Sunteți interesat/ă de digitalizarea afacerii Dumneavoastră sau de dezvoltarea activității în ON-LINE a companiei pe care o reprezentanți?

Google împreună cu Camera de Comerț și Industrie Maramureș vin în sprijinul Dumneavoastră prin promovarea inițiativei Google pentru IMM-uri dedicată antreprenorilor și mediului de afaceri din Maramureș.

Lansat recent, programul include pașii esențiali optimizării prezenței online, pe care Dumneavoastră îi puteți descoperi pe larg participând la sesiuni individuale de consultanță online, ținute de către traineri specializați. Proiectul își propune să faciliteze digitalizarea afacerilor locale, îndeosebi în contextul pandemiei COVID-19, venind în ajutorul celor care vor să își dezvolte activitatea în online. Google pune la dispoziția Dumneavoastră un hub virtual cu instrumente și resurse gratuite, precum și consultanță online, pentru a facilita și susține digitalizarea mediului de afaceri din Maramureș.

Astfel, Google România în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Maramureș vor organiza o serie de webinarii în cadrul cărora vor fi abordate următoarele tematici:

 Cum construiești o prezență online pentru afacerea ta?
 Cum dezvolți o afacere folosind instrumente online?
 Cum folosești social media pentru a-ți promova afacerea?
 Cum atragi mai mulți clienți cu Google Ads?
 De ce este importantă siguranța digitală?

Pentru a participa la un webinar de digitalizare a afacerii, vă rugăm să vă înscrieți AICI și să menționați într-o paranteză, fie la numele de familie/numele afacerii, „CCIMM”, pentru a putea să primiți un link de acces la webinarul ce va fi organizat pe Google Hangouts, strict pentru mediul de afaceri din Maramureș.

Dacă veți dori să aprofundați temele prezentate, vă puteți înscrie și la o sesiune individuală de consultanță online, după finalizarea webinarului ținut în grup.

Webinariile vor începe de îndată ce se vor înscrie min 25-30 de antreprenori, pentru a se putea alege o dată și o oră de comun acord.

Platforma poate fi vizitată aici: Google pentru IMM-uri.