Compania ANTREPRIZA MONTAJ INSTALATII SA a aniversat, în 4 martie a.c., trei decenii de activitate pe piața construcțiilor din România, trei decenii cu peste 800 de proiecte finalizate cu succes și sute de clienți mulțumiți.

Compania ANTREPRIZA MONTAJ INSTALATII SA (AMISA) a fost înființată în anul 1991 ca societate pe acţiuni cu capital integral privat, care proiectează şi execută lucrări din domeniul construcţiilor, în condiţii de eficienţă ridicată și care, în cei 30 de ani de activitate, a reușit să își consolideze o poziție stabilă pe piață și să devină cea mai importantă companie de construcții din regiunea de Nord-Vest a României. Prin seriozitatea și calitatea serviciilor oferite, ANTREPRIZA MONTAJ INSTALATII SA a reușit să exceleze în antrepriză generală, conducte de transport gaze naturale, stații reglare-măsurare gaze naturale, construcții și instalații pentru construcții, alimentări cu apă și stații de tratare, rețele canalizare și stații de epurare, rețele distribuție și branșamente gaze naturale, rețele electrice și telecomunicații și stații carburanți.
Printre proiectele de referință realizate de ANTREPRIZA MONTAJ INSTALATII SA regăsim dezvoltarea Sistemului Național de Transport Gaze pe coridorul conductei de transport B.R.U.A., hale producție, birouri și sediu administrație UAC Europe SRL sau reabilitarea Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. De asemenea, directorul general al companiei, Răducu Pop, s-a implicat constant și este în continuare dedicat proiectelor sociale ale comunității, fiind de altfel și un susținător al sportului băimărean de peste două decenii.

ANTREPRIZA MONTAJ INSTALATII SA – De 26 de ani, membru CCI Maramureș

Încă de la primii pași pe care ANTREPRIZA MONTAJ INSTALATII SA i-a făcut în dezvoltarea afacerii, instituția camerală s-a bucurat de încrederea și aprecierea companiei care, din iunie 1995, a devenit un membru deosebit de important pentru CCI Maramureș. De-a lungul celor 26 de ani , instituția camerală și ANTREPRIZA MONTAJ INSTALATII SA au dezvoltat un parteneriat solid și au colaborat în numeroase proiecte, compania fiind prezentă la numeroase târguri și expoziții, întâlniri de afaceri și alte acțiuni care au consolidat, în timp, relația partenerială. Totodată, ANTREPRIZA MONTAJ INSTALATII SA s-a remarcat în numeroase ediții ale evenimentului ”Topul Firmelor Maramureșene”, clasându-se ani la rând, la categoria sa de activitate, pe locul I.

În cei 30 de ani de activitate, distincții au mai fost oferite companiei și din partea Asociației Română a Antreprenorilor de Construcții și alți colaboratori. Astăzi, compania ANTREPRIZA MONTAJ INSTALATII SA este unul dintre membrii cu state vechi în Camera de Comerț și Industrie Maramureș, directorul general Răducu Gabriel Pop fiind și vicepreședinte al organizației camerale.
La ceas aniversar, președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, Florentin-Nicolae Tuș, a oferit însemnul instituției camerale în semn de recunoștință și apreciere pentru directorul general Răducu Pop, partener de încredere al CCI Maramureș, manager de succes și profesionist în coordonarea celei mai importante firme e construcții din Nord-Vestul României, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de activitate ai AMISA, companie membră CCI Maramureș.

ANTREPRIZA MONTAJ INSTALATII SA – Timpul confirmă calitatea!
La mulți ani!