Bd.Unirii nr.16, 430232, Baia Mare, Romania, tel.40-262-221510, fax.40-262-225794      Termeni de utilizare    Contact   
Cauta   EN  RO 
 
 Acasa  
Informatii de afaceri
Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş, prin serviciul de Informaţii de afaceri interne-externe, vă oferă posibilitatea promovării produselor/serviciilor firmei Dvs., precum şi posibilitatea identificării de parteneri de afaceri, investitori şi potenţiale pieţe de afaceri.

Contactul constant şi relaţiile de colaborare cu Camerele de Comerţ şi Industrie teritoriale, Camerele de Comerţ şi Industrie străine, ambasadele ţărilor străine în România şi a celor româneşti în străinătate , departamentele guvernamentale, alte organizaţii, fac din bazele de date ale Camerei de Comerţ şi Industrie surse viabile de informaţii.

Se pot obţine:

  • informaţii punctuale despre firme din ţară sau din străinătate (date de identificare, administratori, asociaţi, capital social, obiect de activitate, date financiare)
  • informatii despre firme din judetul Maramures inscrise in portalul ProAfaceri.ro, portal administrat de Camera de Comert si Industrie Maramures ( date de identificare, persoane de contact, obiect de activitate, cerere-oferta, etc.)
  • informaţii pe domenii de interes (de exemplu identificare de potenţiali clienţi atât din ţară cât şi din străinătate)
  • informaţii privind manifestări expoziţionale organizate în ţară şi în străinătate

La solicitarea operatorilor economici, se pot transmite oferte şi cereri de oferte atât în ţară (la Camerele de Comerţ teritoriale) cât şi în străinătate ( la Camerele de Comerţ din ţările dorite, la ambasadele ţărilor străine în România şi ambasadele României în străinătate ).

Prin intermediul portalului ProAfaceri.ro, administrat de Camera de Comert si Industrie Maramures, exista posibilitatea prezentarii on-line a firmei Dvs. in vederea stabilirii de contacte si de parteneriate precum si a identificarii de posibili parteneri si de potentiale piete de desfacere pentru produsele Dvs.

Contact: Sediul CCI Maramures, bd.Unirii nr.16 et. III, cam. 9, tel. 221510, fax 225794
Responsabil: Florinela Petrovan
Email: cci_mm@ccimm.ro

Documente necesare
cerere de furnizare informaţii (formular al CCI Maramureş) sau cerere redactată de solicitant adresată CCI Maramureş
 
Termen de realizare a serviciului
Termenul de realizare al serviciului depinde de complexitatea informatiilor solicitate.

Solicitantul este anunţat în legătură cu contravaloare informaţiilor, cum le poate achita şi cum va intra în posesia răspunsului.

 
Orar cu publicul
-luni – joi: 8,30 – 15,00

-vineri: 8,30 – 12,00

 
Oportunitati de afaceri

OPORTUNITATI DE AFACERI 2014

Oportunitati de afaceri din Maramureș

OFERTE

Producator, ofera produse farmaceutice:

  • MEDICAMENTE: Atenocor, Carbepsil, Cordamil, Alspiron; ASpirin cardio, reuprofen, salazidin, sintenal, etc;
  • SUPIMENTE ALIMENTARE: Adaptogen, Biominerale par, unghii, Coenzima Q10, Echinaceea Vitalis, etc. (583).

Producator, ofera produse textile Horeca. (5614)

Oportunitati de afaceri din strainatate

IUNIE

CERERI

CANADA

Dorește parteneriat pentru producerea în România de polystiren expandat pentru piața UE. Firma canadiană produce soluții pentru acoperire modulară în scopul captării de mirosuri și gaze cu efect de seră aflate deasupra apelor uzate. (5717)

FRANȚA

Solicită articole de menaj din ceramică cu motive tipice pentru stațiuni de ski (căni pentru mic dejun de 3 dimensiuni și 2 variante; farfurii pentru tarte cu diametru de 15 până la 34 cm, cu bordură și imprimate în interior; colecții de articole din ceramică colorată pentru servirea mesei: solnițe, căni de apă, salatiere, untiere, etc) Firma franceză este specializată în comerțul cu produse de ceramică tip cadou destinate stațiunilor montane și caută noi furnizori. Firma dorește să stabilească relații exclusiv cu producători. (5720)

IRLANDA

Firma este interesată de colaborări cu producători români de carne de pasăre în scopul importului. (5719)

JAPONIA

Solicita brânză mozzarella . Firma trebuie să aibă experiență în export înafara UE. (5723)

OLANDA

Solicită confecții / textile pentru femei. Se caută numai producători din România (cunoscători de limba engleză), care au capacitate de productie și export în Olanda. Firmele românești vor primi comenzi de producție și export conform specificatiilor partenerului extern. (5721)

POLONIA

Firma poloneză dorește să importe din România șeminee / sobe din metal (exemple în pozele din attch.), precum și teracotă pentru sobe. Firmele românești care au în gama de fabricație aceste produse și doresc să exporte, sunt rugate să transmita oferta, în limba engleză. (5716)

SERBIA

Profile PVC pentru ferestre și uși. (5722)

OFERTE

EGIPT

Producător și exportator egiptean, dorește să ofere produsele sale: sucuri și produse din lapte: lapte, brânzeturi, lapte praf. (5718)

UCRAINA

Dorește parteneriat în vederea distribuirii produselor fabricate de firma ucraineană - mâncare pentru bebeluși - cereale instant, produse alimentare din 2 si 4 feluri de cereale în amestec. (5724)

Oferă echipamente automatizate pentru producerea pufuleților.(5724)

*****

MAI

CERERI

CANADA

Companie canadiană cu proprietari români al cărui domeniu de activitate este importul de produse alimentare românești, dorește să importe legume și fructe conservate și miere. (5712)

Dorește parteneriat pentru producerea în România de polystiren expandat pentru piața UE. Firma canadiană produce soluții pentru acoperire modulară în scopul captării de mirosuri și gaze cu efect de seră aflate deasupra apelor uzate. (5715)

FRANȚA

Solicită parteneriat pentru prelucrare industrială pentru piese de mari dimensiuni (șasiuri de 3200x1200x1200; găurire și canelare plăci 4500x2500x12 mm; prelucrare industrială clasică). Șasiurile și plăcile vor fi furnizate de firma franceză. Firma franceză lucrează pentru clienți din domeniul metalurgic, nuclear, medical, producție automobile, protecția mediului, etc. și caută parteneri care respectă termenele de livrare. Se preferă comunicarea în limba franceză. (5703)

Solicită piese auto, în special caroserie și parte mecanică, pentru mărci ca: Renault, Dacia, Citroen, Peugeut, Alfa Romeo, Lancia, Fiat. Firma este specializată în domeniul de import-export piese auto pentru mărcile mai sus, în prezent fiind interesată să identifice noi furnizori. (5705)

Solicită pături tricotate pentru nou-născuți, conform modelului, cantitate 3000/4000 de buc., în funcție de costuri. Firma franceză asigură doar modelul și eticheta de marcă, nu și materia primă sau eticheta de compoziție. Reprezentanța firmei este gata să se deplaseze în România pentru discuții cu furnizorii. (5706)

Solicită ambalaje pentru produse alimentare din hârtie și material plastic (pungi, saci, cutii, etc.) Firma franceză este specializată în comerțul cu ambalaje pentru produse alimentare, având o experiență de peste 30 de ani pe piață. (5710)

Solicită parchet și furnir pentru placaj. Agentul comercial lucrează cu distribuitori din regiunea pariziană și Bordeaux și caută furnizori de parchet masiv (ex. stejar, dimensiuni 14 sau 15 mmx90/120/150mm, lăcuit sau tip rustic) pentru livrări cu

camion complet (5711)

IRLANDA

Firma este interesată de colaborări cu producători români de carne de pasăre în scopul importului. (5714)

JAPONIA

Caută o fabrică care poate produce dulapuri de depozitare din lemn de pin. Dimensiunea este de 383*812*142mm. Partea frontală și raftul interior trebuie să fie din lemn masiv de pin. Pentru laterale și partea din spate poate fi folosit placaj. (5713)

POLONIA

Dorește să importe miei vii, în Portugalia. Menționăm că în Polonia, această firmă deține cel mai mare lanț de supermarket-uri, având cea mai mare cifră de afaceri în domeniu. (5708)

OFERTE

EGIPT

Compania egipteană dorește să exporte legume: ceapă verde, fasole verde, toate tipurile de ardei, alune, cartofi, usturoi, etc). (5707)

Producător în domeniul fructelor și legumelor proaspete și congelate (cum ar fi: ceapă, cartofi, usturoi, anghinare, fasole, roșii cherry, ardei iute, guava, rodii, pepene verde, căpșuni, mango, portocale, lămâie, etc)., dorește sa exporte astfel de produse pe piața românească. (5709)

UCRAINA

Oferă produsele și serviciile firmei: fire tubulare; prelucrarea primară a metalelor, teoria și practica aplicării tehnologiei și materialelor pentru prelucrarea în afara cuptorului și desulfurarea oțelului și fontei, comerțul cu ridicata de metale și aliaje pentru industria metalurgică. (5704)

APRILIE

CERERI

FRANȚA

Firma franceză dorește să achiziționeze lemne pentru încălzire. (5697)

Solicită carne de pui, picioare de pui, inclusiv congelate (destinație finală China și Vietnam) (5698)

POLONIA

Firma poloneză dorește să importe din România plăci ceramice pentru sobe. Firma este unul dintre cei mai mari distribuitori de astfel de produse pe piața din Polonia. Producătorii și exportatorii români pot trimite oferte, în limba engleză. (5694)

Dorește să importe vinuri din Romania. (5699)

S.U.A.

