Camera de Comert si Industrie Maramureș, co-organizator al Targului Ofertelor Educaționale

      Camera de Comert și Industrie Maramures a fost, in luna mai, co-organizator al celei de-a XIX-a ediții a Targului Ofertelor Educaționale.

Centrul de Instruire si Marketing ”Gheorghe Marcaș” al Camerei de Comerţ si Industrie Maramureş a gazduit acţiunea de premiere a micilor antreprenori, precum si a cadrelor didactice implicate in proiectul judeţean “Micii antreprenori”. Peste 140 de elevi, alaturi de 50 de cadre didactice de la unitati şcolare din Baia Mare, Seini, Sisesti, Rogoz şi Tautii Magheraus au primit diplome si felicitari din partea organizatorilor.

Elevii, sub atenta coordonare a cadrelor didactice implicate in acest proiect judetean, au exploatat resursele locale, au evaluat riscurile si oportunitatile pietei, au intocmit planuri de afaceri, au selectat echipaje de lucru, au construit o mica afacere, devenind, astfel, cu adevarat “mici intreprinzatori”. Firmele prezentate au avut profile diferite, incepand de la tradiţii si obiceiuri, continuand cu gastronomie maramureseana si patiserie, profil de arhitectura, servicii de turism sau produse confectionate prin metoda quilling ori sculptura in lemn etc.

Ca de fiecare data, Camera de Comert si Industrie Maramures apreciaza invitatiile Inspectoratului Scolar al judetului Maramures de a deveni co-organizatori sau parteneri ai actiunilor pe care Inspectoratul Scolar Judetean le deruleaza pentru sprijinirea elevilor si implicit a actului educational.