Referitor la proiectul județean de asistență umanitară pentru Ucraina, Camera de Comerț și Industrie Maramureș adresează mulțumiri mediului de afaceri pentru atenția arătată apelului organizației cu privire la implicarea în acțiuni în vederea acordării de donații în sprijinul refugiaților și militarilor ucraineni. În continuare, Camera de Comerț și Industrie Maramureș face apel către companiile maramureșene de a sprijini și de a fi solidare cu Ucraina, țară care de peste 20 de zile se află sub asediul declanșat de Rusia.

Tocmai datorită escaladării conflictului din Ucraina și a impactului devastator pe care l-a determinat această stare de război, C.C.I. Maramureș consideră că este important să fie oferită, în continuare, asistență umanitară cetățenilor ucraineni. Organizația recomandă mediului de afaceri ca în măsura disponibilității, să se implice în acțiuni care vin în sprijinul copiilor și familiilor refugiate, a cetățenilor ucraineni și a militarilor care luptă pentru țara lor.
La finalul lunii februarie, Camera de Comerț și Industrie Maramureș s-a alăturat proiectului umanitar prin care județul nostru sprijină Ucraina prin donații pentru refugiații și militarii ucraineni. Organizația a răspuns afirmativ parteneriatului lansat de Consiliul Județean Maramureș prin care ONG-urile, autoritățile publice, societatea civilă și mediul de afaceri își consolidează colaborarea și, sub semnul solidarității, își unesc forțele pentru a veni în sprijinul semenilor din Ucraina amenințați de starea de război.

Sursa foto: www.facebook.com / Maramureșul alături de #Ucraina