• Editia

    a II-a

  • Program de vizitare

    zilnic intre 10 si 17

  • Tipul expozitiei

    Targ tehnic

23 mai 2019 to 24 mai 2019 11:00

Centrul de Instruire si Marketing „Gheorghe Marcas”

Baia Mare, Aleea Expozitiei nr 5

0262-221510

Organizat de

Camera de Comert si Industrie Maramures

0262-221510

Camera de Comert si Industrie Maramures organizeaza unul dintre cele mai generoase targuri tehnice din regiunea de Nord-Vest a Romaniei ProTehnica in perioada 23-24 mai 2019.
Ca o continuare fireasca a celor 8 editii ale Salonului Energii Regenerabile si Alternative, a celor 12 editii ale Salonului Inventatorilor Maramureseni si a succesului celor două editii ale Salonului Prevent, Camera de Comert si Industrie Maramures a considerat oportun să le reunească si să le transforme intr-un eveniment general tehnic, denumit ProTehnica.

Pentru editia din acest an si-au anuntat suportul in calitate de parteneri:

Consiliul Judetean Maramures
Inspectoratul Pentru Situatii de Urgentă ”Ghorghe Pop de Băsesti”
Ordinul Arhitectilor filiala Maramures
Societatea Inventatorilor din Romania

Cu o experienta de peste 11 ani pe piata de energie electrica si gaze naturale, Nova Power & Gas – partener principal al ProTehnica 2019 – raspunde nevoilor consumatorilor printr-o oferta integrata de servicii, in care eficientizarea consumului si a costurilor sunt obiectivele principale.

Nova Power & Gas garanteaza furnizarea de energie electrica si gaz natural in cele mai bune conditii de siguranta si iti ofera solutii de eficientizare a consumului, din grija pentru tine, pentru afacere ta si pentru mediul inconjurator.

Salonul PREVENT este dedicat domeniului sigurantă si securitate prin abordarea si prezentarea tehnicilor, solutiilor si sistemelor de semnalizare si stingere a incendiilor, de protectie a spatiilor si valorilor, de control a accesului ori alte servicii de proiectare, verificare si punere in executie a solutiilor tehnice in acest domeniu, pentru proiecte rezidentiale, business ori publice.
Salonul ENERGII REGENERABILE SI ALTERNATIVE promovează tot ceea ce tine de eficientă energetică, prin tehnologii, inovatii si surse de finantare in acest domeniu.
Cu sustinerea Societătii Inventatorilor din Romania, Salonul INVENTATORILOR MARAMURESENI prezintă ideile si brevetele inventatorilor.
Si pentru că performanta in tehnologie se dezvoltă de la un an la altul, pe langă cele trei saloane specializate, extindem in permanentă domeniul tehnic astfel incat ProTehnica să devină locul potrivit pentru dumneavoastră pentru lansarea de noi echipamente sau tendinte in stiintă, inginerie, mecanică, producere de energie electrică, IT.
Ne dorim ca acest targ tehnic să fie in continuare un punct de intalnire cu relevantă regională si, pe viitor, chiar natională pentru judetul Maramures, in domeniul dezvoltării durabile. Si pentru aceasta, contăm pe experienta, specializarea in stimularea inovării in tot ceea ce tine de dezvoltarea durabilă si participarea dumneavoastră la ProTehnica!