Președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș (C.C.I. MM), Florentin-Nicolae Tuș, și directorul economic al organizației camerale, Diana Cheța, au participat în 27 iulie a.c., la Chișinău, la Congresul V ordinar al Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (C.C.I.R.M).

În contextul bunelor relații parteneriale externe, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și-a reafirmat interesul de a continua parteneriatul cu organizația din Maramureș motiv pentru care în luna mai a transmis conducerii C.C.I. Maramureș invitația la congresul de la Chișinău. Evenimentul a inclus în programul activităților prezentarea raportului de activitate pentru perioada 2017 – 2022, alegerea conducerii Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și aprobarea programului de activitate pentru următorii 5 ani.

”Apreciem în mod particular cooperarea eficientă care a avut un caracter dinamic în ultima perioadă și a devenit un liant excelent pentru inițierea unor colaborări și proiecte de succes între reprezentanții mediului de afaceri din Republica Moldova și România”, au transmis oficialii Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Cu prilejul delegației în Republica Moldova, președintele C.C.I.M.M., Florentin-Nicolae Tuș, împreună cu președintele reales al C.C.I.R.M., Sergiu Harea, au semnat Acordul de colaborare pentru organizarea, în Baia Mare, a celei de-a II-a ediții a Salonului ”Republica Moldova prezintă” în cadrul ”Rivulus Dominarum”, expoziție de bunuri de larg consum programată pentru 23 – 25 septembrie 2022. Salonul ”Republica Moldova prezintă” – ediția a II-a – va fi organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș. Agenții economici interesați să participe la expoziția ”Rivulus Dominarum”, ce va avea loc la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” în perioada menționată, se pot înscrie la Camera de Comerț și Industrie Maramureș (date de contact; tel.: 0733674898, expo@ccimm.ro, https://www.ccimm.ro/targuri-si-expozitii/).