Detalii

  • Denumire curs

    MANAGER RESURSE UMANE

  • Perioada cursului

    grupa in formare

Grupa in formare

0739675279

Manager resurse umane

Curs autorizat:

MANAGER RESURSE UMANE

(COD COR 121207)

Oportunitati noi de angajare si specializare prin cursurile autorizate organizate de CCIMM pentru persoane din orice colt al tarii. Obtineti certificarea de manager resurse umane simplu, EXCLUSIV ONLINE – de la inscriere, desfasurare si pana la examinare si certificare. Certificarea de Manager Resurse Umane este pentru cei care isi doresc sa isi consolideze cunostintele si sa avanseze in cariera in domeniul resurselor umane. Cursul cuprinde ore de teorie si exemple practice furnizate de formatori specialisti, cu experienta extinsa atat in companii private cat si in institutii publice.


Cadru legal: Curs autorizat de catre Ministerul Muncii in baza O.G. 129/2000, republicata. Certificat de absolvire emis de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Grup tinta: Persoanele care lucreaza in domeniul resurselor umane cat si managerii care sunt interesati de gestionarea eficienta a activitatii departamentului pe care il conduc.

Competente obtinute: Consilierea celorlalti manageri in probleme de resurse umane; Coordonarea desfasurarii activitatilor de resurse umane; Coordonarea elaborarii politicilor si programelor de resurse umane; Coordonarea personalului din departamentul de resurse umane; Elaborarea strategiei de resurse umane; Monitorizarea costurilor de personal; Monitorizarea sistemului de relatii de munca al organizatiei; Organizarea activitatii departamentului de resurse umane; Reprezentarea compartimentului de resurse umane.

Durata: 90 ore, pe parcursul a patru saptamani. Program: 16:00 – 19:30/20:00, de luni pana vineri, la cererea cursantilor programul poate fi modificat.

Modalitatea de desfasurare: Online (pe platforma ZOOM), cf. Ordinului nr. 1149/2020 al Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, privind stabilirea domeniilor de activitate si a procedurii pentru autorizarea furnizorilor de formare profesionala sa desfasoare programe de formare profesionala a adultilor in sistem online.

Modalitatea de examinare: Online

Taxa de participare: 900 lei (toate taxele incluse). Reduceri aplicate taxei de participare: 1) de la 5% la 10% – pentru membrii CCI Maramures in functie de nivelul de cotizatie ales; 2) 5% – pentru absolventii cursurilor organizate de catre CCI Maramures in anul curent; 3) 5% – daca se inscriu minim 3 participanti de la aceeasi societate/institutie. Nota: Reducerile nu se cumuleaza.

Acte necesare in vederea inscrierii (acestea vor fi trimise pe e-mail: cursuri@ccimm.ro):

  • copie act de identitate;
  • copie certificat de nastere;
  • copie ultima diploma de studii (minim studii superioare in domeniul specializarii si domenii conexe: stiinte sociale, jurnalism si informare, administrarea afacerilor si drept, stiintele naturii, matematica si statistica, tehnologia informatiei si comunicarii, inginerie, productie si constructii, economice);
  • copie certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui).

Pentru mai multe detalii referitoare la cursul Manager Resurse Umane ne puteti contacta la numerele 0739675279, 0262221510 sau pe e-mail: cursuri@ccimm.ro