Camera de Comerț și Industrie Maramureș vă aduce la cunoștință faptul că expoziția de bunuri de larg consum ”Rivulus Dominarum”, ediția a XXVIII-a, a fost ANULATĂ.

La baza deciziei noastre stă evoluția situației epidemiologice determinată de creșterea numărului de cazuri COVID-19 la nivelul municipiului Baia Mare. În condițiile prelungirii stării de alertă la nivel național și conform unei informări oficiale comunicată organizației noastre, înca din data de 15.09.2021, de către Direcția de Sănătate Publică, tendința cazurilor Covid in municipiul Baia Mare va fi de creștere în perioada următoare. Acest lucru aduce asadar cu sine reglementări restrictive ce impun alte condiții de organizare a evenimentelor publice, situație care nu ne va mai permite să desfășurăm această expoziție. Direcția de Sănătate Publică Maramureș estimează că la data de 24.09.2021, incidența va fi între 4 – 5 cazuri la 1000 de locuitori, astfel nu este încurajată organizarea acestei manifestări.

Riscurile reprezentate de evenimente sunt cele datorate concentrării unui număr mare de persoane și includ probabilitatea transmiterii bolii de la persoană la persoană. Organizația noastră nu face rabat de respectarea normelor și a măsurilor impuse de autorități, iar protejarea semenilor noștri stă, în această perioadă, mai presus de toate

Organizația noastră mulțumește tuturor celor care s-au implicat in pregatirea editiei din acest an. Vă dorim multă sănătate și prudență în toate acțiunile pe care le întreprindeți. Să ne revedem sănătoși și mai optimiști în 2022.

Cu aleasă considerație,

Florentin-Nicolae Tuș
Președinte