Camera de Comerț și Industrie Maramureș continuă înscrierile pentru expoziția de bunuri de larg consum ”Rivulus Dominarum”.

Evenimentul se va desfășura la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană”, în perioada 23 – 25 septembrie, odată cu ediția a XXVIII-a a ”Sărbătorii Castanelor”, eveniment cultural de tradiție organizat de Municipiul Baia Mare.
”Rivulus Dominarum” va avea și anul acesta o notă internațională, la eveniment anunțându-și prezența agenți economici din Republica Moldova, Slovacia și Ungaria. Cea de-a XXVIII-a ediție ”Rivulus Dominarum” va include și Salonul ”Republica Moldova prezintă”, proiect sprijinit financiar de Consiliul Județean Maramureș.
Până în prezent, s-au înscris numeroși agenți economici din Republica Moldova care, după doi ani de restricții impuse de pandemia de COVID, și-au manifestat interesul de a reveni în Baia Mare pentru a-și promova produsele și serviciile în cadrul manifestării expoziționale. Peste 15.000 de vizitatori au trecut pragul expoziției în 2019, când a fost lansată și prima ediție a Salonului ”Republica Moldova prezintă”.
Agenții economici interesați să se înscrie la expoziție pot solicita informații la tel. 0733674898, 0262221510, e-mail: expo@ccimm.ro.