Seminar gratuit de informare in colaborare cu ITM si CAS Maramures

Seminar gratuit de informare in colaborare cu ITM si CAS MaramuresPerioada18 iunie 2021 Centrul de Instruire si Marketing "Gheorghe Marcas"

Locație

Centrul de Instruire si Marketing "Gheorghe Marcas"

Baia Mare, Aleea Expozitiei nr 5

Alte evenimente

Termen de inscriere

11 iunie 2021

Participarea

Gratuit

Tema

Noutati legislative domeniul muncii si protectiei sociale; Noutati legislative si reglementari in domeniul sanatatii

Perioada

18 iunie 2021

Telefon

0262-221510

Detalii

Camera de Comerț și Industrie Maramureș anunță organizarea unui nou seminar tematic ”Cafeneaua Oamenilor de Afaceri”, în cadrul căruia vor fi dezbătute noutăți legislative și alte problematici privind legislația muncii, respectiv noutăți legislative ori reglementări în sistemul de sănătate.

Data: 18.06.2021, ora 11:00

Organizator: Camera de Comerț și Industrie Maramureș în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș și Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Maramureș.

Având în vedere relaxarea măsurilor anti-Covid, acțiunea noastră se va desfășura cu participare directă și gratuită, în Sala de Conferințe a Centrului de Instruire și Marketing ”Gheorghe Marcaș” al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș (Aleea Expoziției, nr. 5).

Tematica abordată:

 Noutăți legislative în domeniul legislației muncii – ITM MM;
 Reglementări în sistemul de sănătate – CAS MM;
 Sesiune Q&A.

În vederea realizării sesiunii de Q&A și pentru o bună desfășurare a evenimentului, avem rugămintea de a ne transmite Talonul completat ( http://bit.ly/COA-ITM-CAS )  până la data de 11.06.2021 întrebări sau alte problematici pe care le întâmpinați în activitatea Dumneavoastră, astfel încât oficialii ITM Maramureș și ai CAS Maramureș să genereze în cadrul acțiunii din 18 iunie a.c. răspunsul cât mai aplicat pe subiect.

Pentru înscriere și alte informații:
• Oana DULF – Direcția Servicii și Evenimente
• Tel: 0262 – 221510; 0733 – 674898, e-mail: cci_mm@ccimm.ro; expo@ccimm.ro