• Denumire curs

  INSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA

 • Perioada cursului

  30.05 - 21.06.2022

 • Cod COR

  325723

30 mai 2022 16:30

Organizat de

Camera de Comert si Industrie Maramures

0739675279

Conditii de acces: la curs pot participa persoanele care au studii liceale cu sau fara BAC – filiera teoretica in profil real sau filiera tehnologica in profil tehnic sau studii superioare in stiinte ingineresti, stiinte agricole si silvice.


Cadru legal: Curs autorizat de catre Ministerul Muncii in baza O.G. 129/2000, republicata. Certificat de absolvire emis de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Grup tinta: Angajatori (administratori) si lucratori desemnati cu raspunderi specifice in domeniul securitatii si sanatatii in munca.

Competente obtinute: Realizarea activitatilor de prevenire si protectie; Stabilirea semnalizarii de securitate si/sau de sanatate la locurile de munca; Stabilirea mijloacelor materiale si tehnice necesare securitatii si sanatatii in munca; Criterii generale pentru evaluarea riscurilor; Instruirea lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Informarea lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Prevenirea accidentelor de munca si a imbolnavirilor profesionale; Participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporara de munca; Verificarea respectarii prevederilor legale in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Monitorizarea activitatilor de evacuare si interventie in situatii de urgenta.

Durata: 80 ore, pe parcursul a trei saptamani. Program: 16:30 – 18:30/19:00, de luni pana joi, la cererea cursantilor programul poate fi modificat.

Modalitatea de desfasurare: Online (pe platforma ZOOM), cf. Ordinului nr. 1149/2020 al Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, privind stabilirea domeniilor de activitate si a procedurii pentru autorizarea furnizorilor de formare profesionala sa desfasoare programe de formare profesionala a adultilor in sistem on-line.

Taxa de participare: 800 lei (toate taxele incluse). Reduceri aplicate taxei de participare: 1) de la 5% la 10% – pentru membrii CCI Maramures in functie de nivelul de cotizatie ales; 2) 5% – pentru absolventii cursurilor organizate de catre CCI Maramures in anul curent; 3) 5% – daca se inscriu minim 3 participanti de la aceeasi societate/institutie. Nota: Reducerile nu se cumuleaza.

Acte necesare in vederea inscrierii (acestea vor fi trimise pe e-mail: cursuri@ccimm.ro):

 • copie act de identitate;
 • copie certificat de nastere;
 • copie diploma de studii (studii liceale cu sau fara BAC – filiera teoretica in profil real sau filiera tehnologica in profil tehnic sau studii superioare in stiinte ingineresti, stiinte agricole si silvice);
 • copie certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui). Inspector SSM

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele 0739675279, 0262221510 sau pe e-mail: cursuri@ccimm.ro