oferta, etc.)
  • informaţii pe domenii de interes (de exemplu identificare de potenţiali clienţi atât din ţară cât şi din străinătate)
  • informaţii privind manifestări expoziţionale organizate în ţară şi în străinătate

La solicitarea operatorilor economici, se pot transmite oferte şi cereri de oferte atât în ţară (la Camerele de Comerţ teritoriale) cât şi în străinătate ( la Camerele de Comerţ din ţările dorite, la ambasadele ţărilor străine în România şi ambasadele României în străinătate ).

Prin intermediul portalului ProAfaceri.ro, administrat de Camera de Comert si Industrie Maramures, exista posibilitatea prezentarii on-line a firmei Dvs. in vederea stabilirii de contacte si de parteneriate precum si a identificarii de posibili parteneri si de potentiale piete de desfacere pentru produsele Dvs.

Contact: Sediul CCI Maramures, bd.Unirii nr.16, parter - cam. 6, tel. 221510, fax 225794
Responsabil: Florinela Petrovan
Email: cci_mm@ccimm.ro

Documente necesare
cerere de furnizare informaţii (formular al CCI Maramureş) sau cerere redactată de solicitant adresată CCI Maramureş
 
Termen de realizare a serviciului
Termenul de realizare al serviciului depinde de complexitatea informatiilor solicitate.

Solicitantul este anunţat în legătură cu contravaloare informaţiilor, cum le poate achita şi cum va intra în posesia răspunsului.

 
Orar cu publicul
-luni – joi: 8,30 – 15,00

-vineri: 8,30 – 12,00

 
Promovare cerere-oferta
Promovați-vă cererea și oferta prin C.C.I. MARAMUREȘ !

Dacă sunteți interesați să vă promovați firma și/sau să identificați noi parteneri pentru afacerea Dvs., Camera de Comerț și Industrie Maramureș vă oferă posibilitatea de a vă înscrie gratuit în bazele de date proprii și de a vă promova cererea-oferta pe piața internă și internațională.

Cum trebuie să procedați?

Foarte simplu! Completați formularul de cerere-ofertă și transmiteți-l pe adresa cci_mm@ccimm.ro sau prin fax la nr. 0262-225794.

 
Oportunitati de afaceri

MARAMUREȘ

OFERTE

Firma producatoare de mobilier tapitat (coltare, fotolii stil , scaune) este interesata sa comercializeze produsele sale atat pe piata interna cat si externa: Olanda, Belgia, Franta, Germania. Produsele sunt efectuate pe saltea relaxa de o calitate superioara ,materialele de acoperire import ,scheletele sunt pe lemn fag ,scaunele optional si pe stejar . Transportul este asigurat in Romania iar extern contra cost. (1029)

Produce și comercializează arbori și arbuști ornamentali, garduri vii (tuia, camaecipar, brad , molid, ligustrum, lonicera, euonimus, magnolia, caprifoi, iedera, cotonaster, ienupăr, dracila, piracanta). Amenajează spații verzi, parcuri și grădini; Execută plantări de arbori și arbuști vii, garduri vii. Asigură servicii de curățare pomi fructiferi, erbicidare, însămânțare și întreținere gazon. (1028)

CERERI DIN STRĂINĂTATE 2016

DECEMBRIE

CHILE

Firmă specializată în vânzarea de mașini-unele și echipamente auxiliare de uz industrial pe piața din Chile și America Latina, este interesată să intre in contact cu producători români de strunguri, freze, mașini de găurit, pliere și alte mașini de prelucrare a metalului. (5983)

ELVEȚIA

Compania elvețiană este importator de case din lemn și dorește să coopereze cu firme producatoăre din România. Firmele românești care au mai avut colaborări pe piața elvețiană sau germană au prioritate la primirea de răspunsuri din partea importatorului elvețian. (5979)

GERMANIA

Dorește identificarea de potențiali parteneri de afaceri români (furnizori), producători de îmbrăcăminte de lucru. (5973)

