• Denumire curs

  INSPECTOR/REFERENT RESURSE UMANE

 • Perioada cursului

  09 - 24.02.2022

 • Cod COR

  333304

 • Conditii de acces

  minim studii in invatamantul liceal

Incepe in 21 Zile, 22 Ore

9 February 2022 16:30

Organizat de

Camera de Comert si Industrie Maramures

0739675279


Oportunitati noi de angajare si specializare prin cursurile autorizate organizate de CCIMM pentru persoane din orice colt al tarii. Obtineti certificarea de Inspector Resurse Umane simplu, EXCLUSIV ONLINE – de la inscriere, desfasurare si pana la examinare si certificare. Certificarea de Inspector Resurse Umane este pentru cei care isi doresc o baza solida pentru o cariera in resurse umane. Cursul cuprinde ore de teorie si exemple practice furnizate de formatori specialisti, cu experienta extinsa atat în companii private cat și in institutii publice.


Cadru legal: Curs autorizat de catre Ministerul Muncii in baza O.G. 129/2000, republicata. Certificat de absolvire emis de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Grup tinta: Persoanele care doresc sa se specializeze in intocmirea si gestionarea documentelor ce tin de evidenta muncii intr-o organizatie, de gestionarea relatiilor dintre angajati si angajatori, de recrutarea si selectarea personalului care urmeaza a fi angajat.

Competente obtinute: Intocmirea documentelor de evidenta a personalului; Organizarea recrutarii personalului; Gestionarea documentelor de evidenta a personalului; Intocmirea registrului general de evidenta a salariatilor (REVISAL); Intocmirea statului de plata pentru personalul angajat; Administrarea bazei de date de evidenta a personalului.

Durata: 60 ore, pe parcursul a trei saptamani. Program: 16:30 – 18:30/19:00, de luni pana joi, la cererea cursantilor programul poate fi modificat.

Modalitatea de desfasurare: Online (pe platforma ZOOM), cf. Ordinului nr. 1149/2020 al Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, privind stabilirea domeniilor de activitate si a procedurii pentru autorizarea furnizorilor de formare profesionala sa desfasoare programe de formare profesionala a adultilor in sistem online.

Modalitatea de examinare: Online

Taxa de participare: 700 lei (toate taxele incluse). Reduceri aplicate taxei de participare: 1) de la 5% la 10% – pentru membrii CCI Maramures in functie de nivelul de cotizatie ales; 2) 5% – pentru absolventii cursurilor organizate de catre CCI Maramures in anul curent; 3) 5% – daca se inscriu minim 3 participanti de la aceeasi societate/institutie. Nota: Reducerile nu se cumuleaza.

Acte necesare in vederea inscrierii (acestea vor fi trimise pe e-mail: cursuri@ccimm.ro):

 • copie act de identitate;
 • copie certificat de nastere;
 • copie ultima diploma de studii (minim studii liceale);
 • copie certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui).

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele 0739675279, 0262221510 sau pe e-mail: cursuri@ccimm.ro