Camera de Comerț și Industrie Maramureș și Baia Mare Value Centre vă invită să participați, în perioada 25 – 27 iunie a.c., în parcarea centrului comercial, la prima ediție a evenimentului AUTO SHOW Maramureș.

Organizatorii pregătesc pentru vizitatori un eveniment automotive în cadrul căruia branduri din industria auto sunt invitate să expună cele mai noi modele de autoturisme dar și elemente de tunning auto, securitate auto, entertainment multimedia sau alte inovații tehnologice, care vor putea fi cunoscute în detaliu, pe parcursul a trei zile, de către maramureșenii pasionați de mașini, de cei care sunt interesați să achiziționeze un autoturism nou dar și de publicul larg atras și interesat de expoziția AUTO SHOW Maramureș.

Cu respectarea tuturor măsurilor impuse de pandemia de COVID-19, Camera de Comerț și Industrie Maramureș și Baia Mare Value Centre își propun organizarea unui eveniment auto care să încurajeze promovarea industriei auto, una dintre cele mai afectate de criza coronavirusului.

Agenții economici din industria auto interesați să participe la această expozitie de masini pot afla mai multe detalii la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Bd. Unirii, nr 16, telefon 0262-221510, e-mail: expo@ccimm.ro.