• Denumire curs

    REFERENT RESURSE UMANE

  • Perioada cursului

    28.02 - 19.03.2024

Incepe in 6 Zile, 22 Ore

28 februarie 2024 16:30

0739675279

Inspector Resurse Umane

Curs autorizat: 

REFERENT RESURSE UMANE (fost INSPECTOR RESURSE UMANE)

(COD COR 333304)

Cadru legal: Curs autorizat de catre Ministerul Muncii in baza O.G. 129/2000, republicata. Certificat de absolvire emis de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Descriere ocupatie: Referentul resurse umane isi desfasoara activitatea ca angajat in cadrul departamentelor de resurse umane si salarizare sau in cadrul serviciilor externe specializate in resurse umane si salarizare. Ocupatia de Referent resurse umane asa cum este definita atat la nivel national dar si la nivel european, este necesara pentru buna gestionare si arhivare a documentelor specifice resurselor umane, administrarea si prelucrarea evidentelor/pontajelor, precum si completarea registrelor de evidenta a lucratorilor.

Competente obtinute:Completarea documentelor specifice resurselor umane; Administrarea registrelor de evidență a lucrătorilor; Înființarea, completarea și transmiterea Registrului general de evidență a salariaților/zilierilor/internship

Durata: 215 ore, pe parcursul a patru saptamani. Program: 16:30 – 19:30, de luni pana joi, la cererea cursantilor programul poate fi modificat.

Modalitatea de desfasurare a cursului si a examenului final: Online-live (pe platforma ZOOM), cf. Ordinului nr. 1149/2020 al Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, privind stabilirea domeniilor de activitate si a procedurii pentru autorizarea furnizorilor de formare profesionala sa desfasoare programe de formare profesionala a adultilor in sistem on-line.

Taxa de participare: 900 lei (toate taxele incluse). Reduceri aplicate taxei de participare: 1) de la 5% la 10% – pentru membrii CCI Maramures in functie de nivelul de cotizatie ales; 2) 5% – pentru absolventii cursurilor organizate de catre CCI Maramures in anul curent; 3) 5% – daca se inscriu minim 3 participanti de la aceeasi societate/institutie. Nota: Reducerile nu se cumuleaza.

Acte necesare in vederea inscrierii (acestea vor fi trimise pe e-mail: cursuri@ccimm.ro): referent resurse umane

  • copie act de identitate;
  • copie certificat de nastere;
  • copie ultima diploma de studii (minim studii liceale cu sau fara BAC);
  • copie certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui). (INSPECTOR RESURSE UMANE)

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele 0739675279, 0262221510 sau pe e-mail: cursuri@ccimm.ro