”De Pasti … Din Maramures!”

”De Pasti ... Din Maramures!”Perioada23 - 30 aprilie 2021 Value Centre Baia Mare

Locație

Value Centre Baia Mare

Bulevardul Regele Mihai I nr. 53, Baia Mare 430013

Alte evenimente

Editia

Editia I

Termen de inscriere

16 aprilie 2021

Tema

delicatese culinare, decorațiuni tradiționale și alte produse artizanale (Home&Deco) specifice sărbătorilor de Paști

Perioada

23 – 30 aprilie 2021

Telefon

0262221510 0733674898

Tipul Expozitiei

Campanie

Program de vizitare

10:00-21:00

Detalii

Camera de Comerț și Industrie Maramureș în colaborare cu Baia Mare Value Centre lansează campania ”De Paști … din Maramureș!”.

În perioada 23-30 aprilie, premergătoare Sfintelor Paști, producătorii și meșteșugarii locali sunt invitați să se alăture primei ediții a acestei campanii care promovează gustul și culoarea sărbătorilor pascale și în cadrul căreia își vor putea promova produsele ce i-au făcut cunoscuți pe piața locală și națională. Cu respectarea tuturor normelor și măsurilor sanitare impuse de pandemia de COVID-19, atât în parcarea centrului comercial cât și în galeria din interior vor fi expuse spre comercializare oferte variate de delicatese culinare, decorațiuni tradiționale și alte produse artizanale (Home&Deco) specifice sărbătorilor de Paști.

Agenții economici interesați să se înscrie la această campanie vor achita:

o 500 lei + T.V.A. – pentru o suprafață interioară de 6 mp / 8 zile (în incinta centrului comercial Baia Mare Value Centre);

o 900 lei + T.V.A. – pentru o suprafață exterioară de 25 mp / 8 zile (în parcarea Baia Mare Value Centre). Pentru închirierea unui astfel de spațiu, se promovează afacerea de genul street food, iar agenții economici sunt încurajați să își comercializeze produsele din domeniul gastronomiei în rulote dotate cu echipamentul necesar în această privință (food truck);

o 100 lei – taxă de înscriere.

În situația în care contextul epidemiologic de la acea dată va impune noi restricții și ne vom afla în imposibilitatea de a organiza această campanie, sumele de bani vor fi restituite în integralitate expozanților.

Înscrierile se realizează prin completarea Contract de inchiriere temporară.

Talon de participare

În speranța că această campanie va genera interes, vă invităm să fim împreună ”De Paști … din Maramureș!