Detalii

 • Editia

  A III-a

 • Program de vizitare

  10:00 - 21:00

 • Tipul expozitiei

  Expozitie auto

 • Participarea

  Gratuită

26 mai 2023 to 28 mai 2023

Value Centre Baia Mare

Baia Mare, bd Bucuresti nr 53

Organizat de

Camera de Comert si Industrie Maramures

0733674898

Suntem bucuroși să anunțăm ediția 2023 a evenimentului organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu Baia Mare Value Centre, AUTO SHOW MARAMUREȘ.

Evenimentul automotive se va desfășura în perioada 26 – 28 mai 2023, în parcarea centrului comercial Baia Mare Value Centre.

Este evenimentul pe care organizația camerală îl adresează industriei auto și profesioniștilor din acest domeniu.

Vă invităm să expuneți în cadrul AUTO SHOW MARAMUREȘ 2023 cele mai noi modele și tehnologii din domeniul auto și să vă întăriți prezența în piața auto locală prin promovarea campaniilor și ofertelor auto speciale. În cadrul celei de-a treia ediții vom expune și un simulator de accidente rutiere, cu sprijinul clubului Rotaract.

Anul acesta, vă lansăm invitația de a porni cu toții într-o caravană auto. Vă propunem să vă alăturați cu modelele auto de drive-test ori alte mașini admise în circulație pe drumurile publice, pe care doriți să le promovați în cadrul acestei acțiuni. Caravana auto va avea loc pe principalele artere ale municipiului Baia Mare, sub coordonarea Serviciului Poliției Rutiere Maramureș. Se vor alătura caravanei și motocicliști d

Pentru informații suplimentare: e-mail: expo@ccimm.ro. Persoana de contact: Oana Bran, dir. Direcția Servicii & Evenimente, (0733) 674 898.