Bd.Unirii nr.16, 430232, Baia Mare, Romania, tel.40-262-221510, fax.40-262-225794      Termeni de utilizare    Contact   
Cauta   EN  RO 
 
 Acasa  
Informatii de afaceri
Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş, prin serviciul de Informaţii de afaceri interne-externe, vă oferă posibilitatea promovării produselor/serviciilor firmei Dvs., precum şi posibilitatea identificării de parteneri de afaceri, investitori şi potenţiale pieţe de afaceri.

Contactul constant şi relaţiile de colaborare cu Camerele de Comerţ şi Industrie teritoriale, Camerele de Comerţ şi Industrie străine, ambasadele ţărilor străine în România şi a celor româneşti în străinătate , departamentele guvernamentale, alte organizaţii, fac din bazele de date ale Camerei de Comerţ şi Industrie surse viabile de informaţii.

Se pot obţine:

  • informaţii punctuale despre firme din ţară sau din străinătate (date de identificare, administratori, asociaţi, capital social, obiect de activitate, date financiare)
  • informatii despre firme din judetul Maramures inscrise in portalul ProAfaceri.ro, portal administrat de Camera de Comert si Industrie Maramures ( date de identificare, persoane de contact, obiect de activitate, cerere-oferta, etc.)
  • informaţii pe domenii de interes (de exemplu identificare de potenţiali clienţi atât din ţară cât şi din străinătate)
  • informaţii privind manifestări expoziţionale organizate în ţară şi în străinătate

La solicitarea operatorilor economici, se pot transmite oferte şi cereri de oferte atât în ţară (la Camerele de Comerţ teritoriale) cât şi în străinătate ( la Camerele de Comerţ din ţările dorite, la ambasadele ţărilor străine în România şi ambasadele României în străinătate ).

Prin intermediul portalului ProAfaceri.ro, administrat de Camera de Comert si Industrie Maramures, exista posibilitatea prezentarii on-line a firmei Dvs. in vederea stabilirii de contacte si de parteneriate precum si a identificarii de posibili parteneri si de potentiale piete de desfacere pentru produsele Dvs.

Contact: Sediul CCI Maramures, bd.Unirii nr.16 et. III, cam. 9, tel. 221510, fax 225794
Responsabil: Florinela Petrovan
Email: cci_mm@ccimm.ro

Documente necesare
cerere de furnizare informaţii (formular al CCI Maramureş) sau cerere redactată de solicitant adresată CCI Maramureş
 
Termen de realizare a serviciului
Termenul de realizare al serviciului depinde de complexitatea informatiilor solicitate.

Solicitantul este anunţat în legătură cu contravaloare informaţiilor, cum le poate achita şi cum va intra în posesia răspunsului.

 
Orar cu publicul
-luni – joi: 8,30 – 15,00

-vineri: 8,30 – 12,00

 
Promovare cerere-oferta
Promovați-vă cererea și oferta prin C.C.I. MARAMUREȘ !

Dacă sunteți interesați să vă promovați firma și/sau să identificați noi parteneri pentru afacerea Dvs., Camera de Comerț și Industrie Maramureș vă oferă posibilitatea de a vă înscrie gratuit în bazele de date proprii și de a vă promova cererea-oferta pe piața internă și internațională.

Cum trebuie să procedați?

Foarte simplu! Completați formularul de cerere-ofertă și transmiteți-l pe adresa cci_mm@ccimm.ro sau prin fax la nr. 0262-225794.

 
Oportunitati de afaceri
CERERI DIN STRĂINĂTATE

Luna ianuarie 2015

BULGARIA

Firma este interesată în găsirea de noi parteneri de cooperare pe terţe pieţe în domeniul construcţii metalice. (5764)

Doreşte cooperare în domeniul piscicol şi agricol. Firma deţine teren agricol şi crescătorie piscicolă la Ruse fiind interesată în proiecte investiţionale pe domeniu. (5764)

FRANŢA

Solicită galerii (tije) pentru perdele din lemn. Firma are o experienţă de peste 30 de ani în domeniul distribuţiei de produse nealimentare pentru casă şi familie, cu o reţea de cca. 400 de magazine în Franţa şi în străinătate. În caz de interes, firma franceză solicită transmiterea catalogului de produse. (5765)

Solicită lemn tratat special pentru construcţii imobile, de diverse dimensiuni. Firma este specializată în construcţia de imobile cu structura de lemn şi caută furnizori serioşi, fiabili şi certificaţi conform normelor europene. Firma importă, în general, 8000m3/an. (5766)

OLANDA

Solicită articole din sticlă şi ceramică. Se caută numai producători din România (cunoscători de limba engleză), care au capacitate de producţie şi export în Olanda. Firmele romaneşti vor primi comenzi de producţie şi export conform specificaţiilor partenerului extern. (5767)

POLONIA

Firma poloneză este interesată să importe din România articole de cristal, sticlărie, porţelan şi alte produse de uz casnic, de bună calitate. Firmele româneşti care produc şi care doresc să exporte aceste produse sunt rugate să transmită prezentarea şi oferta în limba engleză, la importatorul polonez. (5762)

SENEGAL

Doreşte producere de încălţăminte, pentru piaţa senegaleză şi terţe pieţe, în cadrul unei societăţi mixte, cu tehnologie, materie primă (piele) şi cadre tehnice din România. În prezent există o fabrică producătoare de încălţăminte din piele, cu desfacere asigurată pe piaţa senegaleză. Se doreşte extinderea şi

tehnologizarea acestei fabrici. (5763)

OFERTE

UNGARIA

Vânzare imobil comercial la Oroshaza pe suprafaţa de teren 5600 m2, cu facilităţi bune, potrivit pentru orice fel de activitate comercială. Spaţiul comercial are suprafaţa de bază 1400m2, cu spaţii de depozitare, birouri şi se află în apropierea drumului principal. Poate fi folosit ca depozit , magazin, comercializare combustibil, salon de prezentare. (5759)

Firma se ocupă de producţia, dezvoltarea şi comercializarea instrumentelor de măsurat din domeniul electronicii agricole. Produce umidometrele pentru cereale, sondele de eşantionare manuale şi automate, rezervoarele de combustibil, echipamentele de depozitare a recoltelor, echipamentele de analiză a solului, sistemele tehnice de siguranţă, cântarele, echipamentele de laborator, analizatoarele de conţinut; produce de asemenea aparatele GPS de ghidare agricolă . (5760)

Produce şi oferă rezervoare WC cu economie mare de apa. Rezervoarele sunt cu montaj înalt şi montaj la înălţime medie şi sunt brevetate de Oficiul Naţional pentru Invenţii. (5761)

 
Formulare
Titlu Salvare
Solicitare informatii   Fisa_solicitare_inf_07-14-02.doc

Programming Pool Romania