Proiect S.O.F.T. – Noutati

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

INVITAȚIE

la Seminarul de promovare a importanței și beneficiile participării la formarea profesională continuă în domeniul digital în cadrul proiectului
„S.O.F.T. – SUSȚINEM OCUPAREA PRIN FORMARE TEHNOLOGICĂ”
POCU/860/3/12/142579

Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare SRL, în calitate de partener al proiectului „S.O.F.T. – SUSȚINEM OCUPAREA PRIN FORMARE TEHNOLOGICĂ”, are plăcerea de a vă invita să luați parte la Seminarul de promovare a importanței și beneficiile participării la formarea profesională continuă în domeniul digital. Acest eveniment va avea loc LUNI, 16 IANUARIE 2023, la sediul întreprinderii INFOCONTUR SRL, Aleea Movileştilor Nr. 5, Zalău, începând cu ora 16:00.

Centrul de Excelența pentru Resurse Comunitare, în calitate de partener, împreună cu Camera de Comerț și Industrie Maramureș, în calitate de Beneficiar și în parteneriat cu Holisun SRL și Asociația Întreprinzătorilor Maramureș implementează în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 proiectul „S.O.F.T. – SUSȚINEM OCUPAREA PRIN FORMARE TEHNOLOGICĂ” – POCU/860/3/12/142579, proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul specific: 3.12.: Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/ competențe/ aptitudini aferente sectoarelor economice/ domeniilor identificate conform SNC și SNCDI ale angajaților.

Obiectivul general al proiectului îl constituie creșterea accesului și participării la formare profesională în domeniul alfabetizării digitale și tehnologiei informației și comunicațiilor a 600 persoane angajate pe piața muncii prin formare și activități inovatoare ce favorizează creșterea nivelului de calificare în aceste domenii și sporirea capacitații de inserție profesionala și a adaptabilității acestora la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și în domeniile de specializare inteligenta conform SNCDI.

În acest sens, proiectul oferă cursuri gratuite în domeniul alfabetizării digitale și tehnologiei informației și comunicațiilor (competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației, social media și marketing online, utilizarea instrumentelor web 4.0, gestionare digitală a procesului antreprenorial, competențe avansate de Microsoft Excel) și sprijin întreprinderilor în introducerea de programe de învățare la locul de muncă.

Pentru a afla mai multe detalii despre proiectul nostru, vă așteptăm la seminarul de promovare a importanței și beneficiile participării la formarea profesională continuă în domeniul digital, luni, 16 ianuarie 2023, de la ora 16:00.
Pentru o bună organizare, vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la eveniment prin e-mail sau telefonic.
De asemenea, pentru a fi la curent cu activitățile proiectului nostru, vă invităm să ne urmăriți pe pagina noastră de Facebook, https://www.facebook.com/proiectsoft.

Contact:
E-mail: proiectsoft142579@gmail.com
Telefon: 0771 711 069

Vă așteptăm să fiți alături de noi!
Iuga Maria-Ioana – Expert organizare campanie P1, SC CERC SRL

 

Data publicare: 16 ianuarie 2023

COMUNICAT DE PRESĂ

14 decembrie 2022

Conferința de lansare a proiectului

 „S.O.F.T. – SUSȚINEM OCUPAREA PRIN FORMARE TEHNOLOGICĂ”, POCU/860/3/12/142579

Miercuri, 14.12.2022, Camera de Comerț și Industrie Maramureș a organizat la Centrul de Instruire și Marketing ”Gheorghe Marcaș” conferința de lansare a proiectului „S.O.F.T. – SUSȚINEM OCUPAREA PRIN FORMARE TEHNOLOGICĂ” – POCU/860/3/12/142579, cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul specific: 3.12.: Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/ competențe/ aptitudini aferente sectoarelor economice/ domeniilor identificate conform SNC și SNCDI ale angajaților.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș în calitatea sa de Beneficiar, alături de Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare SRL, Holisun SRL și Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, în calitate de parteneri, implementează în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 proiectul „S.O.F.T. – SUSȚINEM OCUPAREA PRIN FORMARE TEHNOLOGICĂ” – POCU/860/3/12/142579. Acest proiect își propune să crească accesul și participarea la formarea profesională în domeniul alfabetizării digitale și tehnologiei informației și comunicațiilor a persoanelor angajate pe piața muncii, în special din Regiunea de Nord-Vest.

