SESIUNE INFORMATIVA IN DOMENIUL MUNCII, LA CAFENEAUA OAMENILOR DE AFACERI

Camera de Comert si Industrie Maramures in parteneriat cu Inspectoratul Teritorial de Munca Maramures vor organiza in 18 iulie 2019, de la ora 11:00, o noua editie a actiunii ”Cafeneaua oamenilor de afaceri”.

In cadrul intalnirii, oficiali ai Inspectoratului Teritorial de Munca Maramures vor aborda aspecte legate de:

• Modificarile Codului Muncii,
• Legea zilierilor,
• Legislatia privind securitatea si sanatatea in munca specifica sezonului
• Legislatia specifica domeniului constructiilor.

Termenul limita de inscriere este 10 iulie 2019. Participarea este gratuita.

Seminarul se inscrie in sesiunile de informare si instruire a agentilor economici asupra unor aspecte legislative nationale pe care Camera de Comert si Industrie Maramures le organizeaza in colaborare cu administratia publica locala, cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu si cu alte entitati.

Cafeneaua Oamenilor de Afaceri este un eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures in cadrul caruia sunt dezbatute problemele economice, tehnice, financiare, legislative, administrative cu care se confrunta operatorii economici din judet. La dezbateri sunt invitati reprezentanti ai administratiei publice locale, centrale, personalitati ale vietii politice, economice, comerciale care pot sa contribuie la clarificarea aspectelor ridicate de oamenii de afaceri maramureseni si totodata pot sa vina cu solutii de rezolvare a problemelor care afecteaza bunul mers al activitatii oamenilor de afaceri, respectiv al firmelor maramuresene.