Camera de Comerț și Industrie Maramureș în colaborare cu Baia Mare Value Centre lansează campania ”De Paști … din Maramureș!”.

În perioada 23-30 aprilie, premergătoare Sfintelor Paști, producătorii și meșteșugarii locali sunt invitați să se alăture primei ediții a acestei campanii specifică gustului și culorii sărbătorilor pascale, în cadrul căreia își vor putea promova produsele ce i-au făcut cunoscuți pe piața locală și națională.
Cu respectarea tuturor normelor și măsurilor sanitare impuse de pandemia de COVID-19, atât în parcarea centrului comercial cât și în galeria din interior vor fi expuse spre comercializare oferte variate de delicatese culinare, decorațiuni tradiționale și alte produse artizanale (Home&Deco) specifice sărbătorilor de Paști. Pentru închirierea unui spațiu în exterior se promovează afacerea de genul street food, iar agenții economici sunt încurajați să își comercializeze produsele din domeniul gastronomiei în rulote dotate cu echipamentul necesar în această privință (ex. food truck).

Agenții economici interesați să participe la această campanie pot afla mai multe detalii la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Bd. Unirii, nr 16, telefon 0262-221510, 0733 674898, e-mail: expo@ccimm.ro sau pe site-ul organizației – www.ccimm.ro. În situația în care contextul epidemiologic de la acea dată va impune noi restricții și organizatorii se vor afla în imposibilitatea de a organiza această campanie, acțiunea ”De Paști … din Maramureș” va fi anulată.