Bd.Unirii nr.16, 430232, Baia Mare, Romania, tel.40-262-221510, fax.40-262-225794      Termeni de utilizare    Contact   
Cauta   EN  RO 
 
 Acasa  
Informatii de afaceri
Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş, prin serviciul de Informaţii de afaceri interne-externe, vă oferă posibilitatea promovării produselor/serviciilor firmei Dvs., precum şi posibilitatea identificării de parteneri de afaceri, investitori şi potenţiale pieţe de afaceri.

Contactul constant şi relaţiile de colaborare cu Camerele de Comerţ şi Industrie teritoriale, Camerele de Comerţ şi Industrie străine, ambasadele ţărilor străine în România şi a celor româneşti în străinătate , departamentele guvernamentale, alte organizaţii, fac din bazele de date ale Camerei de Comerţ şi Industrie surse viabile de informaţii.

Se pot obţine:

  • informaţii punctuale despre firme din ţară sau din străinătate (date de identificare, administratori, asociaţi, capital social, obiect de activitate, date financiare)
  • informatii despre firme din judetul Maramures inscrise in portalul ProAfaceri.ro, portal administrat de Camera de Comert si Industrie Maramures ( date de identificare, persoane de contact, obiect de activitate, cerere-oferta, etc.)
  • informaţii pe domenii de interes (de exemplu identificare de potenţiali clienţi atât din ţară cât şi din străinătate)
  • informaţii privind manifestări expoziţionale organizate în ţară şi în străinătate

La solicitarea operatorilor economici, se pot transmite oferte şi cereri de oferte atât în ţară (la Camerele de Comerţ teritoriale) cât şi în străinătate ( la Camerele de Comerţ din ţările dorite, la ambasadele ţărilor străine în România şi ambasadele României în străinătate ).

Prin intermediul portalului ProAfaceri.ro, administrat de Camera de Comert si Industrie Maramures, exista posibilitatea prezentarii on-line a firmei Dvs. in vederea stabilirii de contacte si de parteneriate precum si a identificarii de posibili parteneri si de potentiale piete de desfacere pentru produsele Dvs.

Contact: Sediul CCI Maramures, bd.Unirii nr.16 et. III, cam. 9, tel. 221510, fax 225794
Responsabil: Florinela Petrovan
Email: cci_mm@ccimm.ro

Documente necesare
cerere de furnizare informaţii (formular al CCI Maramureş) sau cerere redactată de solicitant adresată CCI Maramureş
 
Termen de realizare a serviciului
Termenul de realizare al serviciului depinde de complexitatea informatiilor solicitate.

Solicitantul este anunţat în legătură cu contravaloare informaţiilor, cum le poate achita şi cum va intra în posesia răspunsului.

 
Orar cu publicul
-luni – joi: 8,30 – 15,00

-vineri: 8,30 – 12,00

 
Oportunitati de afaceri
CERERI DIN STRĂINĂTATE

LUNA OCTOMBRIE 2014

BELGIA

Solicită mobilier :scaune de tip Thonet din lemn curbat; condiții contractuale specifice: cele prevăzute în reglementările comerciale internaționale; condiții tehnice specifice : potrivit normelor europene de calitate și certificate sanitare (5736)

FRANȚA

Solicită mobilier de mici dimensiuni (60x35x25cm) din lemn (fag, mesteacăn sau frasin) pentru copii între 150 - 300 buc/an. Caietele de sarcini ale produselor solicitate pot fi obținute direct de la reprezentantul firmei franceze. (5731)

Solicită încălțăminte din plastic E.V.A. injectat, conform catalog. (5742)

Dorește parteneriat pentru realizarea de lenjerie clasică de iarna (în principal tricouri cu manecă lungă și scurtă) tip seamless (mașini tubulare) din bumbac 100%, bumbac în combinații (cu acrilic și poliamidă), combinații de lână cu mătase sau acrilic, lână și polipropilena, modal și acrilic, etc. Cantitate: cca. 100.000 buc./model/sezon. (5743)

IRLANDA

Firma este interesată de importuri de imbrăcăminte pentru bucătari profesioniști . (5732)

ITALIA

Caută firme specializate în prelucrarea de înaltă calitate a pielii și fabricarea de produse de marochinărie (portofele, cutii pentru ceasuri, tocuri de ochelari, portvisit etc.) precum și genți de piele. (5734)

Consultanță în afaceri pentru promovarea firmelor romanești pe piața Italiei (în special regiunea Emilia Romagna) (5735)

JAPONIA

Solicită articole din ceramică - boluri din ceramică, ghiveci pentru flori, etc. (5738)

MAREA BRITANIE

Solicită produse de patiserie (prăjituri, biscuiți, etc) (5737)

POLONIA

Filiala din Polonia a unei firme daneze dorește să importe din România mânere și încuietori pentru uși și ferestre. (5740)

S.U.A.

Solicită componente electronice, circuite integrate, transistori, relee, comutatoare, LED-uri, conectoare, diode, inductoare, variatoare tensiune, calculatoare, tastaturi calculatoare, monitoare, surse de alimentare, imprimante, drivere etc (5739)

Solicită cerere de ofertă pentru diverse articole pentru femei: de îmbrăcăminte, genți și poșete, accesorii, încălțăminte, bijuterii. (5741)

Când solicitaţi informaţiile faceţi trimitere la numărul de referinţă din paranteză.

 
Promovare cerere-oferta
Promovați-vă cererea și oferta prin C.C.I. MARAMUREȘ !

Dacă sunteți interesați să vă promovați firma și/sau să identificați noi parteneri pentru afacerea Dvs., Camera de Comerț și Industrie Maramureș vă oferă posibilitatea de a vă înscrie gratuit în bazele de date proprii și de a vă promova cererea-oferta pe piața internă și internațională.

Cum trebuie să procedați?

Foarte simplu! Completați formularul de cerere-ofertă și transmiteți-l pe adresa cci_mm@ccimm.ro sau prin fax la nr. 0262-225794.

 
Formulare
Titlu Salvare
Solicitare informatii   Fisa_solicitare_inf_07-14-02.doc

Programming Pool Romania