Camera de Comerț și Industrie Maramureș realizează, la sfârșitul fiecărui an, o radiografie economică a județului Maramureș pentru anul precedent, pe baza indicatorilor economici, a datelor de bilanț înregistrate de companiile maramureșene și a altor informații oficiale furnizate de instituții de specialitate din România.

Referitor la anul 2020, oficialii Camerei de Comerț și Industrie Maramureș spun că acesta a fost unul special. Din păcate nu într-un sens favorabil. O criză sanitară care a fost declanșată la începutul lui 2020 a afectat modul în care economiile și societățile sunt organizate și funcționează. Același an 2020 a adus măsuri impuse de autorități, de distanțare și restrângere a unor drepturi, care inevitabil au condus și la o intervenție economică. A urmat apoi răspunsul companiilor la criza sanitară și la acțiunile autorităților și schimbări majore pentru toate tipurile de activități umane.

Radiografia economică a județului Maramureș în anul 2020, realizată de Camera de Comerț și Industrie Maramureș, poate fi urmărită accesând următorul link: