Bd.Unirii nr.16, 430232, Baia Mare, Romania, tel.40-262-221510, fax.40-262-225794      Termeni de utilizare    Contact   
Cauta   EN  RO 
 
 Acasa  
Prezentare de firma
Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş pune la dispoziţia operatorilor economici interesaţi o modalitate modernă de promovare: prezentarea de firmă, servicii şi/sau produse.

Prezentarea de firmă are drept scop promovarea produselor, serviciilor, imaginii firmelor romanesti si straine in mediul de afaceri maramuresean si dupa caz in zona de N-V a Romaniei. Operatorii economici invitati sa participe la prezentarea de firma sunt stabiliti de comun acord cu operatorul care susţine prezentarea. De asemenea pot fi invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai instituţiilor care au atribuţii în domeniul respectiv, precum şi reprezentanţi ai mass-mediei locale.

Prezentarea de firmă şi / servicii are avantajul de a permite contactul direct dintre firma care realizează prezentarea şi şi reprezentanţii firmelor ţintă. Contactul nemijlocit între participanţi oferă posibilitatea de a cunoaşte detalii despre activitatea firmei, despre produsele / serviciile pe care aceasta le oferă şi se concretizează în contracte şi colaborări.

Această modalitate de promovare a firmei şi produselor am mai realizat-o cu succes pentru ALPHA BANK GROUP, MERCEDES, SCANIA, ARMSTRONG, AZUR, MOELLER ELECTRIC, POLICOLOR, ZAPP MOBILE, ALLIANZ-TIRIAC, ROCKWOOL ,VERDER ROMANIA, SGS ROMANIA, SIVECO SA BUCUREŞTI, BANCA COMERCIALA ROMANA, DET NORSKE VERITAS HUNGARY, VILLAS HUNGARIA KFT, PUM NETHERLANDS SENIOR EXPERTS, s.a.. Prezentarea de firmă o considerăm un prim pas deosebit de important în cunoaşterea potenţialilor parteneri de pe piaţa de Nord-Vest a României (jud. Maramureş, Sălaj, Satu Mare, Bistriţa Năsăud, Bihor). Pentru acest serviciu CCI Maramureş vă poate asigura:

  • - mobilizarea şi participarea firmelor interesate (ocazie cu care vor fi prezente minim 15-20 de firme interesate de oferta dumneavoastră)
  • - sala cu dotările tehnice necesare (retroproiector, videoproiector, ecran, ş.a.);
  • - servicii catering conform solicitarii
  • - popularizarea acţiunii în mas-media locală şi Buletinul informativ al CCI Maramureş;
  • - prezenţa mass-mediei locale la prezentarea de firmă.

Faţă de alte modalităţi de promovare, prin prezentarea de firmă se obţine cu o investiţie minimă eficienţa maximă.

Prezentari de firma in imagini

Ate prezentari:

Date actualizare: 19.04.2012, 12.11.2012, 19.09.2016

Contact: Sediul CCI Maramures, bd.Unirii nr.16, parter, tel. 221510, fax 225794
Responsabil: .
Email: cci_mm@ccimm.ro

Documente necesare
Completarea formularului de înscriere prezentare firmă şi transmiterea lui pe adresa C.C.I. Maramureş
 
Formulare
Titlu Salvare
Formular   Form-_inscriere_prez_f_07-07-01.doc
Prezentari de firma - in imagini   Prezentari_firma_-_in_imagini.pdf
ASiS   Seminar_-_Solutii_ASiS.pdf
Orgman SRL - 15 ani de activitate   Orgman_SRL_-_15_ani_de_activitate.pdf
Programming Pool Romania