Formarea profesională reprezintă una din modalitățile de perfecționare a angajaților, care îi ajută să își îmbunătățească pregătirea în domeniul în care activează. Prin proiectul ”S.O.F.T. – SUSȚINEM OCUPAREA PRIN FORMARE TEHNOLOGICĂ”, Camera de Comerț și Industrie Maramureș vă provoacă să dezvoltați aria de pregătire a angajaților dvs. în utilizarea programului Excel, prin participarea gratuită a acestora la cursul Competențe avansate Microsoft Excel.

Până în prezent s-au derulat 3 serii de curs, iar până la finalul anului mai sunt programate încă două serii ale cursului Competențe avansate Microsoft Excel.

Ce spun cursanții noștri despre acest curs?

”Transmit o impresie foarte bună despre acest curs. Chiar dacă la început audiența a fost diferită, în sensul că nu toți cursanții aveau același nivel de cunoștințe în utilizarea Excel, pe parcurs au fost aprofundate cu succes toate temele. Cursurile variate au fost potrivite pentru toți angajații noștri care au fost de la mai multe departamente (ex. Department Achiziții, Departament Logistică). Panelul variat de cursuri a fost bine-venit pentru fiecare angajat, pe structura lui. Recomand acest curs”, a evidențiat directorul companiei MARAVET S.R.L., Lucian Hoban.

”Este un curs extrem de amănunțit, cu multe, multe detalii. Nu a fost foarte ușor pentru noi având în vedere că solicită mult timp și l-am urmat în continuarea programului de muncă dar am învățat mult din tot acest curs și ne ajută foarte mult în activitate. Nu este un curs ușor, repet, dar pentru că avem nevoie de el este important să îl cunoaștem, pentru că Excel-ul știe prea multe” – angajat MARAVET S.R.L.

Am o părere foarte bună despre acest curs. Învățăm lucruri noi care chiar ajută. Este un curs pentru avansați, dar dacă ești începător, așa cum am fost eu, la început ți se va părea mai greu însă pe parcurs, aprofundezi fiecare informație. Au fost cursuri care mi-au plăcut mai mult, altele mai puțin. Dar per ansamblu, este un curs bun, care chiar ajută.” – angajat MARAVET S.R.L.

Cursul Competențe avansate Microsoft Excel este intens. Este într-adevăr pentru avansați, în unele cazuri am ținut cu greu pasul dar formatorii s-au adaptat cursanților ca să putem să înțelegem cu toții Excel-ul. Foarte interesante și utile au fost cursurile despre grafice, date, prelucrarea datelor și funcții. Cu certitudine ne va fi de folos acest curs și îl recomand”, ne-a spus un alt angajat al companiei MARAVET.

Dacă vrei și tu să îți îmbunătățești competențele Excel, te invităm să completezi chestionarul preliminar de înscriere: https://forms.gle/PPu45sDAQfWRzLyEA.
_______________________________________________________________

Proiectul “S.O.F.T. – SUSȚINEM OCUPAREA PRIN FORMARE TEHNOLOGICĂ” este cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman (contract POCU/860/3/12/142579) și implementat de Camera de Comerț și Industrie Maramures – în calitate de Beneficiar și în parteneriat cu Centrul de Excelenta pentru Resurse Comunitare, Holisun și Asociația Întreprinzătorilor Maramureș.