• Editia

    I

  • Program de vizitare

    zilnic intre 11 si 20

  • Tipul expozitiei

    Targ de bunuri de larg consum

9 august 2019 to 11 august 2019

Sala de Sport a Liceului Teoretic ”Leowey Klara”

str. 22 Decembrie 1989, nr. 2, Sighetu Marmației

Organizat de

Camera de Comert si Industrie Maramures

0262-221510

Camera de Comert si Industrie Maramures in parteneriat cu Primaria Municipiului Sighetu Marmatiei organizeaza, in 9-11 august, prima editie EXPO MARMATIA – o expozitie de bunuri de larg consum ce vine in sprijinul producatorilor si comerciantilor pentru a-si lansa produse sau a-si promova oferta de servicii pe piata sigheteana.

Pentru ca Maramuresul istoric este una dintre zonele cele mai aglomerate in luna august, cu cele mai multe evenimente care promoveaza oamenii, traditia si specificul locului, Camera de Comert si Industrie Maramures a considerat oportun sa se adreseze publicului din nordul judetului (Valea Izei, Valea Ruscovei, Valea Viseului, Borsa) si chiar românilor din dreapta Tisei prin organizarea la Sighetu Marmatiei a unei expozitii de bunuri de larg consum, care sa aduca locuitorilor o gama larga de produse ale agentilor economici din Maramures si din tara, de la confectii-textile, incaltaminte, izolatii naturale, materiale de constructii pentru finisaje, produse din plante medicinale, panouri fotovoltaice si panouri solare termice pâna la produse de ultima generatie. Pâna in prezent, 12 expozanti din Maramures, Ilfov, Bihor, Suceava, Arad si Cluj-Napoca au confirmat prezenta la prima editie Expo Marmatia.

EXPO MARMATIA se va desfasura la Sala de Sport a Liceului Teoretic ”Leowey Klara” din Sighet, cu intrare prin curtea Muzeului Maramuresului, str. 22 Decembrie 1989, nr. 2. Locatia este situata in imediata apropiere a Parcului Central, unde Primaria si Consiliul Local Sighetu Marmatiei vor organiza, in aceeasi perioada, editia a VII-a a Galei Folk ”Floare de colt”, respectiv editia a IX-a a Festivalului de muzica si arta medievala ”Aeternus Maramorosiensis”. Cele doua evenimente devenite deja traditie pentru capitala Maramuresului voievodal se bucura de aprecierea sighetenilor, a maramuresenilor stabiliti in afara granitelor României care aleg sa se intoarca la obârsii pentru a-si petrece concediul in comunitatile in care s-au nascut dar si de receptivitatea turistilor curiosi sa descopere Maramuresul. An de an, cele trei zile de festival atrag in municipiul Sighetu Marmatiei peste 10.000 de participanti.

Cei interesati sa participe la prima editie ”EXPO MARMATIA” pot beneficia de o reducere de 10%  daca vor inchiria suprafete interioare mai mari de 20 mp.  Inscrieri si detalii suplimentare pentru ”EXPO MARMATIA” se pot obtine la tel. 0262221510, e-mail cci_mm@ccimm.ro.

 

Contract de participare EXPO Marmatia