Noul site www.ccimm.ropoarta de intrare catre lumea afacerilor

Camera de Comert si Industrie Maramures lanseaza in aceste zile ale inceputului de iulie noul sau site de prezentare – www.ccimm.ro. Cu o interfata atractiva si grafica noua, toate serviciile si informatiile detaliate ale institutiei camerale vor putea fi accesate de acum inainte mult mai rapid, la o distanta de doar o apasare de buton.

Florentin-Nicolae Tus, presedinte CCI Maramures: “Ne aflam in fata unei realizari a institutiei camerale – noul site www.ccimm.ro – o poarta de intrare catre serviciile noastre si catre lumea afacerilor, pentru publicul care devine din ce in ce mai tehnic, cu dorinte de informare in timp scurt si cat mai concentrate, concrete. Este un site modern destinat generatiei secolului XXI. Suntem interesati sa ne promovam serviciile si sa fie foarte cunoscute in comunitatea de afaceri. Ne-am dorit un site facil pentru a permite celor interesati sa se inscrie on-line mult mai rapid si fara deplasari la sediul nostru. Credem ca noul site-ul va face ca legatura intre mediul de afaceri si publicul larg sa fie cat mai stransa.“

Persoanele care doresc o cunoastere amanuntita a activitatilor Camerei de Comert si Industrie Maramures pot intra din fata calculatorului pe domeniile – Cursuri, Targuri/ expozitii, Cafeneaua Oamenilor de Afaceri, Consultanta sau Inchirieri de spatii pentru evenimente. In partea de jos, dreapta se va afla in permanenta un Calendar al lunii in curs, in care echipa CCI Maramures va incarca fiecare eveniment pe zile, pentru ca doritorii sa afle în timp util ce ii intereseaza. Nu in ultimul rand, sectiunea Noutati va prezenta cele mai noi informatii despre activitatea institutiei camerale, informatii de interes pentru mediul de afaceri si Buletinul Informativ Hermes Contact.

Mai putem mentiona ca site-ul poate fi accesat de pe dispozitive mobile, telefoane sau tablete, la fel de bine ca de pe calculatoarele clasice.

Site-ul a fost conceput de o echipa tanara de la Camera de Comert si Industrie Maramures si a fost realizat de specialisti ai firmei XYZ Wise Company SRL Baia Mare.