WEBINAR: Noutati legislative in domeniul Relatiilor de munca si Securitatii si sanatatii in munca

WEBINAR: Noutati legislative in domeniul Relatiilor de munca si Securitatii si sanatatii in muncaPerioada21 octombrie 2021

Termen de inscriere

18.10.2021

Participarea

Cu taxa: 150 lei + T.V.A. / participant

Tema

Noutati legislative in domeniul Relatiilor de munca si Securitatii si sanatatii in munca

Perioada

21 octombrie 2021

Telefon

0262221510

Detalii

Camera de Comerț și Industrie Maramureș organizează, în data de 21 octombrie a.c., între orele 16:30-19:00, webinarul ”Noutati legislative in domeniul Relatiilor de munca si Securitatii si sanatatii in munca”

Este un eveniment dedicat atât mediului de afaceri cât și tuturor persoanelor interesate să afle ultimele noutăți și abordări în domeniul Relatiilor de munca, respectiv al Securitatii si sanatatii in munca. Seminarul se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată intervenţia participanţilor şi discuţiile libere.

Seminarul va fi susținut de specialiști cu o experiență vastă în domeniu – Marcel Cânța și Costel Borca – cu participare online pe platforma ZOOM.

Taxă de participare: 150 lei + T.V.A. / participant

Înscrierile se fac pe adresa de e-mail a Camerei de Comerț și Industrie Maramureș: cci_mm@ccimm.ro, la numărul de telefon 0262-221510 sau completând talonul de participare.