• Denumire curs

    AGENT DEZINFECTIE, DERATIZARE, DEZINSECTIE

  • Perioada cursului

    24.04 - 15.05.2023

Incepe in 30 Zile, 12 Ore

24 aprilie 2023

0770842678

Agent DDD

Curs autorizat:

AGENT DEZINFECTIE, DERATIZARE, DEZINSECTIE (Agent DDD)

(COD COR 516901)

Cadru legal: Curs autorizat de catre Ministerul Muncii in baza O.G. 129/2000, republicata. Certificat de absolvire emis de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Grup tinta: Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care desfasoara sau doresc sa desfasoare activitati de dezinfectie, deratizare si dezinsectie in incinte – resedinte, scoli, crese, gradinite, cantine, spitale, birouri, sectoare industriale, agricole şi administrative, mijloace de transport, precum si in spatii exterioare – zone populate, spatii verzi, parcuri etc. pentru inlaturarea germenilor patogeni si combaterea speciilor de insecte si rozatoare daunatoare din zonele procesate.

Competente obtinute: Pregatirea dezinfectiei; Dezinfectarea suprafetelor; Pregatirea deratizarii; Deratizarea suprafetelor; Pregatirea dezinsectiei; Dezinsectia suprafetelor; Monitorizarea suprafetelor procesate; Utilizarea aparatelor de lucru cu actionare electro-mecanica; Utilizarea aparatelor de lucru actionate prin motoare cu ardere interna.

Durata: 90 ore, pe parcursul a trei saptamani. Program: 16:30 – 19:30, de luni pana joi, la cererea cursantilor programul poate fi modificat.

Modalitatea de desfasurare: Online (pe platforma ZOOM) si la sala/operatori economici, cf. Ordinului nr. 1149/2020 al Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, privind stabilirea domeniilor de activitate si a procedurii pentru autorizarea furnizorilor de formare profesionala sa desfasoare programe de formare profesionala a adultilor in sistem on-line.

Taxa de participare: 850 lei (toate taxele incluse). Reduceri aplicate taxei de participare: 1) de la 5% la 10% – pentru membrii CCI Maramures in functie de nivelul de cotizatie ales; 2) 5% – pentru absolventii cursurilor organizate de catre CCI Maramures in anul curent; 3) 5% – daca se inscriu minim 3 participanti de la aceeasi societate/institutie. Nota: Reducerile nu se cumuleaza.

Acte necesare in vederea inscrierii (acestea vor fi trimise pe e-mail: cursuri@ccimm.ro):

  • copie act de identitate;
  • copie certificat de nastere;
  • copie ultima diploma de studii (minim studii liceale);
  • copie certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui). (Agent DDD)

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele 0770842678, 0262221510 sau pe e-mail: cursuri@ccimm.ro