• Editia

    a XVI-a

  • Tipul expozitiei

    manifestare stiintifica se expozitionala medicala

28 februarie 2019 to 2 martie 2019 10:00

Centrul de Instruire si Marketing “Gheorghe Marcas”

Baia Mare, Aleea Expozitiei nr 5

0262-221510

Organizat de

Camera de Comert si Industrie Maramures

0262-221510

Camera de Comert si Industrie Maramures organizeaza cea de-a XVI-a editii a manifestarii stiintifice si expozitionale medicale, MaraMedica, specializata in:
aparate si instrumentar medical, echipamente si instrumentar stomatologic, diagnostic si terapie, echipamente si instrumentar chirurgical, echipamente si dotari pentru spitale, articole de unica folosinta, medicina de recuperare, ortopedie, echipamente si instrumentar oftalmologic, medicamente produse farmaceutice, farmacia verde

care se va desfasura in perioada 28 februarie – 02 martie 2019, la Centrul de Instruire si Marketing al Camerei de Comert si Industrie Maramures din Baia Mare, Aleea Expozitiei nr. 5.

Aceasta manifestare este organizata in parteneriat cu :

Expoziția se desfasoara pe doua paliere unul stiințific si unul expozițional.
La ediţia din 2018, s-au inscris 30 de firme din Arad, Bihor, Brasov, Cluj, Constanţa, Iasi, Maramures, Timis si municipiul Bucuresti, care au prezentat noutaţi din domeniul aparaturii si instrumentarului stomatologic, accesorii si consumabile pentru stomatologi, noutaţi in implantologie, aparatura si instrumentar pentru cabinete medicale si spitale, aparatura specializata pentru cardiologie si imagistica, uniforme medicale, dispozitive medicale si tehnico-medicale.
In cadrul manifestarilor stiinţifice organizate de Colegiul Medicilor Maramures au fost prezentate 80 de lucrari realizate de profesori, conferenţiari si lectori din cele mai renumite centre universitare din tara cursurile fiind creditate cu 22 credite EMC.
Societatea Medicilor de Familie Maramures a organizat un simpozion dedicat medicilor de familie, cu tema “Medicina de familie incotro?” unde au fost prezenți peste 100 de medici de familie discutandu-se teme de actualitate privind medicina de familie.
Colegiul Medicilor Dentisti a organizat simpozionului medical „Stomatologia actuala – intre progres si evoluţie”, creditat cu 24 credite EMC si unde au participat peste 300 de stomatologi.
Centrul de Instruire si Marketing a gazduit lucrarile Ordinului Asistenţilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistenţilor Medicali din Romania filiala Maramures, la care au participat peste 200 de cadre medicale, iar cursurile vor fi creditate cu 8 credite EPC.
Ordinul Tehnicienilor Dentari a organizat simpozionul „Proteza scheletata si combinata de la A pana la Z”, la care sunt invitaţi peste 250 de tehnicieni din Maramures, Satu Mare, Salaj si Bistriţa, cursul fiind creditat cu 20 credite EPC.