• Denumire curs

  Cadru tehnic cu atributii in domeniul Prevenirii si Stingerii Incendiilor

 • Perioada cursului

  30.05 - 24.06.2022

 • Cod COR

  541902

 • Conditii de acces

  minim studii in invatamantul liceal

Incepe in 10 Zile, 6 Ore

30 mai 2022 16:00

Organizat de

Camera de Comert si Industrie Maramures

0770842678

Cadru Tehnic PSI – detalii curs:

Cadru legal: Curs autorizat de catre Ministerul Muncii in baza O.G. 129/2000, republicata. Certificat de absolvire emis de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Grup tinta: Angajatori (administratori) si lucratori desemnati cu raspunderi specifice in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor.

Competente obtinute: Acordarea asistentei tehnice de specialitate in situatii critice; Controlul modului de respectare a masurilor de aparare impotriva incendiilor; Elaborarea documentelor specifice activitatii de prevenire si stingere a incendiilor; Instruirea salariatilor in domeniul apararii impotriva incendiilor; Monitorizarea activitatii de prevenire si stingere a incendiilor; Organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor; Planificarea activitatii de aparare impotriva incendiilor in unitate.

Durata: 107 ore, pe parcursul a patru saptamani. Program: 16:00 – 19:00, de luni pana vineri, la cererea cursantilor programul poate fi modificat.

Modalitatea de desfasurare: Online (pe platforma ZOOM) + vizita la un operator economic, cf. Ordinului nr. 1149/2020 al Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, privind stabilirea domeniilor de activitate si a procedurii pentru autorizarea furnizorilor de formare profesionala sa desfasoare programe de formare profesionala a adultilor in sistem on-line.

Taxa de participare: 800 lei (toate taxele incluse). Reduceri aplicate taxei de participare: 1) de la 5% la 10% – pentru membrii CCI Maramures in functie de nivelul de cotizatie ales; 2) 5% – pentru absolventii cursurilor organizate de catre CCI Maramures in anul curent; 3) 5% – daca se inscriu minim 3 participanti de la aceeasi societate/institutie. Nota: Reducerile nu se cumuleaza.

Acte necesare in vederea inscrierii (acestea vor fi trimise pe e-mail: cursuri@ccimm.ro):

 • copie act de identitate;
 • copie certificat de nastere;
 • copie ultima diploma de studii (minim studii liceale, cu sau fara BAC);
 • copie certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui);
 • adeverinta de la medicul de familie/medicina muncii cu specificatia „Apt pentru ocupatia Cadru Tehnic PSI”

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele 0770842678, 0262221510 sau pe e-mail: cursuri@ccimm.ro