AUTO SHOW Maramures, Editia I

AUTO SHOW Maramures, Editia IPerioada25 – 27 iunie 2021 Value Centre Baia Mare

Locație

Value Centre Baia Mare

Bulevardul Regele Mihai I nr. 53, Baia Mare 430013

Alte evenimente

Editia

Editia I

Perioada

25 – 27 iunie 2021

Telefon

0262-221510

Tipul Expozitiei

Expozitie de masini

Program de vizitare

10:00-21:00

Detalii

Camera de Comerț și Industrie Maramureș și Baia Mare Value Centre vă invită să participați, în perioada 25 – 27 iunie a.c., în parcarea centrului comercial, la prima ediție a evenimentului AUTO SHOW Maramureș. Pregatim pentru vizitatori un eveniment automotive în cadrul căruia branduri din industria auto sunt invitate să expună cele mai noi modele de autoturisme dar și elemente de tunning auto, securitate auto, entertainment multimedia sau alte inovații tehnologice, care vor putea fi cunoscute în detaliu, pe parcursul a trei zile, de către maramureșenii pasionați de mașini, de cei care sunt interesați să achiziționeze un autoturism nou dar și de publicul larg atras și interesat de expoziția AUTO SHOW Maramureș.

Cu respectarea tuturor măsurilor impuse de pandemia de COVID-19, Camera de Comerț și Industrie Maramureș și Baia Mare Value Centre își propun organizarea unui eveniment auto care să încurajeze promovarea industriei auto, una dintre cele mai afectate de criza coronavirusului.

Agenții economici din industria auto interesați să participe la AUTO SHOW Maramureș pot afla mai multe detalii la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Bd. Unirii, nr 16, telefon 0262-221510, e-mail: expo@ccimm.ro.