• Editia

    a XXIII-a

  • Tipul expozitiei

    Domeniul agricol

26 septembrie 2019

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila organizeaza, in perioada 26 – 29 septembrie 2019, Targul National AgriCultura, eveniment care se bucura de peste 20 de ani de recunoasterea specialistilor si firmelor din domeniul agricol, atat in judetul Braila cat si la nivel national.

Ajuns la cea de a XXIII-a, Targul National AgriCultura se va desfasura si anul acesta pe o suprafata de cca 10.000 mp, unde vor fi expuse utilaje agricole si echipamente pentru mecanizarea agriculturii, instalatii pentru irigatii, echipamente pentru producerea de energii regenerabile, masini de teren si transport marfa. Vor fi prezenti, de asemenea, producatori de seminte si material saditor, horticultori, institutii de cercetare-dezvoltare agricola, producatori agricoli si mesteri populari, asociatii si cooperative agricole, banci, societati de leasing si asigurari.

Pe langa componenta expozitionala, targul va mai aduce in atentia celor interesati si un program complex de evenimente informative, seminarii, workshopuri, prezentari etc.

Firmele membre ale CCI Maramures vor beneficia de aceleasi facilitati ca si membrii CCIA Braila, respectiv reducere de 20% din tariful de inchiriere.

Detalii privind participarea ca expozant gasiti in Adeziunea-Contract.