Topul Firmelor Maramuresene

26 octombrie 2023

TOPUL FIRMELOR MARAMUREȘENE, ediția a XXX-a

Această ediție festivă a Topului Firmelor Maramureșene va avea loc în cadrul mai larg al Galei Businessului Maramureșean. Alături de noi în acest an este instituția Consiliului Județean Maramureș.

Performanța firmelor se analizează în baza aceleiași metodologii unitare, implementată de Camera de Comerț și Industrie a României și Camerele județene, pornind de la rezultatele economic-financiare anuale, raportate de către companii pentru anul 2022.

Partener:

_________________________

Click pentru: Clasificarea firmelor in Top 2022 – editia 2023

________

 

 

 

28 octombrie 2022

TOPUL FIRMELOR MARAMUREȘENE

Prezenta ediție a evenimentului TOPUL FIRMELOR MARAMUREȘENE premiază excelența în toate sectoarele economice, onorând munca și curajul celor care s-au dovedit învingători într-un context socio-economic și sanitar deosebit de dificil și imprevizibil, care a marcat anul 2021.

Evaluarea nivelului de performanță al firmelor din top s-a realizat, ca în fiecare an, în baza unei metodologii unitare la nivel național, elaborată de camerele de comerț și industrie din România, pornind de la rezultatele economico-financiare anuale, raportate de către companii pentru anul 2021. Astfel, companiile care îndeplinesc condițiile de admitere în clasament sunt invitate, an de an, să se înscrie în competiția TOPUL FIRMELOR MARAMUREȘENE.

Partener:

_________________________

Click pentru: Clasificarea firmelor in Top 2021 – editia 2022

________

 

 

 

 

12 noiembrie 2021

TOPUL FIRMELOR MARAMUREȘENE

De 27 de ani, Camera de Comerț și Industrie Maramureș premiază și celebrează, în cadrul evenimentului ”TOPUL FIRMELOR MARAMUREȘENE”, excelența în afaceri și rezultatele deosebite înregistrate de companiile maramureșene în anul precedent. Ducem mai departe tradiția acestui eveniment, iar în 12 noiembrie a.c., în semn de apreciere și recunoștință pentru indicatorii  înregistrați de companii, pentru perseverența, rezistența și capacitatea de reinventare într-un context economic dificil și grav afectat de pandemia de Covid-19, dar și în calitate de puternic susținător al mediului de afaceri, organizația noastră va premia excelența în mediul de afaceri maramureșean, în cadrul celei de-a XXVIII-a ediții a evenimentului ”TOPUL FIRMELOR MARAMUREȘENE”.

Ca în fiecare an, evaluarea nivelului de performanță al firmelor din top se realizează în baza unei metodologii unitare la nivel național, elaborată de Camerele de Comerț și Industrie din România pe baza analizei rezultatelor economico-financiare anuale obținute și raportate de firme. Astfel, companiile care îndeplinesc condițiile de admitere în clasament sunt invitate, an de an, să se înscrie în competiția TOPUL FIRMELOR MARAMUREȘENE.

Partener:

_________________________

Click pentru: Clasificarea firmelor in Top 2020 – editia 2021

________

Galerie TOP editia 2021

 

 

 

 

6 noiembrie 2020

În semn de recunoștință și apreciere pentru rezultatele pozitive și onorante înregistrate de companiile maramureșene în anul 2019, Camera de Comerț și Industrie Maramureș va premia, în 6 noiembrie 2020, excelența în mediul de afaceri maramureșean, în cadrul celei de-a XXVII-a ediții a evenimentului TOPUL FIRMELOR MARAMUREȘENE.

Sunt rezultate economice remarcabile ale companiilor pe care Camera de Comerț și Industrie Maramureș le premiază chiar și în acest an în care ne luptăm cu o criză economică determinată de un context epidemiologic nedorit și dificil, un context socio-economic marcat de incertitudinile determinate de pandemia covid-19 care a bulversat planuri și obiective în majoritatea domeniilor de activitate. Tocmai de aceea, TOPUL FIRMELOR MARAMUREȘENE organizat de CCI Maramureș rămâne evenimentul dedicat companiilor care prin rezultatele activității lor reușesc să aducă plus-valoare economiei județului, iar pentru acest lucru ne arătăm prețuirea, respectul și solidaritatea indiferent de contextul economic.

