Sub semnul continuității și al unui parteneriat durabil, manifestarea științifică ”MaraMedica” a fost deschisă oficial în 23 septembrie a.c. de președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș (CCI MM) și Colegiul Medicilor Stomatologi Maramureș (CMS MM).

De 18 ani, CMS Maramureș este partener al CCI Maramureș în organizarea manifestării ”MaraMedica”. În acest an dificil și complicat din cauza condițiilor sanitare, a reglementărilor și restricțiilor în vigoare impuse de pandemia de COVID-19, CCI Maramureș nu a reușit să organizeze componenta expozițională a acestei manifestări cu tradiție dedicată domeniului medical. Contextul epidemiologic actual a făcut posibilă doar organizarea componentei științifice a acestei manifestări. Prezent la deschiderea oficială a evenimentului, președintele CCI Maramureș a transmis felicitări și aprecieri pentru îndârjirea și perseverența doamnei dr. Viorica Titircă, președinte CMS Maramureș, care a reușit, alături de echipa sa, să organizeze congresul stomatologic și în anul acesta în Baia Mare.

Florentin-Nicolae Tuș, președinte CCI Maramureș: ”E o facilitate pe care practic Colegiul Medicilor Stomatologi o oferă membrilor săi pentru că oferă posibilitatea de a participa la prezentări științifice foarte interesante și de a lua creditele necesare pentru că în final, fie că e pandemie sau nu, Dumneavoastră trebuie să mergeți mai departe la fel cum trebuie să mergem și noi și toată economia, de altfel. Pot să spun că merge mai greu, pentru că simt de acolo de unde sunt lucrurile acestea. Suntem adaptivi și am reușit să trecem partea grea a pandemiei, iar prezența dumneavoastră aici arată că lucrurile merg înainte, cu respectarea regulilor sanitare. Vă mulțumesc în numele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș că alături de Colegiul Medicilor Stomatologi, de Colegiul Medicilor Maramureș, DSP MM, Spitalul Județean ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, am demarat împreună în urmă cu 18 ani această manifestare, care în mod tradițional se desfășura în februarie-martie. Anul acesta nu s-a putut organiza împreună cu partea expozițională, dar mă bucur că, ați reușit cu respectarea regulilor, organizarea unei manifestări care poate să meargă înainte și nu e blocată de condițiile sanitare. În final, felicit și Municipiul Baia Mare care a fost alături de noi și de CMS în această manifestare”.