SPANIA

Firma spaniolă este o companie privată cu sediul central în Sant Cugat (Barcelona) și deține trei fabrici situate în Berga (Barcelona), Ocańa (Toledo) și Ariestolas (Huesca). Din 1991 suntem pe piața europeană lider în Europa în producția de snacks-uri, popcorn și produse Tex Mex pentru Copackers, clienți industriali și Private Label(marca proprie) a celor mai cunoscute lanțuri de supermarket-uri europene. Suntem interesați să gasim un distribuitor la nivel național în Romania, dacă considerați că produsele noastre sunt de interesul dumneavoastră vă rugăm să ne contactați (5977)

OFERTE

EGIPT

Producător de fructe și legume (portocale, mango, rodii, căpșuni,cartofi, ceapă verde, ceapă roșie, broccoli, bame, anghinare). (5974)

Producător și exportator de dulciuri și produse alimentare (ciocolată, alune acoperite cu ciocolată, praline, bomboane cu mentă) (5980)

FINLANDA

Produsele firmei sunt senzori inteligenți pentru a preveni focul în bucatărie. Sunt dispozitive inteligente de siguranță la foc, cu auto-învățare și tehnologie avansată, premiată, care este rezultatul a ani de cercetare și dezvoltare. Dispozitivele reacționează într-o situație de risc înainte de a se forma gazele toxice și a se porni un incendiu. Sunt testate SINTEF și îndeplinesc cerințele standard ale UE. (5978)

INDIA

Exportă nuci de cocos, produse alimentare organice, caju, condimente, orez. (5982)

MOLDOVA

Oferă la export vin premium calitate superioară în cantități mari (5976)

NOIEMBRIE

CEHIA

Firma cehă se ocupa de mac: ameliorarea speciilor, înmulțirea semințelor, consultanță la cultivarea, curățarea și ambalarea macului după cules, ca și la comercializarea lui. Dorește să intre în contact cu firme care se ocupă mai ales de importul de mac în România. (5972)

COREEA SUD

Compania sud-coreeană dorește import lemn (fag și frasin) și furnir din fag și frasin din România. Compania a mai achiziționat lemn din Europa (5963)

ELVEȚIA

Firma elvețiană este interesată de producători români pentru livrarea de case din lemn. Firmele românești care au mai avut colaborări pe piața elvețiană sau germană au prioritate la primirea de răspunsuri din partea importatorului elvețian. (5970)

GERMANIA

Dorește identificarea de potențiali parteneri de afaceri români (furnizori), producători de îmbrăcăminte de lucru. (5973)

IRLANDA

Solicită mobilier pentru sufragerii, camere de zi, holuri, dormitoare, bucătării, biblioteci ; oglinzi, covoare, mochete, parchet laminat, tapiserii, saltele, mic mobilier cu destinații diverse; articole de iluminat: lampadare, veioze, lămpi; (5958)

Cooperare în producția de șifoniere/dulapuri în perete, spații de depozitare la comandă (5959)

Solicită mobilă pentru dormitor, saltele, paturi pentru copii, fotolii și canapele cu piele și stofa, scaune, balansoare, mese și scaune pentru sufragerii, măsuțe de cafea, mese și scaune din marmură, oglinzi, elemente de mobilier cu oglinzi, suporți de lumânari din metal și sticlă, vaze, veioze din sticla, covoare, carpete, pardoseli din lemn și PVC (5960)

Propunere de cooperare în domeniul soluțiilor cu tehnologie wireless (Xirrus) pentru industria ospitalității (hoteluri, restaurante, săli conferințe etc) indoor/outdoor. Firma caută parteneri români în vederea colaborării și aplicării tehnologiei menționate în România (5964)

Solicită miere și produse apicole. (5965)

Solicita polen uscat granule (organic sau convențional) ,fructe deshidratate și diferite semințe utilizate pentru amestecuri mic dejun, rețete vegane (5966)

Firma caută parteneri români în vederea colaborării în domeniul creării modelelor software cu aplicații în siguranța alimentară, nutriție, îngrijire personală & cosmetică, culturi agricole, activitatea microbiană. (5968)

Solicită scaune, mese, dulapuri cu sertare, servante, fotolii, biblioteci, canapele, paturi cu tăblie, scaune pentru baruri, oglinzi, tapet, panouri din lemn pentru pereți, mobilier divers, corpuri de iluminat (5971)

