Camera de Comerț și Industrie Maramureș pregătește, pentru perioada 17 – 19 noiembrie a.c., o misiune economică în colaborare cu Filiala Ungheni a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Companiile maramureșene care activează în agricultură, în domeniul fabricării construcțiilor metalice, în IT sau turism sunt invitate în 18 noiembrie a.c. să participe la întâlniri B2B cu firme cu același profil de activitate din Ungheni (Republica Moldova).

La solicitarea primită din partea conducerii Filialei Ungheni a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, respectiv în urma corespondenței avute cu partenerii de peste Prut după participarea la expo ”Rivulus Dominarum”, Camera de Comerț și Industrie Maramureș va iniția săptămâna viitoare întâlniri Business-to-Business în vederea promovării pe piața din Maramureș a câtorva companii din Ungheni din diferite ramuri economice, respectiv pentru a identifica potențiali parteneri de afaceri pentru acestea. Întâlnirile B2B se vor desfășura în data de 18 noiembrie, între orele 10:00 – 12:00, la Centrul de Instruire și Marketing ”Gheorghe Marcaș” al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș.

Această misiune economică se adresează reprezentanților mediului de afaceri din județul Maramureș care își desfășoară activitatea în agricultură (ex.: companiile din Ungheni sunt interesate de export în România de grâu alimentar și furajer, export porumb, export legume – ceapă, morcovi, sfeclă roșie, varză China; de ferme de animale și păsări, importatori de cereale, producători și comercianți de îngrășăminte minerale; importatori și comercianți de legume); confecții metalice (producători materiale de construcții, porți, garduri, plăci din spumă de polistiren); IT (servicii de dezvoltare SOFT, logistică și transport, telecomunicații, geoinformatică și hărți, asistarea întreprinderilor în procesul de digitalizare); turism. De asemenea, o altă companie prezentă la misiunea economică de săptămâna viitoare va prezenta companiilor maramureșene interesate oportunitățile de investiții în zona economică liberă Ungheni-Business.

LINK ÎNSCRIERE: https://forms.gle/fdua1yJ1RtqZUoBV9

Printre obiectivele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș se regăsește și extinderea parteneriatelor de afaceri existente, motiv pentru care, odată cu această misiune economică, C.C.I. Maramureș va semna un acord de cooperare cu Filiala Ungheni a C.C.I. a Republicii Moldova.

Companiile din Maramureș din domeniile menționate mai sus se pot înscrie la întâlnirile B2B cu companiile din Ungheni la Camera de Comerț și Industrie Maramureș (Bd. Unirii, nr. 16, telefon: 0733674898 – Direcția Servicii & Evenimente, persoană de contact: Oana Dulf). Participarea este gratuită.

Sursa foto: arhiva C.C.I. Maramureș – misiune economică în Slovacia