Compania PLIMOB SA, membră a Camerei de Comerț și Industrie Maramureș de peste 20 de ani și unul dintre cei mai cunoscuți furnizori locali de scaune pe piața externă, împlinește azi 30 de ani de activitate.

Pentru a evidenția acest moment aniversar al celei mai performante firme cu tradiție în industria mobilei din Maramureșul istoric, președintele CCIMM, Florentin-Nicolae Tuș, a oferit directorului Vasile Godja însemnul instituției camerale, exprimându-și astfel recunoștința și aprecierea față de profesionalismul, seriozitatea și implicarea acestuia în dezvoltarea continuă a companiei PLIMOB SA.

Și Primăria Sighetu Marmației, reprezentată de primarul Vasile Moldovan, a acordat companiei PLIMOB SA o diplomă de excelență cu ocazia aniversării celor 30 de ani de activitate continuă și prosperă.

Principalul domeniu de activitate al companiei PLIMOB SA este producerea de scaune pliante şi mic mobilier din lemn. Fabrica de scaune din Sighetu Marmației își are primele începuturi în urmă cu 120 de ani, când au fost realizate primele produse tâmplărești, printre care și scaunele curbate. A devenit, în timp, cea mai mare firmă producătoare de scaune din sud-estul Europei, cu aproape 1.300 de angajați, un partener de încredere pentru concernul suedez IKEA și nu numai, exportând anual milioane de scaune în diferite țări ale lumii.