OCTOMBRIE

IRLANDA

Solicită diferite sortimente de pahare din polycarbonat: - pahare înalte, păhărele, pahare de vin, de cocktail, pahare personalizate; pungi și cutii personalizate, pentru cadouri, din carton laminat: Firma este specializată pe importul articolelor respective din China, urmărește inițierea unor afaceri și cu tările ECE. (5955)

Solicită produse promoționale pentru diferite activități:-genți, serviete, poșete, portofele, sacoșe, pungi personalizate; agende,pixuri, stilouri, memory sticks, umbrele personalizate; -tricouri, pulovere, hanorace, canadiene, veste; -diferite articole de voiaj, sport, ceasuri, lanterne, bricege etc. Firma are o activitate de peste 30 de ani în desfacerea a peste 5.500 de produse promoționale din diferite sectoare de activitate (5956)

Firma caută parteneri români în vederea colaborării în domeniul creării modelelor software cu aplicații în siguranța alimentară, nutriție , îngrijire personală & cosmetică, culturi agricole, activitatea microbiană. (5957)

S.U.A.

Propunere de colaborare :firma americană este interesată în producția de valize din poliester în România. (5969)

SLOVACIA

Firmă din Slovacia dorește achiziția de aluminiu reciclat sub forma de lingouri. Cantități mari - cca. 25t/sapt (5967)

SPANIA

Firma spaniolă caută producători pentru aparate electrice de topit ceară (profesionale, pentru saloane de cosmetica). Descriere: structura metalică, cu una sau doua rezistențe, în funcție de model, buton pornit/oprit, termostat. Diverse dimensiuni (de ex. 5l cu 2 cuve, 2l cu una si 2 cuve, 1l cu una si 2 cuve, 500ml cu 1 cuva); capac din aluminiu pentru fiecare cuvă (poate fi nevopsit); mânere din plastic pentru transport; pentru cele cu 2 cuve: filtru pentru resturile de ceară, cuvele sa fie comunicate. (5961)

Firma spaniolă dorește, pentru export in Iran, între 500-1000 tone carne de miel (19.000-20.000 buc.) lunar, sacrificați conform normelor Halal. Cantitate : minim 500 tone, lunar, în funcție de greutatea animalului tăiat, aprox. 19.000-20.000 buc. Importatorul este dispus să trimită în România, la producător,

experți pentru familiarizarea cu normele halal, permise fitosanitare, etc. (5962)

SEPTEMBRIE

IRLANDA

Solicită produse cosmetice 100% naturiste. (5952)

Firmă specializată în fabricarea ambalajelor pentru produse alimentare din materiale compostabile (care se biodegradează în pământ în circa 12 săptămâni) ,caută furnizori români pentru produsele menționate în vederea importului. A fost înființată în 2009 și a cunoscut o evoluție rapidă, deservind în prezent peste 400 de unități de alimentație publică din Irlanda (5953)

Firmă specializată în fabricarea europaleților și a ambalajelor din carton ondulat cu o experiență de peste 30 ani, caută furnizori români în vederea importului pentru produsele menționate: cutii pentru ambalaje din carton ondulat tip Litho și Flexe; europaleți din lemn de dimensiuni:1200x145x22; 1200x95x16; 1000x95x16; 800x145x22; Cherestea de rășinoase (5954)

Solicită diferite sortimente de pahare din polycarbonat: - pahare înalte, păhărele, pahare de vin, de cocktail, pahare personalizate; pungi și cutii personalizate, pentru cadouri, din carton laminat: Firma este specializată pe importul articolelor respective din China, urmărește inițierea unor afaceri și cu tările ECE. (5955)

Solicită produse promoționale pentru diferite activități:-genți, serviete, poșete, portofele, sacoșe, pungi personalizate; agende,pixuri, stilouri, memory sticks, umbrele personalizate; -tricouri, pulovere, hanorace, canadiene, veste; -diferite articole de voiaj, sport, ceasuri, lanterne, bricege etc. Firma are o activitate de peste 30 de ani în desfacerea a peste 5.500 de produse promoționale din diferite sectoare de activitate (5956)

