MARAMEDICA

MARAMEDICAPerioada14 – 16 martie 2024 Biblioteca Judeteana ”Petre Dulfu” Baia Mare

Editia

a XIX-a

Perioada

14 – 16 martie 2024

Telefon

0733674898

Tipul Expozitiei

Manifestare stiintifica si expozitionala in domeniul medical

Program de vizitare

10:00-19:00

Detalii

În perioada 14 – 16 martie 2024, Camera de Comerț și Industrie Maramureș va organiza manifestarea expozițională dedicată profesioniștilor din industria medicală:

MARAMEDICA 

Cea de-a XIX-a ediție a evenimentului va avea loc în ”Salonul Artelor” din cadrul Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu” Baia Mare și va aduce în atenția publicului interesat tehnologii digitale și soluțiile moderne care răspund provocărilor medicinei generale. Ca la fiecare manifestare expozițională dedicată acestui domeniu sunt invitați să participe producători și distribuitori de echipamente, aparatură și instrumente pentru cabinete medicale, importatori de consumabile necesare în desfășurarea activității medicinei generale, prestatori de servicii specializate, antreprenori sau chiar dezvoltatori de tehnologii pentru industria medicală și farmaceutică.

Componenta expozițională a MaraMedica oferă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienți actuali și potențiali, în cadrul unui eveniment creditat EMC, organizat în aceeași perioadă de Colegiul Medicilor Maramureș, în Sălile de Conferință ale bibliotecii.

Expo MaraMedica este evenimentul Camerei de Comerț și Industrie Maramureș care se adresează producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală și produse chimico-farmaceutice pentru medicină.

PROGRAM DE VIZITARE:

14 – 16 martie 2024, în intervalul orar 10:00 – 19:00 (joi și vineri), 09:00 – 13 (sâmbătă). Intrare liberă.

Înscrieri și informații suplimentare MARAMEDICA (componenta expo): Direcția Servicii și Evenimente a Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, email: expo@ccimm.ro ; telefon: (0733) 674 898, persoană de contact Oana Bran.

Înscrieri și informații suplimentare MARAMEDICA (componenta științifică): Colegiul Medicilor Maramureș, email: office@colmedmm.ro ; tel./fax. 0262-218018, site: www.colmedmm.ro.

#expo #MaraMedica#manifestare #stiintifica #expozitionala #aparaturamedicala #echipamentemedicale #medicinagenerala