Ca în fiecare an, evaluarea nivelului de performanță al firmelor din top se realizează în baza unei metodologii unitare la nivel național, elaborată de Camerele de Comerț și Industrie din România pe baza analizei rezultatelor economico-financiare anuale obținute și raportate de firme. Toate datele de bilanț au fost colectate în mod unitar și furnizate de Ministerul Finanțelor Publice Camerei de Comerț și Industrie a României care în baza unui program informatic a prelucrat aceste date, rezultând astfel clasamentul firmelor la nivel județean. Astfel, companiile care se clasează pe primele locuri sunt invitate, an de an, să se înscrie, dacă doresc, în competiția TOPUL FIRMELOR MARAMUREȘENE.

Partener:

Click pentru: Clasificarea firmelor in Top 2019 – editia 2020

25 octombrie 2019

Camera de Comert si Industrie Maramures premiaza si in acest an excelenta in mediul de afaceri, continuand astfel traditia celor 25 ani de-a lungul carora institutia camerala a evidentiat si promovat firmele ale caror rezultate contribuie la crearea de locuri de munca, la dezvoltarea durabila a judetului si la imbunatatirea calitatii vietii maramuresenilor.

Anul acesta, TOPUL FIRMELOR MARAMURESENE, eveniment dedicat companiilor care prin rezultatele lor reusesc sa aduca plus-valoare economiei judetului, ajunge la editia a XXVI-a. Evaluarea nivelului de performanta al firmelor din top se realizeaza in baza unei metodologii unitare la nivel national, elaborata de Camerele de Comert si Industrie din Romania pe baza analizei rezultatelor economico-financiare anuale obtinute si raportate de firme. Pe langa indicatorii clasici analizati (cifra de afaceri, profit din exploatare, numar de angajati) sunt luate in considerare eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta utilizarii capitalului angajat, iar structura clasamentului a fost realizata pe domenii, grupe de activitate si clase de marime a intreprinderilor.

Pentru editia din acest an au fost prelucrate toate bilanturile depuse la Ministerul Finantelor Publice si au fost analizate firmele care indeplinesc criteriile de eligibilitate. Companiile care se claseaza pe primele trei locuri sunt invitate sa se inscrie in competitia pentru TOPUL FIRMELOR MARAMURESENE.

Evenimentele festive dedicate comunitatii de afaceri vor fi organizate in 25 octombrie 2019, programul fiind structurat in doua parti, dupa cum urmeaza:

  • FESTIVITATEA DE DECERNARE A PREMIILOR, care va avea loc la Centrul de Instruire si Marketing ”Gheorghe Marcas” al Camerei de Comert si Industrie Maramures;
  • BALUL EXCELENTEI IN AFACERI, care se va desfasura intr-un cadru elegant si o atmosfera destinsa la RESTAURANT CASA CRISAN (strada Victoriei, nr. 5).

Partener:

 

 

 

Click pentru: Clasificare firmelor in Top 2018 – editia 2019

Galerie TOP editia 2018

Ediția a XXV-a

26 octombrie 2018

Camera de Comert si Industrie Maramures a organizat evenimentul:

dedicat firmelor care prin rezultatele lor reusesc, de la un an la altul, sa aduca plus-valoare economiei judetului.

Evenimentul a avut drept scop recunoasterea, promovarea si evidentierea firmelor ale caror rezultate contribuie la crearea de locuri de munca, la dezvoltarea durabila a judetului si la imbunătătirea calitatii vietii maramuresenilor.

Aprecierea si prestigiul de care se bucură acestă competitie este confirmata de aniversarea in anul 2018 a unui sfert de veac de la organizarea primei editii. Evaluarea nivelului de performantă al firmelor din top se realizeaza in baza unei metodologii unitare la nivel national, elaborată de Camerele de Comert si Industrie din Romania pe baza analizei rezultatelor economico-financiare anuale obtinute si raportate de firme. Pe langă indicatorii clasici analizati – cifra de afaceri, profit din exploatare, număr de angajati –, au fost luate in considerare eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta capitalului angajat, iar structura clasamentului a fost realizata pe domenii, grupe de activitate si clase de mărimi a întreprinderilor.

