• Tema

    Modificari legislative Domeniul Muncii si Protectiei Sociale

  • Participarea

    GRATUITA

  • Termen de inscriere

    15.06.2020

16 iunie 2020 11:00 - 13:00

Organizat de

Camera de Comert si Industrie Maramures

0262-221510

Camera de Comerț și Industrie Maramureș în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș organizează în data de 16.06.2020, ora 11:00, un seminar de informare online gratuit în domeniul Muncii și Protecției Sociale.

În cadrul întâlnirii vor fi abordate aspecte legate de:

Modificări Codul Muncii – Noutăți legislative ITM; Speaker – Marcel Cânța, inspector șef adjunct – Relații de muncă;

Șomajul tehnic în legislația românească în contextul actual al pandemiei de Coronavirus; Noile măsuri active pentru angajați și angajatori; Noutăți legislative pentru șomeri – Speaker: Mihaela Sfatcău, director executiv adjunct AJOFM Maramureș.

Seminarul se înscrie în sesiunile de informare și instruire a agenților economici asupra unor aspecte legislative de interes pe care Camera de Comerț și Industrie Maramureș le organizează în colaborare cu administrația publică locală, cu serviciile publice deconcentrate sau cu alte entități. Temele abordate în cadrul acestor întâlniri contribuie la clarificarea aspectelor ridicate de oamenii de afaceri maramureșeni și pot genera soluții de rezolvare a problemelor care afectează bunul mers al activității oamenilor de afaceri, respectiv al firmelor maramureșene.

Seminarul se va desfășura în sistem online, pe platforma ZOOM. Înscrierile se fac până la data de 15.06.2020, pe adresa de e-mail cci_mm@ccimm.ro, la numărul de telefon 0262-221510 sau completând

Talon de participare