Camera de Comerț și Industrie Maramureș organizează în perioada 27 – 29 septembrie 2019, la Sala Polivalentă ”Lascăr Pană” Baia Mare, cea de-a XXVII-a ediție a expoziției de bunuri de larg consum RIVULUS DOMINARUM. Manifestarea expozițională reprezintă un reper economic important pentru județul Maramureș, iar încrederea arătată an de an atât de expozanți cât și de vizitatori față de acest târg ne oferă tot mai mult curaj de a crește numărul edițiilor.

În 2018, amploarea târgului expozițional a fost dată de cei peste 45 de expozanți veniți din întreaga țară și care, prin produsele si serviciile lor, au atras în doar trei zile, peste 10.000 de vizitatori. Maramureșenii și turiștii aflați la finalul lunii septembrie în municipiul Baia Mare vor putea găsi la Rivulus Dominarum o gamă largă de produse, de la îmbrăcăminte, încălțăminte, mobilier, produse pentru casă și grădină, materiale de construcții, oferte turistice, produse naturiste până la autoturisme. Până în prezent s-au înscris 20 de expozanți din mai multe județe ale țării.

Tradiția acestui târg transformă, anul acesta, expoziția într-o manifestare internațională. În premieră la Rivulus Dominarum, zeci de firme moldovenești își vor promova produsele pe piața maramureșeană în cadrul expoziției ”REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ”, eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș. Peste 30 de expozanți de peste Prut vor expune spre vânzare îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, produse de cofetărie și brutărie, condimente, fructe uscate în ciocolată, uleiuri presate la rece, obiecte din ceramică, miere, vinuri, etc. A XXVII-a ediție Rivulus Dominarum își propune astfel să genereze o consolidare a relațiilor bilaterale și a oportunităților care pot contribui atât la promovarea agenților economici cât și la dezvoltarea județului, din punct de vedere economic.

Înscrierile se pot face în limita spațiului disponibil. Detalii suplimentare pentru ”Rivulus Dominarum” se pot obține la tel.0262.221510, e-mail cci_mm@ccimm.ro sau accesând site-ul www.ccimm.ro.