Solicită sandale cu talpă de lemn. Se dorește contractarea unui volum mic pentru început, funcție și de pretul oferit pe lot (cca 200-500 buc), urmând ca ulterior cantitatea importată să fie mărita (5693)

SUEDIA

Dorește să importe nuci. (5695)

Solicită import pui întregi, ambalați individual în pungi de 1200g,1300g, 1400g., etichetate corespunzator, 1 camion/lună. Necesită certificat Salmonella valabil în Suedia. (5695)

Dorește import ulei de rapiță și de floarea soarelui. Cantitate: 1 camion / comandă. (5695)

Firma suedeză solicită oua, cantitate 800 cartoane x 360 ouă = 288000 ouă, la fiecare 2 săptămâni, condiții tehnice specifice: HATCHING EGGS ROSS 308 . (5696)

OFERTE

TURCIA

Companie producătoare turcă, caută importator / distribuitor / dealer, care ar dori să cumpere pungi pentru prăjire, folie de alimente, saci de gunoi, pungi

pentru cuburi de gheață și congelator, folii de aluminiu ,producție proprie. (5700)

Companie turcă, producător de frunte și exportator de ancorare chimice, adezivi pentru construcții este în căutare de agenți, distribuitori, importatori și distribuitori în multe țări. Compania produce peste 100.000 de cartuse în fiecare luna. Ancorele sale chimice de înaltă calitate sunt fabricate în cartuse de 345 ml si 410 ml. (5701)

Companie turcească cu o capacitate de a produce 20 de tone de somon afumat pe lună, cu o tehnologie avansata de producție este în cautare de companii de distribuție din întreaga lume. Clienții importanti sunt hoteluri de cinci stele, piețele cu amănuntul, restaurante și cafenele exclusive, firme catering și companiile de distribuire a produselor alimentare. (5702)

UCRAINA

Oferă o gamă largă de produse chimice atât de producție proprie, cât și străină. (5691)

Firmă producătoare, dorește să exporte garnituri și plăcuțe de frână. (5692)

*****

MARTIE 2014

Cereri

CEHIA

Solicită articole de îmbrăcăminte pentru copii, execuție conform norme UE și a prevederilor contractuale. Compania a fost înființată in anul 1991 și este un distribuitor online de îmbrăcăminte pentru copii și mame. Este reprezentant al unor mărci importante. (5687)

FRANTA

Țesături specializate pentru scaune și plafon automobile . (5685)

Dorește parteneriat pentru fabricarea de jucării din lemn (producători specializați în realizarea de cutii din lemn) (5684)

OLANDA

Se dorește identificarea unor exportatori români de fier vechi, aceștia urmând a primi solicitări ferme de la partenerul olandez. (5688)

Solicită confecții / textile conform modelelor din website. Se caută numai producători din România, care au capacitate producție și export în Olanda. Firmele românești vor primi comenzi de producție și export conform specificațiilor partenerului extern – conform modelelor din website-ul firmei olandeze. (5689)

Solicită confecții / textile pentru bărbați: costume, sacouri și pantaloni. Se caută numai producători din România (cunoscători de limba engleză), care au capacitate de producție și export în Olanda. Firmele românești vor primi comenzi de producție și export conform specificațiilor partenerului extern. (5690)

POLONIA

Firma poloneză este interesată să importe cartofi din România. (5680)

Firma poloneză - producător de înghețată, fructe și legume congelate și distribuitor de produse pentru gastronomie - este interesată să importe din România: legume și fructe congelate, ambalate în pungi / saci transparenți de 2,5 si 10 kg; cartofi-pai congelați; pește și fructe de mare congelate;conserve

de fructe și legume: piersici – jumătăți, ananas, roșii, porumb, mazăre etc ; alte produse pentru industria gastronomică. (5681)

Firmă poloneză distribuitor en-gros de cosmetice, farmaceutice, para-farmaceutice, suplimente dietetice s.a - dorește să importe din România produse din gamele Adidas, Colgate, Palmolive, Aquafresh, Schwarzkopf, Palmers Persil s.a. (5682)

