Cea mai mare expozitie cu vanzare dedicata viitorilor miri va putea fi vizitata, in perioada 21-23 februarie a.c., la centrul comercial Baia Mare Value Centre. Este vorba despre cea de-a XIV-a editie a evenimentului ”Expo Nunta de la A la Z”, organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures in parteneriat cu Baia Mare Value Centre. Colaboratorul editiei din acest an este Liga Studentilor ”Pintea Viteazul” Baia Mare care va pregati in cadrul standului de la expo ”Nunta de la A la Z” numeroase surprize. Deschiderea oficiala a expozitiei ”Nunta de la A la Z” va avea loc vineri, 21 februarie, de la ora 11:00, în incinta centrului comercial.

Aproximativ 40 de expozanti din judetele Satu Mare, Bihor, Cluj si Maramures vor expune spre vanzare la expo ”Nunta de la A la Z”, pe parcursul celor trei zile, o gama diversificata de produse si servicii in domeniul nuntilor si al evenimentelor. Pe langa tendintele anului 2020 in materie de rochii de mireasa, viitorii miri vor mai gasi la standurile „Nunta de la A la Z” bijuterii si accesorii vestimentare, invitatii de nuntă si botez, marturii, decoratiuni pentru masa mirilor, aranjamente florale, decoruri pentru evenimente, restaurante, torturi si prajituri, servicii foto-video-audio, servicii inchiriere ecran LED, consultanta evenimente, photo boothuri, pachete turistice, prosecco van etc.

Căsătorii simbolice pentru 24 de ore, la standul Ligii Studentilor ”Pintea Viteazul” Baia Mare

Liga Studentilor „Pintea Viteazul” Baia Mare a devenit, din acest an, colaboratorul Camerei de Comert si Industrie Maramures in organizarea expozitiei „Nunta de la A la Z”. Avand in vedere ca evenimentul are loc in preajma sarbatorii traditionale Dragobetele, studentii vor oficia casatorii pentru o zi. Si pentru ca iubirea nu are varsta, sunt invitati la acest stand toti cei care doresc sa celebreze dragostea dupa traditia romaneasca. Cuplurile vor intra in posesia unui certificat de casatorie pentru o zi, fie pentru a-si reinnoi juramintele de iubire, fie ca mai tarziu sa faca pasul spre o casatorie adevarata.

Sambata si duminica, program artistic si curs gratuit de vals

Programul celei de-a XIV-a editii a expo ”Nunta de la A la Z” va cuprinde si un program artistic ce va fi sustinut de Cvartetul de coarde Profcafe Strings, respectiv de Academia de Dans și Creatie Galactic Dance. De asemenea, viitorii miri sunt invitati in 22 si 23 februarie la Baia Mare Value Centre sa invete pasi de vals in cadrul unui curs gratuit pe care Galactic Dance il va susține in cadrul ”Expo Nunta de la A la Z”.

Cvartetul Profcafe Strings este format din profesori de la Colegiul de Arte Baia Mare si colaboratori de la Filarmonica de Stat Dinu Lipatti Satu Mare. Repertoriul Profcafe Strings cuprinde o colectie de bijuterii muzicale acoperind o larga gama stilistica incepând cu epoca baroca si terminand cu lucrari moderne contemporane. Profcafe Strings va asigura ambianta muzicala in cadrul ”Expo Nunta de la A la Z”, la Baia Mare Value Centre, in zilele de 22 si 23 februarie, de la orele 16:00, 17:00 si 18:00.

Daca urmeaza sa va casatoriti si vreti sa incercati primii pasi de dans, antrenorii de la Galactic Dance va asteapta sambata si duminica, 22 si 23 februarie, de la ora 17:30 in cadrul expozitiei ,,Nunta de la A la Z’’, la lectii gratuite pentru dansul mirilor. Antrenorii Academiei de Dans si Creatie Galactic Dance, George Pop si Madalina Mare, va sfatuiesc sa lasați emotiile deoparte si sa incercati impreună cu ei clasicii pasi de vals sau blues, dar si miscari ritmate de Salsa sau Bachata! Tot in zilele de 22 si 23 februarie, dansatorii de la Galactic Dance vor sustine si un program de dans artistic, de la orele 16:30 si 18:30.

Expozitia ”Nunta de la A la Z” va fi deschisa in perioada 21-23 februarie, la Baia Mare Value Centre. Program de vizitare: 10:00 – 21:00. Intrarea este libera.