30 de expozanți din 10 județe – Brașov, Constanța, București, Timișoara, Arad, Bihor, Cluj, Alba, Suceava și Maramureș – au participat anul acesta la expoziția MaraMedica, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş. Deschiderea oficială a celei de-a XVII-a ediţii a manifestării științifice și expoziționale în domeniul medical MaraMedica a avut loc joi, 27 februarie, la ora 10:00, la Centrul de Instruire și Marketing ”Gheorghe Marcaș” al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș.

Această manifestare a fost organizată în parteneriat cu:
• Colegiul Medicilor Stomatologi Maramures
• Colegiul Medicilor Maramureș
• Direcția de Sanatate Publica Maramures
• Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare
• Ordinul Tehnicienilor Dentari din Romania
• Ordinul Asistenților Medicali Generalisti, Moaselor si Asistenților Medicali din Romania – filiala Maramures.

Expoziția se desfășoară pe două paliere: unul științific și unul expozițional.
Expoziția MaraMedica este specializată în: aparate şi instrumentar medical, echipamente şi instrumentar stomatologic, diagnostic si terapie, echipamente si instrumentar chirurgical, echipamente si dotări pentru spitale, articole de unica folosinţa, medicina de recuperare, ortopedie, echipamente şi instrumentar oftalmologic, medicamente produse farmaceutice, farmacia verde. În acest an, în cadrul MaraMedica, Grupul Editorial ALL a avut un stand de carte medicală.
Partea științifică a cuprins și în acest an o tematică diversă, respectiv conferințe, mese rotunde și work-shop-uri care acoperă un spectru larg al specialităților medicale și chirurgicale. Au participat personalități din domeniul medical din centrele Timișoara, Cluj, Târgu Mureș.

https://www.tlplus.ro/medici-din-toata-tara-participa-la-maramedica/

http://www.graiul.ro/2020/02/28/deschiderea-oficiala-maramedica-2020/