Cu responsabilitate și respectarea tuturor măsurilor obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19), Camera de Comerț și Industrie Maramureș a demarat pregătirile pentru cea de-a XXVIII-a ediție a expoziției cu caracter general expo ”Rivulus Dominarum”. Este un eveniment economic cu tradiție pentru comunitatea maramureșeană, pe care instituția camerală are intenția să îl organizeze în perioada 1 – 3 octombrie 2021, la Sala Polivalentă ”Lascăr Pană” Baia Mare.

Florentin-Nicolae Tuș, președinte CCI Maramureș: ”Credem că în perioade de incertitudini, cum este si cea prin care trecem acum, sprjinirea mediului economic ca principal generator de avuție ar trebui să fie, mai mult ca oricând, obiectivul nostru general. La nivel regional încercăm să ne aducem aportul la realizarea acestui obiectiv inclusiv prin organizarea ediției din acest an a expoziției. Ca și în anii anteriori, acest eveniment va oferi expozanților participanți oportunitatea de interacțiune directă cu potențiali clienți și parteneri. Ne bucură să spunem că ediția din anul 2019 a expoziției a avut peste 15.000 de vizitatori.”

Pachetul de reduceri care pot fi acordate la ediția din acest an:

• 10% – pentru membru CCI;
• 10% – închiriere suprafață mai mare de 30 mp;
• 10% – înscriere până la 23 august și plată avans 50%;

Organizarea ediției din acest an se va face cu respectarea măsurilor impuse de către autorități pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 şi pentru asigurarea desfăşurării evenimentelor cu public în condiţii de siguranţă sanitară. În condițiile în care evenimentul nu se va putea desfășura ca urmare a impunerii de către autorități a unor restricții în contextul sanitar actual, expoziția Rivulus Dominarum 2021 va fi anulată..

Înscrieri și detalii suplimentare despre acest eveniment se pot obține la tel. 0262-221510, 0733-674898 sau pe e-mail: expo@ccimm.ro sau cci_mm@ccimm.ro.

UPDATE: Evenimentul a fost reprogramat pentru 24 – 26 septembrie 2021!