• Editia

  a XXVIII-a

 • Program de vizitare

  zilnic intre 11 si 21

 • Tipul expozitiei

  Targ de bunuri de larg consum

Incepe in 2 Luni, 1 Zi

9 octombrie 2020 11:00

Sala Sporturilor “Lascar Pana”

Bulevardul Unirii, 14A, Baia Mare

Organizat de

Camera de Comert si Industrie Maramures

0262-221510

Având în vedere contextul epidemiologic actual ce obligă la luarea măsurilor care să urmărească limitarea răspândirii noului tip de Coronavirus, Camera de Comerț și Industrie Maramureș respectă cu strictețe măsurile recomandate la nivel național și asigură condiții profesioniste de siguranță în cadrul tuturor acțiunilor pe care le organizează.

Ne dorim încurajarea antreprenorilor afectați de criza COVID-19 pentru a rămâne activi și a-și continua afacerile, iar această expoziție cu caracter general poate să reprezinte un bun prilej de interacțiune directă pentru producătorii și comercianții interesați să se lanseze și să se promoveze pe piața maramureșeană. În acest sens, vă informăm că instituția camerală a inițiat demersuri de a încerca organizarea împreună cu municipalitatea băimăreană a celei de-a XXVIII-a ediții a expoziției de bunuri de larg consum

”EXPO RIVULUS DOMINARUM”

Camera de Comerț și Industrie Maramureș a luat decizia de a organiza din timp ”Rivulus Dominarum”, motiv pentru care ne manifestăm încă de pe acum intenția pentru pregătirea acestei expoziții cu tradiție în Nord-Vestul României, cu asigurarea măsurilor de protecție pentru limitarea și prevenirea posibilelor îmbolnăviri cu noul tip de Coronavirus. Perioada stabilită pentru ediția din acest an este 9 – 11 OCTOMBRIE 2020, locație – Sala Polivalentă ”Lascăr Pană” Baia Mare.

Vă lansăm invitația de a vă înscrie la EXPO RIVULUS DOMINARUM, cu mențiunea că în condițiile în care evenimentul nu se va putea desfășura din cauza restricțiilor determinate de COVID-19 și impuse de autorități, toate sumele vor fi rambursate în baza unui acord între părți.

 Discount-uri acordate:

 •  10% – pentru membru CCI Maramureș;
 • 10% – închiriere suprafață mai mare de 30 mp;
 • 10% – înscriere până la 24 august și plată avans 30%;

În 2019, peste 15.000 de vizitatori au trecut pragul expo RIVULUS DOMINARUM, manifestare în cadrul căreia s-a desfășurat și prima ediție a expoziției ”Republica Moldova prezintă”. Vă așteptăm la expo ”RIVULUS DOMINARUM”, ediția a XXVIII-a!

 

Formular de inscriere la Rivulus Dominarum 2020


[Va rugam sa treceti doar cifre]

Email
Persoana