Expoziție de mașini noi!

Profită de cele mai bune oferte, la AUTO SHOW MARAMUREȘ! Expoziție de mașini noi, în parcarea Baia Mare Value Centre! 26 – 28 mai! Eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

Vino în 26 – 28 mai în parcarea Baia Mare Value Centre și descoperă la AUTO SHOW MARAMUREȘ cele mai noi modele de autoturisme hybrid și electrice, vehicule off-road și on-road și accesorii auto. Programează-te la test-drive și alege mașina pe care ți-o dorești.

 Și la ediția din acest an vor fi prezenți:

SC Merlin Auto SRL – Specialistul dumneavoastră în Skoda – Vă invităm în 26 – 28 mai la Caravana SKODA dar și să descoperiți alte 10 autovehicule, dintre cele mai noi modele apărute pe piața auto și comercializate de SC Merlin Auto SRL (dealer Skoda, service VW) – https://www.facebook.com/merlinauto.ro /  https://www.merlinauto.ro

ACO DISTRIBUTION SRL – Patru branduri renumite, reunite in Maramures sub un singur nume. Vino să testezi și tu auto mărcile FIAT, ALFA ROMEO, JEEP, CITROEN – (Facebook – https://www.facebook.com/acodistributionhttps://www.acodistribution.ro/)

MHS MOTORSVolkswagen Service MHS MOTORS Baia Mare – Ca la fiecare ediție, partenerul nostru MHS MOTORS va expune autovehicule marca VOLKSWAGEN ( Facebook – https://www.facebook.com/VolkswagenMHShttps://www.volkswagen-mhs.ro/)

ATP MOTORS RO SRL – La standul ATP MOTORS vei găsi servicii de calitate la prețuri corecte, consiliere specializată pentru procesul de achiziție auto pentru o gamă largă de mașini  MERCEDES – BENZ, MAZDA, OPEL, SUZUKI ( Facebook – https://www.facebook.com/profile.php?id=100063831683645 / https://atp-motors.com/).

AUTO BECORO – Compania se ocupă cu vânzarea de vehicule noi din gama Dacia, Renault, Nissan – vânzare de vehicule de ocazie – service auto în garanție și post-garanție – vânzare de piese auto gama Dacia, Renault, Nissan – asigurare / reasigurare auto (RCA, CASCO) pentru vehiculele din gama Dacia, Renault, Nissan – asistență rutieră, depanare pe loc și tractare auto – https://autobecoro.ro/

Produse Raypath – Aproape 30 de ani de experiență în dezvoltarea și producția de produse de curățare ecologice. Raypath aduce la Auto Show Maramureș gama de produse dedicată domeniului auto. http://raypath.eu/ro/

MOTO MAXXATV, SSV SPORT, SSV UTILITAR, JET SKI, SNOWMOBILE – Moto Maxx a aparut din hoby si pasiune pentru sportul cu noroi si pentru toate experientele pe care acesta ti le ofera, fie el doar plimbare in mod de recreere, sau fie el dus in competitii extreme. Echipa Moto Maxx va fi prezenta la AUTO SHOW MARAMURES  pentru a oferi solutii tuturor celor care ne impartasesc pasiunea si pentru a le pune la dispozitie piese originale , service ,asistenta ,garantie, consultanta pentru cele mai bune alegerii ca ”jucaria” ta sa fie pregatita pentru noi experiente. (http://www.motomaxx.ro/)

Lista dealerilor auto – în curs de actualizare!

Servicii Bancare la AUTO SHOW MARAMUREȘ, oferite de: 

Alpha Bank Romania este o banca universala, ce ofera o gama larga de servicii si produse pentru persoanele fizice, sectorul IMM si corporate – https://www.alphabank.ro/

Cu sprijinul clubului Rotaract și al voluntarilor, vom prezenta în cadrul evenimentului automotive un simulator de accidente auto.