ANUNȚ IMPORTANT PENTRU MEDIUL DE AFACERI

Pentru că asistăm și suntem expuși, în această perioadă, la o situație de urgență/criză generată de virusul Covid-19, respectiv extinderea epidemiei de coronavirus și impactul care produce deja tulburări în mediul de afaceri, conducerea Camerei de Comerț și Industrie Maramureș a considerat oportun să facă un apel către companiile membre.

În calitatea de reprezentant și susținător al mediului de afaceri, instituția camerală a solicitat membrilor să comunice dacă situația de criză are un impact negativ asupra activității pe care o desfășoară. De asemenea, s-a solicitat antreprenorilor să transmită sugestii sau puncte de vedere cu privire la măsurile ce trebuie luate în contextul crizei coronavirusului, pentru a nu destabiliza activitatea companiilor.

”Facem astfel un apel la unitate și dialog pentru a putea identifica, într-un timp cât mai scurt, măsuri de sprijin pentru întreprinzătorii și companiile care vor avea de suferit de pe urma epidemiei de coronavirus. Camera de Comerț și Industrie Maramureș a propus, în acest sens, Camerei de Comerț și Industrie a României lansarea unei campanii naționale care să aibă la bază sugestiile și recomandările antreprenorilor pe tema reducerii efectelor negative ale crizei coronavirusului asupra companiilor. Ulterior, acestea vor fi înaintate autorităților și factorilor de decizie, pentru a sprijini mediul de afaceri și a depune toate diligențele necesare pentru a nu destabiliza economia României”, transmite președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, Florentin-Nicolae Tuș.

Propunerile de măsuri pot fi transmise pe adresa de e-mail: cci_mm@ccimm.ro.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș

Afis Covis-19