În acest sens, prin proiect se urmărește îmbunătățirea competențelor pentru 600 de angajați prin oferirea de cursuri gratuite în domeniul alfabetizării digitale și tehnologiei informației și comunicațiilor (competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației; social media; marketing online; utilizarea instrumentelor web 4.0; gestionare digitală a procesului antreprenorial; competențe avansate de Microsoft Excel) și sprijinirea întreprinderilor în introducerea de programe de învățare la locul de muncă.

Scopul conferinței de lansare a fost de a promova proiectul și activitățile sale de formare profesională și sprijin pentru companii în rândul publicului țintă vizat. La conferința de lansare a proiectului „S.O.F.T. – SUSȚINEM OCUPAREA PRIN FORMARE TEHNOLOGICĂ” au participat 50 de persoane.

Valoarea totală a proiectului este de 4.675.511,94 lei lei, cu o finanțare nerabursabilă în valoare maximă de 4.538.939,16 lei, reprezentând 97,08% din valoarea totală eligibilă aprobată.

Pentru informații suplimentare referitoare la activitățile proiectului sau informații despre accessul la serviciile oferite vă rugăm vizitați www.ccimm.ro/soft și pagina https://www.facebook.com/proiectsoft.

 

Camera de Comert si Industrie Maramures – Contact: 0262221510

Centrul de Excelenta pentru Resurse Comunitare SRL – Contact: 0771711069

Holisun SRL – Contact: 0787659900

Asociatia Intreprinzatorilor Maramures – Contact: 0745354533

Data publicare: 15 decembrie 2022

INVITAȚIE

CONFERINȚA DE LANSARE A PROIECTULUI
„S.O.F.T. – SUSȚINEM OCUPAREA PRIN FORMARE TEHNOLOGICĂ”

 

Camera de Comerț și Industrie Maramureș, în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare SRL, Holisun SRL și Asociația Întreprinzătorilor Maramureș vă invită să participați în data de 14 decembrie 2022, ora 16,30, în Sala Mare a Centrului de Instruire și Marketing “Gheorghe Marcaș”, str. Aleea Expoziției nr. 5, Baia Mare, la

CONFERINȚA DE LANSARE A PROIECTULUI
„S.O.F.T. – SUSȚINEM OCUPAREA PRIN FORMARE TEHNOLOGICĂ” – POCU/860/3/12/142579,

proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul specific: 3.12.: Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/ competențe/ aptitudini aferente sectoarelor economice/ domeniilor identificate conform SNC și SNCDI ale angajaților.

Proiectul se derulează în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 și își propune să crească accesul și participarea la formarea profesională în domeniul alfabetizării digitale și tehnologiei informației și comunicațiilor a persoanelor angajate pe piața muncii, în special din Regiunea de Nord-Vest.

În acest sens, prin proiect se urmărește îmbunătățirea competențelor pentru 600 de angajați prin oferirea de cursuri gratuite în domeniul alfabetizării digitale și tehnologiei informației și comunicațiilor (competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației, social media și marketing online, utilizarea instrumentelor web 4.0, gestionare digitală a procesului antreprenorial, competențe avansate de Microsoft Excel) și sprijinirea întreprinderilor în introducerea de programe de învățare la locul de muncă.

Scopul conferinței de lansare este de a promova proiectul și activitățile sale de formare profesională și sprijin pentru companii în rândul publicului țintă vizat.

Vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră până în data de 12 decembrie 2022, la adresa de e-mail: soft@ccimm.ro.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu noi la:
Camera de Comerț și Industrie Maramureș – Contact: 0262221510
Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare SRL – Contact: 0771711069
Holisun SRL – Contact: 0787659900
Asociația Întreprinzătorilor Maramureș – Contact: 0745354533

Data publicare: 6 decembrie 2022

S.O.F.T – Susținem Ocuparea prin Formare Tehnologică
Contract POCU/860/3/12/142579

PARTENERI

CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE MARAMURES

CENTRUL DE EXCELENTA PENTRU RESURSE COMUNITARE SRL

HOLISUN SRL

ASOCIATIA INTREPRINZATORILOR MARAMURES

Home | E-mail: soft@ccimm.ro

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.