Festivitatea de premiere: Centrul de Instruire si Marketing al CCI Maramures – Sala Mare (Baia Mare, Aleea Expozitiei nr. 5)

Galerie TOP 2018

Click pentru: Clasificarea firmelor in Top 2017

Parteneri:

Data inregistrare: 22.10.2018 Data actualizare: 29.10.2018

Editia a XXIV-a

27 octombrie 2017

Festivitatea de premiere: Centrul de Instruire si Marketing al CCI Maramures – Sala Mare (Baia Mare, Aleea Expozitiei nr.5)

Click pentru: Clasificarea firmelor in Top2016

Parteneri:

Data inregistrare: 19.10.2017, Data actualizare: 20.10.2017, 31.10.2017

Editia a XXIII-a

28 octombrie 2016

Festivitatea de premiere: Centrul de Instruire si Marketing al CCI Maramures – Sala Mare (Baia Mare, Aleea Expozitiei nr.5)

Click pentru: Clasificarea firmelor in Top2015

Parteneri:

Data inregistrare: 27.10.2016

Editia a XXII-a

30 octombrie 2015

Festivitatea de premiere: CCI Maramures – Centrul de Instruire şi Marketing – Sala Mare (Baia Mare, Aleea Expoziţiei nr. 5)

Click pentru: Clasificarea firmelor in Top2014

Parteneri:

Data inregistrare: 16.10.2015, Data actualizare: 05.11.2015

Editia a XXI-a

24 octombrie 2014

Festivitatea de premiere: CCI Maramures – Centrul de Instruire şi Marketing – Sala Mare (Baia Mare, Aleea Expoziţiei nr. 5) la ora 10:00

Click pentru: Clasificarea firmelor in Top2013

Click pentru: Firme maramuresene in Topul National al Firmelor

Parteneri:

Data inregistrare: 22.10.2014, Data actualizare: 28.10.2014, 27.11.2014

Editia a XIX-a

09 noiembrie 2012

Festivitatea de premiere: Sala Polivalentă a Centrului de Instruire şi Marketing al CCI Maramures (Baia Mare, Aleea Expoziţiei nr. 5) la ora 11:00

Click pentru: Clasificarea firmelor in Top 2011

Click pentru: Firme maramuresene in Topul National al Firmelor

Parteneri:

Data inregistrare: 18.10.2012 Date actualizare: 22.10.2012, 24.10.2012, 19.11.2012, 22.11.2012, 23.11.2012

Editia a XIX-a

09 noiembrie 2012

Festivitatea de premiere: Sala Polivalentă a Centrului de Instruire şi Marketing al CCI Maramures (Baia Mare, Aleea Expoziţiei nr. 5) la ora 11:00

Click pentru: Clasificarea firmelor in Top 2011

Click pentru: Firme maramuresene in Topul National al Firmelor

Parteneri:

Data inregistrare: 18.10.2012 Date actualizare: 22.10.2012, 24.10.2012, 19.11.2012, 22.11.2012, 23.11.2012

Editia a XVIII-a

21 octombrie 2011

Festivitatea de premiere: Sala Polivalentă a Centrului de Instruire şi Marketing al CCI Maramures (Baia Mare, Aleea Expoziţiei nr. 5) la ora: 11:00.

Click pentru: Clasificarea firmelor in Top 2010

Click pentru: Firme maramuresene in Topul National al Firmelor

Parteneri:

Data inregistrare: 19.10.2011, Data actualizare: 11.11.2011

Editia a XVII-a

01 octombrie 2010

Festivitatea de premiere: Sala Polivalentă a Centrului de Instruire şi Marketing al CCI Maramures (Baia Mare, Aleea Expoziţiei nr. 5) la ora: 11:00.

Metodologia de realizare a Topului firmelor 2009

Click pentru: Clasificarea firmelor in Top 2009

Partener de excelenta:

ALFA SOFTWARE SA Zalau

Parteneri:

Editia a XVI-a

11 septembrie 2009

Festivitatea de premiere: Sala Polivalentă a Centrului de Instruire şi Marketing al CCI Maramures (Baia Mare, Aleea Expoziţiei nr. 5) la ora: 11:00.

Click pentru: Clasificarea firmelor in Top 2008

Parteneri:

Editia a XV-a – jubiliara

12 septembrie 2008

Click pentru: Clasificarea firmelor in Top 2007

Parteneri:

Editia a XIV-a – 14 septembrie 2007

Click aici pentru: Clasificarea firmelor in Top 2006

Parteneri:

Editia a XIII-a – 22 septembrie 2006

Click aici pentru: Clasificarea firmelor in Top 2005