Firma caută parteneri români în vederea colaborării în domeniul creării modelelor software cu aplicații în siguranța alimentară, nutriție , îngrijire personală & cosmetică, culturi agricole, activitatea microbiană. (5957)

SLOVACIA

Dorește achiziție Aluminiu reciclat EN AB 46000 (226D) și EN AB 471000 (231D) sub forma de lingouri. , cantitate circa 25t/săptamână. (5947)

SPANIA

Compania spaniolă dorește să coopereze cu firme românești pentru producția în România, sub marca firmei spaniole, de confecții sport : șorturi, confecții pentru compresie ; tricouri ultra-ușoare. (5948)

Compania spaniolă dorește să coopereze cu firme românești pentru producția în România, sub marca firmei spaniole NEVIR de produse electro-casnice:: televizoare, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, frigidere. (5949)

Compania spaniolă dorește cooperarea cu o companie românească pentru fabricarea în România de produse de lenjerie intimă pentru femei însărcinate (sutiene, dressuri, brâuri, centuri, corsete), conform schițelor și sub marca firmei spaniole. Materia primă poate fi furnizată de compania spaniolă, dar se accepta și producția cu materia primă a fabricantului. Cantitate aproximativ 5.000 de piese anual (5950)

UNGARIA

Solicită carne de pui și carne de porc, cantitate aprox. 20 containere frigorifice/lună în vederea exportului pe piața chineză (5951)

IRLANDA

Solicită produse cosmetice 100% naturiste. (5952)

Firmă specializată în fabricarea ambalajelor pentru produse alimentare din materiale compostabile (care se biodegradează în pământ în circa 12 săptămâni) ,caută furnizori români pentru produsele menționate în vederea importului. A fost înființată în 2009 și a cunoscut o evoluție rapidă, deservind în prezent peste 400 de unități de alimentație publică din Irlanda (5953)

Firmă specializată în fabricarea europaleților și a ambalajelor din carton ondulat cu o experiență de peste 30 ani, caută furnizori români în vederea importului pentru produsele menționate: cutii pentru ambalaje din carton ondulat tip Litho și Flexe; europaleți din lemn de dimensiuni:1200x145x22; 1200x95x16; 1000x95x16; 800x145x22; Cherestea de rășinoase (5954)

Solicită diferite sortimente de pahare din polycarbonat: - pahare înalte, păhărele, pahare de vin, de cocktail, pahare personalizate; pungi și cutii personalizate, pentru cadouri, din carton laminat: Firma este specializată pe importul articolelor respective din China, urmărește inițierea unor afaceri și cu tările ECE. (5955)

Solicită produse promoționale pentru diferite activități:-genți, serviete, poșete, portofele, sacoșe, pungi personalizate; agende,pixuri, stilouri, memory sticks, umbrele personalizate; -tricouri, pulovere, hanorace, canadiene, veste; -diferite articole de voiaj, sport, ceasuri, lanterne, bricege etc. Firma are o activitate de peste 30 de ani în desfacerea a peste 5.500 de produse promoționale din diferite sectoare de activitate (5956)

Firma caută parteneri români în vederea colaborării în domeniul creării modelelor software cu aplicații în siguranța alimentară, nutriție , îngrijire personală & cosmetică, culturi agricole, activitatea microbiană. (5957)

SLOVACIA

Dorește achiziție Aluminiu reciclat EN AB 46000 (226D) și EN AB 471000 (231D) sub forma de lingouri. , cantitate circa 25t/săptamână. (5947)

SPANIA

Compania spaniolă dorește să coopereze cu firme românești pentru producția în România, sub marca firmei spaniole, de confecții sport : șorturi, confecții pentru compresie ; tricouri ultra-ușoare. (5948)

Compania spaniolă dorește să coopereze cu firme românești pentru producția în România, sub marca firmei spaniole NEVIR de produse electro-casnice:: televizoare, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, frigidere. (5949)

Compania spaniolă dorește cooperarea cu o companie românească pentru fabricarea în România de produse de lenjerie intimă pentru femei însărcinate (sutiene, dressuri, brâuri, centuri, corsete), conform schițelor și sub marca firmei spaniole. Materia primă poate fi furnizată de compania spaniolă, dar se accepta și producția cu materia primă a fabricantului. Cantitate aproximativ 5.000 de piese anual (5950)

UNGARIA

Solicită carne de pui și carne de porc, cantitate aprox. 20 containere frigorifice/lună în vederea exportului pe piața chineză (5951)

Luna August

SPANIA

Firma spaniolă cu sucursala în Muntenegru caută furnizori români

de carne de porc pentru zona Balcanilor, cantitate 12 camioane/an. (5939)

Companie spaniolă dorește să importe carne de porc din România

(obraji de porc). Cantitate - 24 tone - în pungi de 1kg, congelate. (5940)

Firma caută agenți/ distribuitori pentru piața românească pentru

Harbour 40ş 48'N Distilled Gin - un gin Premium de producție limitată, realizat cu alge marine proaspete culese manual de pe plajele din l'Ampolla - Delta Ebrului, cu proprietăți organoleptice unice, cu accente marine. (5941)

Firma spaniolă dorește, pentru export în Iran, lunar, cca. 1 milion ouă și 500 to. carne de pui întregi congelați, tăiați conform normelor Halal. (5942)

Compania spaniolă dorește să achiziționeze îmbrăcăminte de uz

profesional. (5946)

BOSNIA-HERTEGOVINA

Firma si-a manifestat interesul pentru realizarea unei legături de afaceri cu parteneri din România, în vederea extinderii unei afaceri locale de creștere, producție și export păstrăv (și derivate: ex. icre).Compania situată în orașul Mostar deține deja două ferme/păstrăvării pe râurile Neretva și Buna (râuri cu o calitate ridicată a apei), într-o zonă comercială foarte bine cotată din Bosnia și Herțegovina, dorind extinderea afacerii și găsirea unui partener care să co-finanțeze noi ferme de pește. Se solicită expertiza care să asigure inclusiv angajarea de fonduri UE (eventual IPA). (5945)

CHILE

Firma chiliană este interesată să intre în contact cu producători români de strunguri, freze, mașini de găurit, pliere și alte mașini de prelucrare a metalului. (5944)

KIRGIZSTAN

Compania intenționează să utilizeze o parte dintr-un împrumut de la (EBRD) pentru un proiect de reconstrucție parțială a clădirii terminalului aeroportului Manas. Proiectul are un cost total estimat de 9,87 mil EUR, și va necesita, printre altele, achiziționarea de bunuri, lucrari și servicii, precum: echipamente pentru terminal: lucrari montaj instalații electrice de ventilație / încălzire și sistem de climatizare. Contractele care urmează sa fie finanțate dintr-un împrumut de la EBRD vor fi supuse politicilor și regulilor de achiziții ale acesteia și vor fi deschise pentru firmele din orice țară. Companiile interesate sunt rugate să se adreseze pentru detalii și clarificări firmei .

(5937)

LIBAN

Companie importatoare și distribuitoare pe piața din Liban de echipamente de îmbuteliere băuturi alcoolice și răcoritoare dorește să achiziționeze sticle pentru îmbutelierea de apă minerală, sucuri naturale și vin. Pentru sticlele de apă minerală culorile vizate sunt verde și albastru deschis. (5938)

S.U.A.

Compania din SUA dorește să colaboreze cu firme românești producătoare de elemente de caroserie și piese de schimb auto.

(5943)

 
Cereri-Oferte externe

Pentru lista cu firme din Argentina cu interes in export click aici.

Data inregistrare: 01.02.2017

* * *

Exportatori din Cordoba

Pe platforma digitala www.exportadoresdecordoba.com aveti acces la firme exportatoare si cu potential exportator din provincia Cordoba, Republica Argentina.

In respectiva platforma sunt incluse si firme care de servicii ce contribuie la functionarea comertului exterior precum: banci, transporturi, servicii vamale, asigurari si institutiile private si organismele publice relationale cu acest domeniu.

Data inregistrare: 11.01.2017

* * *

 
Formulare
Titlu Salvare
Solicitare informatii   Fisa_solicitare_inf_07-14-02.doc
Oferta export   Exportable_offer_Argentina.xls

Programming Pool Romania