Președintele CCI Maramureș, Florentin-Nicolae Tuș, și directorul Târguri Promovare din cadrul instituției camerale, Adrian Nicolaescu, au participat luni, 25 noiembrie a.c., în Bekescsaba (Ungaria), la evenimentul festiv ocazionat de împlinirea a 20 de ani de la înființarea Secțiunii Maghiară-Română a Camerei de Comerț și Industrie a Ungariei.
În cadrul aniversării, în prezența Dr. Semjen Zsolt, viceprim-ministru al Ungariei, Florentin Tuș a înmânat președintelui Secțiunii Maghiară-Română a CCI Ungară și președinte al CCI Bekes, Dr. Orosz Tivadar, o plachetă aniversară în semn de apreciere pentru cei 20 de ani de activitate și profesionalism ai Secțiunii Maghiară-Română a Camerei de Comerț și Industrie a Ungariei, pentru contribuția remarcabilă în dezvoltarea mediului de afaceri și parteneriatul îndelungat cu CCI Maramureș.
Florentin-Nicolae Tuș, președinte CCI Maramureș: ”Am fost onorați să dăm curs invitației omologilor noștri și să fim alături de ei într-un moment aniversar atât de important. Camera de Comerț și Industrie Maramureș se bucură de o colaborare eficientă cu instituțiile camerale din Ungaria, concretizată în proiecte economice comune sau schimburi de experiență în sprijinul mediului de afaceri.”