Invitatie la Expo ”Fabricat in Moldova”

Invitatie la Expo ”Fabricat in Moldova”Perioada29 ianuarie – 2 februarie 2020 Chisinau

Locație

Chisinau

Alte evenimente

Editia

XIX-a

Perioada

29 ianuarie – 2 februarie 2020

Telefon

+40262221510

Tipul Expozitiei

Targ general

Program de vizitare

Zilnic 11:00 – 19:00

Detalii

Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova invita companiile maramuresene sa participe la cea de-a XIX-a editie a celei mai mari expozitii naționale – ”Fabricat in Moldova”. Evenimentul se va desfasura in perioada 29 ianuarie – 2 februarie 2020 la Centrul Internațional de Expozitii ”Moldexpo” din Chisinau.

Camera de Comert si Industrie Maramures intensifica astfel relațiile parteneriale cu Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova prin initierea unor proiecte comune care sa vina în sprijinul mediului de afaceri pe care cele doua institutii camerale il reprezinta si care sa ofere noi oportunitati de promovare a produselor si serviciilor acestora pe piata externa. Parteneriatul cu omologii de peste Prut s-a concretizat anul acesta prin organizarea, in premiera, in municipiul Baia Mare a expozitei ”Republica Moldova prezinta”, actiune desfasurata in cadrul ”Rivulus Dominarum”. 35 de companii din Republica Moldova au expus spre vanzare si au promovat in Baia Mare cu succes o gama variata de produse moldovenesti.

In urma rezultatelor de bun augur ale acestei colaborari, cele doua institutii camerale au decis continuarea acestui parteneriat. In acest sens, Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova a adresat o invitatie Camerei de Comert si Industrie Maramures si implicit companiilor de a participa, in premiera, la cea mai de anvergura expozitie nationala organizata in Chisinau. De-a lungul celor 18 editii, ”Fabricat in Moldova” a devenit imaginea comunitatii de afaceri, locul unde se desfasoara un program economic amplu care, pe langa expozitie, include seminare, prezentari de companii si produse, conferinte de presa pe teme de interes îin sfera cooperarii comercial-economice etc.

Consideram ca ”Fabricat in Moldova” reprezinta o buna oportunitate pentru agentii economici maramureseni de a-si promova oferta de produse si servicii pe piata din Republica Moldova sau sa identifice parteneriate cu companii moldovenesti in vederea exporturilor ori a deschiderii unor noi puncte de distributie.

Totodata, pregatim un program conex de vizitare a catorva dintre cele mai cunoscute vinării din Republica Moldova cum ar fi: Cricova, Mileștii Mici, Chateau Vartely, Asconi, Vinaria Purcari, Et Cetera, Pivnitele Branesti, Cojusna, Castel Mimi, Barza Alba, s.a.m.d.

Companiile maramuresene care doresc sa participe la expo ”Fabricat in Moldova” se pot inscrie la Camera de Comert si Industrie Maramures, e-mail cci_mm@ccimm.ro. Ulterior, vor fi definitivate costurile aferente inchirierii suprafetei expozitionale si de cazare. Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta si la numarul de telefon 0262-221510.