25 octombrie 2019 to 25 octombrie 2019 11:00

25 octombrie 2019

Camera de Comert si Industrie Maramures premiaza si in acest an excelenta in mediul de afaceri, continuand astfel traditia celor 25 ani de-a lungul carora institutia camerala a evidentiat si promovat firmele ale caror rezultate contribuie la crearea de locuri de munca, la dezvoltarea durabila a judetului si la imbunatatirea calitatii vietii maramuresenilor.

Anul acesta, TOPUL FIRMELOR MARAMURESENE, eveniment dedicat companiilor care prin rezultatele lor reusesc sa aduca plus-valoare economiei judetului, ajunge la editia a XXVI-a. Evaluarea nivelului de performanta al firmelor din top se realizeaza in baza unei metodologii unitare la nivel national, elaborata de Camerele de Comert si Industrie din Romania pe baza analizei rezultatelor economico-financiare anuale obtinute si raportate de firme. Pe langa indicatorii clasici analizati (cifra de afaceri, profit din exploatare, numar de angajati) sunt luate in considerare eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta utilizarii capitalului angajat, iar structura clasamentului a fost realizata pe domenii, grupe de activitate si clase de marime a intreprinderilor.

Pentru editia din acest an au fost prelucrate toate bilanturile depuse la Ministerul Finantelor Publice si au fost analizate firmele care indeplinesc criteriile de eligibilitate. Companiile care se claseaza pe primele trei locuri sunt invitate sa se inscrie in competitia pentru TOPUL FIRMELOR MARAMURESENE.

Evenimentele festive dedicate comunitatii de afaceri vor fi organizate in 25 octombrie 2019, programul fiind structurat in doua parti, dupa cum urmeaza:

  • FESTIVITATEA DE DECERNARE A PREMIILOR, care va avea loc la Centrul de Instruire si Marketing ”Gheorghe Marcas” al Camerei de Comert si Industrie Maramures;
  • BALUL EXCELENTEI IN AFACERI, care se va desfasura intr-un cadru elegant si o atmosfera destinsa la RESTAURANT CASA CRISAN (strada Victoriei, nr. 5).