COMUNICAT DE PRESA

UN NOU PARTENERIAT CCI MARAMURES – PRIMARIA SIGHETU MARMATIEI

EXPO Marmatia, expozitie de bunuri de larg consum organizata in premiera in Sighetu Marmatiei

 

Camera de Comert si Industrie Maramures in parteneriat cu Primaria Municipiului Sighetu Marmatiei organizeaza, in 9-11 august, prima editie ”EXPO Marmatia” – o expozitie de bunuri de larg consum ce vine in sprijinul producatorilor si comerciantilor pentru a-si lansa produse sau a-si promova oferta de servicii pe piata sigheteana.
”EXPO Marmatia” se va desfasura la Sala de Sport a Liceului Teoretic ”Leowey Klara” din Sighet (cu intrare prin curtea Muzeului Maramuresului, str. 22 Decembrie 1989, nr. 2). Locatia este situata in imediata apropiere a Parcului Central, unde Primaria si Consiliul Local Sighetu Marmatiei vor organiza, in aceeasi perioada, editia a VII-a a Galei Folk ”Floare de colt”, respectiv editia a IX-a a Festivalului de muzica si arta medievala ”Aeternus Maramorosiensis”. Cele doua evenimente devenite deja traditie pentru capitala Maramuresului voievodal se bucura de aprecierea sighetenilor, a maramuresenilor stabiliti in afara granitelor Romaniei care aleg sa se intoarca la obarsii pentru a-si petrece concediul in comunitatile in care s-au nascut dar si de receptivitatea turistilor curiosi sa descopere Maramuresul, atragand an de an, in cele trei zile de festival, mii de participanti.
Florentin Nicolae Tus, presedinte Camera de Comert si Industrie Maramures: ”Pentru ca Maramuresul istoric este una dintre zonele cele mai aglomerate in luna august, cu cele mai multe evenimente care promoveaza oamenii, traditia si specificul locului, Camera de Comert si Industrie Maramures a considerat oportun sa se adreseze publicului din nordul judetului (Valea Izei, Valea Ruscovei, Valea Viseului, Borsa) si chiar romanilor din dreapta Tisei prin organizarea la Sighetu Marmatiei a unei expozitii de bunuri de larg consum, care sa aduca locuitorilor o gama larga de produse ale agentilor economici din Maramures si din tara (de la imbracaminte, incaltaminte pana la produse de ultima generatie). Consideram ca parteneriatul dintre Camera de Comert si Industrie Maramures si Primaria Municipiului Sighetu Marmatiei, care a debutat cu prima editie a expozitiei Nunta de la A la Z, se va consolida prin organizarea primei editii EXPO Marmatia, generand astfel evenimente care aduc plus-valoare comunitatii sighetene, atat din punct de vedere economic cat si social.”
Camera de Comert si Industrie Maramures

Descarcare Contract de participare EXPO Maramatia