Tendințele anului 2023 în materie de nunți vor fi promovate, în perioada 10 – 12 februarie a.c., în galeria centrului comercial Baia Mare Value Centre, în cadrul târgului de nunți ”Nunta de la A la Z”. Evenimentul aparține Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, iar de 3 ani este organizat în parteneriat cu Baia Mare Value Centre.

Organizatorii pregătesc pentru cuplurile care urmează să se căsătorească o gamă variată de produse care îi vor ajuta pe viitorii miri să își organizeze nunta de la A la Z: Evenimentul poate să devină o experiență unică și de neuitat pentru invitați prin ecranele LED, unde pot fi redate efecte de lumini, materiale foto, video sau chiar filmarea live a nunții. De asemenea, cei interesați vor mai putea găsi la târg sisteme de sunet, lumini și scenă pentru artiști, aranjamente și decoruri florale / alte aranjamente pentru diferite evenimente și petreceri, 360 video booth, rochii de mireasă, oglinda foto, rochii de gală, invitații, sticle și borcănele de nuntă, mărturii și pungi cadou ș.a. Agenții economici din industria nunților care doresc să își promoveze în cadrul acestui târg oferta de produse și servicii se pot înregistra la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, tel: 0733674898, e-mail: expo@ccimm.ro.

Expoziția ”Nunta de la A la Z” ajunge anul acesta la a XVI-a ediție și va putea fi vizitată în perioada 10 – 12 februarie, între orele 10:00 – 21:00.