Firmă poloneză specializată în mașini de etichetare sticle, dorește să coopereze cu producători români de mașini de îmbuteliere, benzi transportoare sau alte firme romanești potențial interesate, pentru realizarea de linii complete de îmbuteliere a apei minerale, băuturilor răcoritoare și alcoolice. (5683)

Filiala poloneză a firmei din Olanda ar dori să importe din România lapte praf. (5686)

PORTUGALIA

Dorește să importe lapte de oaie. Variante de lucru: import de lapte de oaie în Portugalia sau colectarea laptelui și transformarea sa în brânză într-o unitate din România. (5679)

**********

FEBRUARIE 2014

CERERI

AFRICA DE SUD

Dorește sa importe calculatoare și laptopuri uzate; 1000 bucăți lunar; Condiții tehnice :Pentium IV; Hard drive: 80 GB; RAM: 1 GB; Procesor: 1-2 GHZ. (5664)

Dorește să cumpere carne de vită congelată . (5672)

CIPRU

Ulei de floarea-soarelui și soia; diverse conserve de legume și fructe (castraveciori murați, murături diverse, fasole fiartă, fasole roșie, anghinare, sfeclă roșie, ciuperci, piersici tăiate, pere, ananans, căpșuni, cireșe, salată de fructe), pastă de roșii, bulion, gemuri, suc de lămaie, muștar, maioneză, ketchup

(5662)

FEDERATIA RUSA

Articole tradiționale de cofetărie neperisabile/necongelate, cu termen de valabilitate mai mare de 3 luni. (5665)

FRANȚA

Firma franceză este interesată să găsească parteneri care realizează produse tricotate de calitate, executate după model, din bumbac sau amestec de fire fantezie, produse de calitate și care respectă termenele de livrare. (5668)

Tricouri și confecții sportive; confecții profesionale impermeabilizate pentru exterior (combinezoane, salopete, bluze de lucru) (5669)

Cutii de carton de diverse mărimi pentru ambalare bijuterii și ceasuri; Sacoșe de hârtie tip ambalaj de diverse dimensiuni, imprimate conform modelului furnizat de solicitant. (5670)

Veselă specifică pentru mic-dejun (cani, boluri, cesti de cafea, lingurite, conform modelelor) din portelan si ceramica. Firma are o experienta de peste 30 de ani in domeniul distributiei de produse nealimentare pentru casa si familie, cu o retea de cca. 400 de magazine in Franta si in strainatate. Firma repozitioneaza

raionul pentru articole de mic-dejun si cauta noi furnizori. (5671)

Containere din metal pentru colectarea de deșeuri produse textile. (5673)

INDIA

Solicită: uși și ferestre termopan:- culisante; spațiul de 6mm între geamuri,- spațiul umplut cu gaz organic - culoarea cadrului: ivoar, sau wenge; dimensiunea ferestrelor: lungime 10 picioare, lățime 8 picioare; dimensiuni ușă : înălțime 10 picioare, lățime 3 picioare; cadre pentru ferestre și uși din lemn - diverse dimensiuni (5666)

Solicită cherestea de lemn alb : pin, molid, fag pentru construcția de paleți și cofraje în construcții, calitate A, B și C (5667)

IRLANDA

Importator/distribuitor/prestator servicii este interesat de colaborări cu producători/exportatori români de piese de schimb pentru calculatoare și firme prestatoare de servicii de mentenanță în IT. (5663)

JAPONIA

Nuci, fructe deshidratate (măceșe, mure, fragi, căpșuni, afine etc.) (5661)

UNGARIA

Companie având activitatea principală fabricarea de lenjerie de corp, lenjerie funcțională caută fabrici de tricotaje textile din România care au produse cu calificarea Oeco Tex 100, si care pot livra în cantități de peste 10.000 m de tricotaj dintr-un fel de produs. (5676)

 
Proiecte de investitii
 
Piete internationale
 
Promovare cerere-oferta
Promovați-vă cererea și oferta prin C.C.I. MARAMUREȘ !

Dacă sunteți interesați să vă promovați firma și/sau să identificați noi parteneri pentru afacerea Dvs., Camera de Comerț și Industrie Maramureș vă oferă posibilitatea de a vă înscrie gratuit în bazele de date proprii și de a vă promova cererea-oferta pe piața internă și internațională.

Cum trebuie să procedați?

Foarte simplu! Completați formularul de cerere-ofertă de mai jos și transmiteți-l pe adresa cci_mm@ccimm.ro sau prin fax la nr. 0262-225794.

 
Formulare
Titlu Salvare
Solicitare informatii   Fisa_solicitare_inf_07-14-02.doc
Fisa active   FISA_ACTIVE.doc

Programming Pool Romania